Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czas ważności postów
Z powodu niewłaściwego wykożystywania ów funkcji przez jednego z userów została ona dziś wyłączona.
Co znaczy "Niewłaściwego wykorzystywania"?
Bo źródło wciąż bije...
Poczytaj jakiś wątek gdzie pisze Konop po dobie - nic nie mozna zrozumieć
A, już rozumiem... Smile Nie skojarzyłem o co chodzi, a takie dyskusje widziałem rzeczywiście. Ale czemu koniecznie Konop? Obława na Olaff'a? Smile
Bo źródło wciąż bije...
nikt inny z tego nie korzystał do tej pory chyba nawet. A tak zabezpieczymy się na przyszłość, bo teraz z niektórych tematów straszna sieczka sie zrobiła.
VanThunderbolt napisał(a):Co znaczy "Niewłaściwego wykorzystywania"?
po prostu posty po pewnym czasie znikaja i cala dyskusja robi sie bez sensu
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja,
a za mna już nikt."[/size][/b]
VanThunderbolt napisał(a):Obława na Olaff'a?
"Sankcje" wyciągnięto wobec innych taże. Komuś zabrano funkcję moderatora, komuś innemu jeszcze - status Artysty. :lol: :lol:
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Jednego nie rozumiem, ale może się czepiam - to funkcja była fajna, dopóki nikt z niej nie skorzystał:?: :lol:
[color=maroon][size=84][b]Krokiem adekwatnym do rozwoju zdarzeń
Idę przed siebie i marzę:)[/b][/color][/size]
Czy ja wiem czy fajna, po prostu była, nigdy się nad nią nie rozwodziliśmy. Normalnie na forach tworzy się znikające tematy, do tej pory nie spotkałem się z tym by ktoś jej używał do zaciemniania sytuacji w dyskusji. Człowiek się uczy całe życie Wink
olaff22 napisał(a):Sankcje" wyciągnięto wobec innych taże. Komuś zabrano funkcję moderatora, komuś innemu jeszcze - status Artysty.
Że o szczeniackim blokowaniu na GG nie wspomnę Smile Ciekawe też, że administracja zbywa milczeniem niektóre pytania, jak choćby to o pozbawienie Petrvsa statusu artysty (a przecież zarzeka się że grać i śpiewać nie przestanieSmile a co do funkcji moderatora to nic o tym nie wiem, nikt mi grzecznie (ani niegrzecznie) nie powiedział że jestem niepotrzebny - ech dzieciaki... Smile
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Pomyśleć, co by było, gdyby dostali do ręki prawdziwą władzę a nie jej dzecinną forumową namiastkę. Wówczas pewnie wprowadziliby prawdziwą cenzurę, bez pytania zmieniali by ludziom dane osobowe albo jednym gestem pozbawiali publicznych funkcji. Wówczas typki w rodzaju zbycha zachowywały by się onegdaj zachowywał się niejaki Albin Siwak - dyżurny pzprowski klakier.
A jak się nie podoba, to przecież zawsze można się wynosić.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Przemek napisał(a):Że o szczeniackim blokowaniu na GG nie wspomnę
Jak się dowiedziałem to mnie też zaszokowało. Big Grin
Przemek napisał(a):Ciekawe też, że administracja zbywa milczeniem niektóre pytania, jak choćby to o pozbawienie Petrvsa statusu artysty
Teraz nastała nowa moda na kalifaty. Big Grin
Przemek napisał(a):a co do funkcji moderatora to nic o tym nie wiem, nikt mi grzecznie (ani niegrzecznie) nie powiedział że jestem niepotrzebny
To jest coś co mnie dziwi najbardziej, im starszy się robię - tym mniej rozumiem. Big Grin
Petrvs napisał(a):Teraz nastała nowa moda na kalifaty.
Kalif to brzmi dumnie. Szecherezada będzie nam teraz bajki opowiadać np. o tym że nie zna tego bruneta spod ósemki, a cała noc była u koleżanki i oglądały telenowele...
Na Allacha! Co ja piszę Szecherezada przecież lepsze bajki opowiadała Smile Trzeba by jakoś podzielić się terenem - Ja obejmuję we władanie kalifat zachodniopomorski.

Salam Kalif Przemek Cezary vel Docent Lipski ibn Lech ibn Tadeusz Hugo itd. itd.

ps. jak są chetne by zasilić mój harem, to podania na priv Tongue, tylko bez bajek na razie Wink
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
:lol: Ty zachodniopomorski - to ja wezmę Pojezierze Mazurskie. A co tam szkodzi. Kalifaty - przecież historia! Tylko że fatymnicki się rozpadł, kordobański się rozpadł, bagdadzki się rozpadł, a czuję, że nasze troszkę pociągną. :lol:
::zamykamy::