Liczba postów: 4,748
Liczba wątków: 613
Reputacja:
0
olaff22 napisał(a):Sądze, że mój wpis, mimo pewnej niestandardowosci, nie pozostawia wątpliwości o jakie miasto chodzi Pawle, tu akurta nie chodzilo o Ciebie, a o osoby, które w polu skąd mają wpisane coś, co uniemożliwe zidentyfikowanie skąd są
Liczba postów: 5,624
Liczba wątków: 166
Reputacja:
0
ann napisał(a):Pawle, tu akurta nie chodzilo o Ciebie, a o osoby, które w polu skąd mają wpisane coś, co uniemożliwe zidentyfikowanie skąd są np. ja
Pozdrawiam z Rogoźna
Zeratul
P.S. Zastanowię się jeszcze nad tym wpisem, chociaż nadal uważam, że Wielkopolska daje lepszą orientację 8)
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Reputacja:
0
eee. Twój jeszcze ujdzie
ale takie wpisy Polska na przykład. Czy skądś
Liczba postów: 1,686
Liczba wątków: 160
Reputacja:
0
Polska też ujdzie, wiadomo skąd, nie?
Tylko poczucie humoru nas może ocalić.
"Kaczmar nie wygrałby "Nadziei". Kaczmar nawet by się nie zakwalifikował ze względu na brak elementu autorskiego." - Zeratul
Liczba postów: 2,154
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
chcialem sie dowiedziec kto jeszcze jest z wroclawia i sie ukrywa a nie odnowic dyskusje o nazwach miast
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja,
a za mna już nikt."[/size][/b]
Liczba postów: 40
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Ja nie jestem z Wroclawia, ale moj brat sie tam urodzil . Ale to cie chyba nie satysfakcjonuje :wink:
W swiecie baranow wolimy byc wilkami
Liczba postów: 10,487
Liczba wątków: 268
Reputacja:
0
A ja się przypominam i pozdrawiam. poko:
Liczba postów: 390
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Simon napisał(a):A ja się przypominam i pozdrawiam. Wpadnij we wtorek o 17.00 do XII LO. Sie spotkać można i pogadać. (Tylko najpierw zapytaj mnie albo Fizola na privie czy na pewno warsztaty są, bo różnie to bywa)
Liczba postów: 2,726
Liczba wątków: 61
Reputacja:
0
ann napisał(a):Pawle, tu akurta nie chodzilo o Ciebie, a o osoby, które w polu skąd mają wpisane coś, co uniemożliwe zidentyfikowanie skąd są No właśnie Ann, być może niektórzy nie mają ochoty ujawniać skąd są. To ich prawo i nawet jeśli to utrudnia działania administracji to trzeba się z tym pogodzić.
P.S. Fizol, ja pochodzę z Wrocławia choć od lat tam nie mieszkam. Sentyment jednak mam. Zresztą już u Was w Firleju byłem w odwiedzinach i jak znów zahaczę o Wrocław to pewnie się spotkamy . Pozdrawiam
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
Reputacja:
0
Cytat:P.S. Fizol, ja pochodzę z Wrocławia choć od lat tam nie mieszkam. Sentyment jednak mam. Zresztą już u Was w Firleju byłem w odwiedzinach i jak znów zahaczę o Wrocław to pewnie się spotkamy . Pozdrawiam
tyle ze juz z firlejem nie wspolpracujemy;/
za Tobą ja,
Reputacja:
0
To wiem, ale gdzieś się przecież spotykacie, więc chyba nic straconego
Reputacja:
0
Wszystkie info sa w temacie frlej suxxx
za Tobą ja,
Liczba postów: 10,487
Liczba wątków: 268
Reputacja:
0
Elrond napisał(a):Wpadnij we wtorek o 17.00 do XII LO. Sie spotkać można i pogadać. (Tylko najpierw zapytaj mnie albo Fizola na privie czy na pewno warsztaty są, bo różnie to bywa)
Dziękuję za zaproszenie, ale jestem człowiek pracujący i z kierowniczego stołka zeskakuję wieczorami. Ale idą wakacje, może jakiś ogródeczek w rynku zaliczymy. Ja przynajmniej - z chęcią.
