Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Takie sobie spotkanie
czy byly kiedykolwiek organizowane jakies spotkania forumowiczow gdzies tam, jak to sie mowi "na szlaku" ?? jest to dosyc popularna forma spedzenia jakiegos weekendu wsrod osob spotykajacych sie na forach, mudach itd. Moze ominalem w postach takie spotkanie i stad moje skromne pytanie ?? Generalnie jedyna osoba spotkana gdzies tam przez przypadek byl 'k.' na Poetyckiej Bitwie pod Gorlicami... poza tym moze kogos w kolejce minalem gdy spieszylem zajac ostatnie wolne miejsce (taki wyscig dwoch emerytek , pani po 40-stce i mnie Smile ) Smile

wiem, wiem Kołobrzeg... Smile ale tak oprocz tego ??
"Nic tak nie obnaża słabych punktów poety jak wiersz klasyczny i właśnie dlatego tak powszechnie się od niego stroni."
(Josif Brodski)
od trzech lat (a moze 4 ) organizowane są prze Maćka spotkanie Listy dyskusyjnej w Przemyślu, parodniowa impreza, koncerty i inne atrakcje Smile)) Najbliższy zlot jest planowany na 25 sierpnia ... a wcześniej w Kołobrzegu jak rok temu, gdy to graliśmy na promenadzie w środku nocy na zarekwiowanych ławkach przed pewnym lokalem Smile)) a nocleg na plaży ... Smile)))))))
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
a ja na liscie od jakichs 7 dni SmileSmileSmile moja kulpa Smile czlowiek sie cale zycie uczy Wink
"Nic tak nie obnaża słabych punktów poety jak wiersz klasyczny i właśnie dlatego tak powszechnie się od niego stroni."
(Josif Brodski)
nadrobisz stracony czas, stracisz co najwyzej wątrobę...
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
a co to jest Tongue :drunk:
(Josif Brodski)
nie pamiętam ... :]
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
To się nazywa telepatia Smile . Będąc na wycieczce myślałem o tym, aby założyć wątek (o ile taki nie isntieje) poruszający temat spotkań Forumowiczów . A tak a propos spotkań, czy ktoś jest może z Łodzi (to wiem że tak Wink ) i jest harcerzem, a na dodatek z hufca Łódź - Górna (no ja chyba liczę na jakiś niezły przypadek Wink ) . Tak z ciekawości pytam Wink . Poharcerzyć na forum chciałem (jak i poza nim Smile ) . Poza tym, wracając do tematu bardziej ogólnego czyż tytuł "Ogólnopolski Zlot Fanów Jacka Kaczmarskiego" nie brzmi dumnie Wink ? (widzę że jest już coś takiego jeśli chodzi o listę, plus drugie coś w Kołobrzegu, ale zlotów nigdy za wiele, no i może jeśli nie ogólnopolski to taki kameralny, forumowy Wink ) . Jakiś mały zlocik w wakacje to byłoby coś ! Smile . Pozdrawiam Big Grin .
No tak, przypadek musiałby być niezły. No i prawie się zdarzył Smile Łódź, harcerz, hufiec Łódz-śródmieście, zapalony miłośnik JK Tongue No i oprócz tego mam jeszcze w drużynie i w klasie kilku harcerzy - miłośników Smile

Ba, z tego co wiem, ostatnio hufiec Łódź Polesie organizował rajd z piosenką Jacka Kaczmarskiego. Mieli do przebycia jakąś trasę, a następnie odbywał się festiwal, na którym śpiewali piosenki Jacka. Strasznie żałowałem, iż nie mogę nań zabrać siebie i kilku swoich kumpli. Biwak niestety nam w tym okresie wypadł Sad

..::Zdravim::..
Coś się na pewno wydarzy - to jasne.
Zazdroszczę tym którzy na ten biwak się wybarli Wink . Tarko mam prośbę na przyszłość Wink . Jak możesz dawaj mi cynk o takich wypadach (jeśli będą "otwarte" na gości z "zewnątrz" Wink ) , bo chętnie bym w takim czymś wziął udział Smile . Ja zobowiązuję sie do informowania o wszelkich "Kaczmarskich" rajdach w moim hufcu, choć do tej pory o czymś takim nie słyszałem. Pozdrawiam Big Grin .