Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 ciekawostki na Alegro
2 ciekawostki :

I ) 3 SPIEWNIKI Z AUTOGRAFAMI :
1) Przemysław Gintrowski i Jacek Kaczmarski - MURY Śpiewnik (z autografem)
2)Jacek Kaczmarski - DZIECI HIOBA Śpiewnik (z autografem - dla Cioci)
3) Przemysław Gintrowski, Jacek Kaczmarski i Zbigniew Łapiński - RAJ Śpiewnik (z autografem Kaczmarskiego i Łapińskiego)

II ) Skan wywiadu z Jackiem Kaczmarskim, opublikowany na początku 1989r. w gazetce Uniwersytetu Wrocławskiego. Wywiad liczy 19 stron (drobnym druczkiem), pytania dotyczą wielu aspektów, oprócz twórczości, również polityki, możliwość ew. powrotu do kraju, kwiatki jak komentarze o Urbanie, czy niedoszły chrzest artystu. Skan wysokiej jakości, rozdzielczość dowolna na życzenie kupującego. Załącznik przedstawia przykładowe dwie strony w małej rozdzielczości na prawdę warto, prawdziwy rarytas!!

SKAN ! ON HANDLUJE SKANAMI ! :-o
Cos jakies niemrawe te autografy. To na pewno Kaczmara? Nie znam sie, tak tylko mi sie wydaje, takze nie mieszajcie mnie z blotem jesli sie nie poznalem Tongue

Pozdrawiam.
tez jestem ciekaw bo te kilkanascie autografow ktore mam wyglada troszke inaczejSmile ale tamte sa jednak duzo starsze-a ogolny zarys podobnySmile ciekawe czy ktos jest to w stanie rozstrzygnac?
pozdr.
k.
Jakieś te autografy 'kurde dziwne'. Niby podobne ale wyglądają jakby inaczej...
A podpis Łapińskiego? Wydaje sie byc podobny. A jak Wy myslicie?
amator napisał(a):II ) Skan wywiadu z Jackiem Kaczmarskim, opublikowany na początku 1989r. w gazetce Uniwersytetu Wrocławskiego. Wywiad liczy 19 stron (drobnym druczkiem), pytania dotyczą wielu aspektów, oprócz twórczości, również polityki, możliwość ew. powrotu do kraju, kwiatki jak komentarze o Urbanie, czy niedoszły chrzest artystu. Skan wysokiej jakości, rozdzielczość dowolna na życzenie kupującego. Załącznik przedstawia przykładowe dwie strony w małej rozdzielczości na prawdę warto, prawdziwy rarytas!!
Czy jest mozliwość wrzucenia tego wywiadu na stronkę?
Ci co zginęli idą w bohatery
Ci co przeżyli muszą walczyć dalej
TAK !
(Gdy kupisz i podrzucisz)
:-o
(a mnie dziwota bo on sprzedaje skany...)

A autografy jakby "na chybcika" ale raczej podobne.
Ciekawe! No to nasłać na tego gościa prokuratora, ale po zdobyciu skanu Big Grin . Może by tak zakup kontrolowany? Bo w końcu facet nie tylko kopiuje (czyli dopuszcza się jakby nie było piractwa, to jeszcze na tym zarabia. Niektórym nieźle juz odbija. No to ja pójdę z cyfrakiem do BUWu i skopiuje jakieś starodruki. Pójdzie na Allegro? :wink:
piotru napisał(a):No to ja pójdę z cyfrakiem do BUWu i skopiuje jakieś starodruki. Pójdzie na Allegro? :wink:
A co ma nie pójść. Na E-bay'u już nie takie rzeczy szły. Więc co? Allegro ma być gorsze?? Tongue
ja kupiłam...bo się machnęłam :oops:

jak tylko go dostanę, to go wam prześlę:-)

przy okazjii...zapomniałam hasła na mój nik...a jak wpisuję meila, to mi wyskakuje, że nie zgadza się.

administratorze...pomożesz?
pijana poetka-ale hasła z napisał(a):jak wpisuję meila, to mi wyskakuje, że nie zgadza się.
Znowu się komuś dane nie zgadzają... Plaga jakaś :?: :|
[color=maroon][size=84][b]Krokiem adekwatnym do rozwoju zdarzeń
Idę przed siebie i marzę:)[/b][/color][/size]
pijana poetka-ale hasła z napisał(a):przy okazjii...zapomniałam hasła na mój nik...a jak wpisuję meila, to mi wyskakuje, że nie zgadza się.

Zaraz Ci pomogę Smile Dostaniesz e-miala z nowym hasłem, tylko pamietaj je zmienić, bo ja daje wam proste hasełka jak sobie blokujecie Wink

Ps. Masz dziwny adres e-mial...

[ Dodano: 2005-05-31, 17:41 ]
Nowe hasło powinnaś już mieć na skrzynce

Aha, bo wydaje mi się, że nie wiecie jak to do końca działa. Gdy klikacie przypomnienie hasła, to skrypt tworzy wam NOWE! Nie podaje starego.
pijana poetka-ale hasła z napisał(a):ja kupiłam...bo się machnęłam :oops:

jak tylko go dostanę, to go wam prześlę:-)

przy okazjii...zapomniałam hasła na mój nik...a jak wpisuję meila, to mi wyskakuje, że nie zgadza się.

O dzięki Ci, Pijana Poetko! :prosze: Nie mogę się już doczekać, jak te arcyciekawe (sądząc z zapowiedzi) materiały trafia na stronę :jupi: Wszyscy jesteśmy Twoimi dłużnikami :*
Ci co zginęli idą w bohatery
Ci co przeżyli muszą walczyć dalej
Dzięki Pijanej Poetce wywiad już jest na stronie Smile
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl/wywiady/akces.php">http://www.kaczmarski.art.pl/wywiady/akces.php</a><!-- m -->
Dać jej 'Pomogła'!! (No chyba ze już dostala) :beer:
ten tekst jest dosc niesamowity-bardzo polecam-np wypowiedz na temat "artystow" lub na temat chrztu(!)
dziekuje!
pozdrawiam