Reputacja:
0
lodbrok napisał(a):ann napisał(a):Pawle, tu akurta nie chodzilo o Ciebie, a o osoby, które w polu skąd mają wpisane coś, co uniemożliwe zidentyfikowanie skąd są No właśnie Ann, być może niektórzy nie mają ochoty ujawniać skąd są. To ich prawo i nawet jeśli to utrudnia działania administracji to trzeba się z tym pogodzić. Ja tylko tłumaczyłam Pawłowi, o co chodziło Krzysiowi, bo by się znowu chłopaki poprztykali :roll:
A co do administracji... My i tak wiemy skąd kto jest A przynajmniej - większość :]
Reputacja:
0
Simon napisał(a):Dziękuję za zaproszenie, ale jestem człowiek pracujący i z kierowniczego stołka zeskakuję wieczorami. Bywa...
Simon napisał(a):Ale idą wakacje, może jakiś ogródeczek w rynku zaliczymy. Ja przynajmniej - z chęcią. No czemu nie. Jakoś sie trzeba bedzie zgadać ekipą na spotkanie.
Kiedyś ELROND
Liczba postów: 5,038
Liczba wątków: 103
Reputacja:
0
ann napisał(a):A co do administracji... My i tak wiemy skąd kto jest A przynajmniej - większość Eeee! To ja się tak nie bawię. Myślałem, że "Miasto Oskara" to zagadka dla wszystkich ;/ Mnie się nie udało w każdym razie trafić
Znajdzie się słowo na każde słowo
Liczba postów: 206
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
ja zdecydowanie popieram wpisy nienormalne, nie dlatego żeby uprzykrzyć życie administracji, ale gdyż to jest arcyciekawe co człowiek potrafi wymyślić żeby tam wpisać
na tym forum ten typ performance'u sie tak nie rozwija jak na innych ale zawsze warto miec nadzieje na lepsze czasy
celując w miasto oskara tez spudłowałem ...
Reputacja:
0
tomekzemleduch napisał(a):ja zdecydowanie popieram wpisy nienormalne, nie dlatego żeby uprzykrzyć życie administracji, ale gdyż to jest arcyciekawe co człowiek potrafi wymyślić żeby tam wpisać To bywa bardzo ciekawe :lol: Np:
-zza winkla
-z kibla
-nie stwierdzono
-z nienacka itd...
Reputacja:
0
Elrond napisał(a):To bywa bardzo ciekawe Taa.. na jednym forum widziałam kolesia o nicku God, w polu skąd miał oczywiście z nieba
Reputacja:
0
ann napisał(a):My i tak wiemy skąd kto jest No tak Ann, ale to jest do Waszej wiadomości a nie publicznej. Stąd jak ktoś nie chce podać publicznie, to jego prawo.
Reputacja:
0
ann napisał(a):My i tak wiemy skąd kto jest Niezupełnie :wink:
Duże praedopodobieństwo trafień możecie mieć tylko w okolicach dużych miast, które są jednocześnie siedzibami providerów. Już kiedyś o tym dyskutowałęm z Arturem.
Pozdrawiam
Zeratul
P.S.1 Swoją drogą - ciekawe co wasz skrypt wyświetla u mnie?
P.S.2 Na "moim" forum wydziałowym w polu skąd jest np. "z miasta" czy "za tablicą "Koniec świata" jeszcze 200 metrów" :wink:
Reputacja:
0
Zeratul napisał(a):Duże praedopodobieństwo trafień możecie mieć tylko w okolicach dużych miast Taaa... ja jestem z dużego miasta, a wyświetla mi Warszawę. Czasem Lublin :]
Zeratul napisał(a):Swoją drogą - ciekawe co wasz skrypt wyświetla u mnie? Myślę, że mogę napisać publicznie
Piotrków Tryb.
Reputacja:
0
ann napisał(a):Zeratul napisał(a):Swoją drogą - ciekawe co wasz skrypt wyświetla u mnie? Myślę, że mogę napisać publicznie
Piotrków Tryb. No popatrz, a ja zawsze sądziłem, że mieszkam w Wielkopolsce 8)
Wreszcie dowiedziałem się prawdy o sobie :lol:
Pozdrawiam
Zeratul
|