06-13-2005, 04:43 PM
fizol napisał(a):grrr chyba bym tam umarlśmiem twierdzić, że wprost przeciwnie :]
Lewak-wróg Kaczmara
|
06-13-2005, 04:43 PM
fizol napisał(a):grrr chyba bym tam umarlśmiem twierdzić, że wprost przeciwnie :]
06-13-2005, 04:51 PM
lodbrok napisał(a):Już rzucił Maćku. Lekarze go wystraszyli!Normalnie nie wierzę A czym go niby postraszyli?
Znajdzie się słowo na każde słowo
06-13-2005, 04:56 PM
MacB napisał(a):A czym go niby postraszyli?Może sam się wystraszył, jak zamiast gadać przez 8 godzin, dał radę tylko przesz 6 :]
06-13-2005, 06:36 PM
To pierwsza dobra decyzja Fidela o jakiej słyszałem
Może przeniosę się na Kubę :wink: Bo jak człowiek korzysta z usług PKP w wagonie dla niepalących a na korytarzu stoją dresiarze i palą to szlag może go trafić Pozdrawiam Zeratul P.S. A nam się :ot: zrobił
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
06-13-2005, 06:40 PM
Zeratul napisał(a):P.S. A nam się [tu był emotikon OFF TOPIC - przyp. mój MacB] zrobiłTo chyba tu NORMALNE ?
06-13-2005, 07:11 PM
Zeratul napisał(a):Bo jak człowiek korzysta z usług PKP w wagonie dla niepalących a na korytarzu stoją dresiarze i palą to szlag może go trafićBo w PKP panuje taka dziwna zasada: - w wagonach dla niepalących mozna palić w korytarzu, nie w przedziale - w wagonach dla palących można palić w przedziale, ale w korytarzu już nie MacB napisał(a):To chyba tu NORMALNE ?NIestety. Aż ręce opadają
06-13-2005, 07:26 PM
ann napisał(a):Za to jest jakieś życie na osiedlu. Gorzej by było gdyby wasz synek z grupą stuosobową się zapisał i każdy zaczął jakiś tematMacB napisał(a):To chyba tu NORMALNE (o offtopikach) ?NIestety. Aż ręce opadają
06-13-2005, 08:38 PM
ann napisał(a):Bo w PKP panuje taka dziwna zasada:Otóż, o ile wiem, w wagonach dla niepalących nie wolno palić także na korytarzu. Tylko teraz wytłumacz to takiemu dresowi :evil: Pozdrawiam Zeratul P.S. MacB - to nie jest normalne - "off-topiki" powinny być w Hyde Parku
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
06-13-2005, 08:55 PM
Zeratul napisał(a):P.S. MacB - to nie jest normalne - "off-topiki" powinny być w Hyde ParkuTeoretycznie oczywiście masz rację, ale trudno powstrzymać rozmowę, która toczy się od słowa do słowa. Widzisz: jeden cytat lewaka gloryfikujący Fidela, a za moment jesteśmy w korytarzu wagonu dla niepalących
06-14-2005, 04:08 PM
Zeratul napisał(a):Otóż, o ile wiem, w wagonach dla niepalących nie wolno palić także na korytarzu.Otóż, drogi Zeraturlu, od 4 lat jeżdżę pociągami codziennie. Wiem, jak to wygląda
06-14-2005, 04:28 PM
ann napisał(a):Otóż, drogi Zeratulu, od 4 lat jeżdżę pociągami codziennie. Wiem, jak to wyglądaJa też już trochę jeżdżę, dlatego nie mówię tu o stanie faktycznym tylko o teorii, a ta głosi (Regulmin przewozów PKP) "Palenie tytoniu w pociągach pasażerskich, w przedziałach wagonów, na stacjach i przystankach osobowych, dozwolone jest tylko w miejscach oznaczonych za pomocą piktogramów i tabliczek z napisem "Dla palących"." Jak nietrudno się domyślić wagony "dla niepalących" są oznaczone "nieco innymi" piktogramami stąd (oficjalnie ) nie wolno tam palić. Pozdrawiam Zeratul
06-14-2005, 04:46 PM
Nawet jeśli. Konduktorzy i tak tego nie egzekwują - a palą nie tylko dresy.
Ba! Konduktorzy sami są przekonani, że w korytarzach można palić. Korytarze zresztą chyba wcale nie są oznaczone
06-14-2005, 05:16 PM
ann napisał(a):Nawet jeśli. Konduktorzy i tak tego nie egzekwują - a palą nie tylko dresy.Z konduktorami to niestety prawda , natomiast co do korytarzy to są one oznaczone (na drzwiach) Pozdrawiam Zeratul
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size] |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|