Liczba postów: 892
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Coś niedobrego dzieje się z Olaffem... Admini, jeżeli możecie, może uda się Wam sprawdziś (tzn nie wiem czy jest taka możliwość) po IP czy przypadkiem ktoś z zewnątrz nie wlazł na Pawła konto... Bo on nigdy sie tak nie zachowywał :/
Bo źródło wciąż bije...
Liczba postów: 5,038
Liczba wątków: 264
Reputacja:
2
Coś niedobrego dzieje się z nim od bardzo dawna. IP jest jak najbardziej Konopa
Reputacja:
0
Nie posądzaj jednoznacznie adminów Olaff. Jaki mieliby w tym cel? Hmm... Tu się dzieją ciekawe rzeczy...
Bo źródło wciąż bije...
Reputacja:
2
Człowieku na cholerę mielibyśmy Ci blokować konto? Weź się opanuj i przestań węszyć wszędzie spisek na Twoją osobę. Wyznacz sobie jakąś osobę znającą się na rzeczy a przyjślę jej logi z serwera i niech Cię wkońcu uświadomi, że sam sobie blokujesz.
olaff22 napisał(a):Nie byłeś taki odwazny w sądach, jak otwartą dłonią brałeś ode mnie rozmaite materiały na stronę. Wtedy wszystko było ze mną w porządku, co? Wtedy Ty byłeś bardzo grzeczny i skory do szerokiej współpracy. Patrz, jakie to dziwne, Ty też sie zachowywałeś troszkę inaczej
Reputacja:
2
olaff22 napisał(a):Mam nadzieję, że więcej te ingerencje się nie powtórzą. To co masz teraz w statusie to prezent odemnie, by znów nie było, że Ann winna
Reputacja:
0
A widzisz Olaffie, nikt takiej fajnej rangi nie ma!  Może dzięki temu gestowi Artura wreszcie przestaniecie się oskarżać...
Bo źródło wciąż bije...
Liczba postów: 6,122
Liczba wątków: 99
Reputacja:
0
olaff22 napisał(a):Ja sobie założyłem nowe konto i z tego teraz będę pisał. Tylko dlaczego pokasowałeś swoje posty w wątku "jaki tytuł?"?
KN.
Liczba postów: 6,122
Liczba wątków: 99
Reputacja:
0
Ale po co to w ogóle było robić? Przez to wątek staje się mało czytelny, bo się w nim sporo udzielałeś, a ludzie odpowiadają nie zawsze cytując.
Czyżbyś się wstydził tego, co jeszcze wczoraj pisałeś? Bądź poważny!
KN.
Reputacja:
0
olaff22 napisał(a):Ranga, wbrew zamierzeniom adminów, jest całkiem fajna
A czemu wbrew zamierzeniom adminów? Chcieli zrobić coś beznadziejnego i wyszło coś świetnego czy co? Jeżeli tak to mnie też możecie "udekorować tym brzydactwem"  (żart oczywiście  )
Bo źródło wciąż bije...
Reputacja:
0
Aaa, już rozumiem  Czyli sprawił Ci Artur przyjemność wbrew własnej woli
Bo źródło wciąż bije...
Reputacja:
2
Nie,właśnie zamieszał Konopowi w profilu i Konopek się cieszy z tego, może dojdzie do niego, że nie musimy się logować na jego konto by coś zmienić, wiec tym bardziej nie mogliśmy nic zablokować wielorotnym błędnym logowaniem.
Liczba postów: 4,748
Liczba wątków: 613
Reputacja:
0
Pietruch napisał(a):Poza tym moge sie założyć że taki avatar jest tolerowany na forach, widocznie nie macie (admini) poczucia humoru. Twój avatar nie wydawał mi się zabawny. Podejrzewam, ze nie tylko mnie. A to jest jednak forum publiczne, prawda?
olaff22 napisał(a):Nie tylko mnie zresztą zmieniono miasto Celem wyjaśnienia.
Nie zmienialiśmy miast, tylko ich pisownię. czyli: jak ktoś pisał krakow, krakoff czy tym podobne - pozwalaliśmy sobie zmienić pisownię na poprawdną - czyli Kraków. Cel był jeden - ujednolicenie pisowni i żeby to jako tako wyglądało w statystykach (jakaś Wielkopolska też mogła z rozpędu polecieć - za co przepraszam). Poprawianie skończyliśmy już dość dawno, bo była to walka z wiatrakimi. Dziwi nas, że dopiero to zauważyliście.
Natomiast tego, co insynuuje Paweł nie robiliśmy - nie wchodziliśmy na cudze konta, nie zmienialiśmy nikomu haseł (chyba, że ktoś o to prosił, bo zapomniał starego). Tyle!
olaff22 napisał(a):Niczego sam nie blokuję to może ktoś próbował Ci się włamać na konto? Czemu tego nie weźmiesz pod uwagę?
olaff22 napisał(a):KN napisał(a):Tylko dlaczego pokasowałeś swoje posty w wątku "jaki tytuł?"? Bo nie chceli tego na moją porśbę zrobić admini. Dlaczego? Nie wiem! Dlaczego nie chcieliśmy skasować Twoich postów?
Bo - po pierwsze - forum przestałoby być czytelne.
Bo - po drugie - zawsze tak robisz. Najpierw namieszasz, a potem podwijasz ogonek i uciekasz. Brakuje Ci odwagi?
olaff22 napisał(a):Ja niestety mam uzasadnione powody by twierdzić, że ktoś ostatnio coś mieszał w profilu. A po co niby mielibyśmy to robić?
Reputacja:
2
olaff22 napisał(a):Dzisiaj zmieniacie nazwy miast, jutro być może zaczniecie miszać w treści postów. Nie jesteśmy tak prymitywni jak Ty.
Reputacja:
0
olaff22 napisał(a):A Zeratulowi Wielkopolskę na co zmieniliście? Przeczytaj cały post. Napisałam, że mogła polecieć z rozpędu.
A w zmianie słowa krakow na Kraków nie widzę nic złego. Co innego gdybyśmy zmienili Kraków na Poznań. Ale tego nie robimy.
Inna sprawa - dlaczego wyciagasz to dopiero teraz, kiedy już się w to nie bawimy.
olaff22 napisał(a):Ann, nigdzie nie napisałem, że Ty albo Art próbujecie się włamać na moje konto Wybacz. Ale chyba jestem tak glupia, że wydaje mi się, że cały czas to sugerujesz.
olaff22 napisał(a):Niby co takiego zrobiłem, żeby - jak piszesz - podwinąć ogonek? Nie wiem co takiego zrobiłeś - ale jednak ogonek podwijasz. I tu i na grupie. Zauważ. Coś idzie nie po Twojej myśli i już Pawełka nie ma.
olaff22 napisał(a):Napisałem kilka gorzkich słów na twój temat? Wybacz, ale byłem i tak łagodny! Nie użyłem obelżywych słów. Nie bluzgałem. Napisałem to, co myślę na temat Twoich zachowań. I nie wypieram się tego. Mogę to w każdej chwili powtórzyć. NO to po co to kasowałeś? Poobrażaj mnie jeszcze - no przeciez tak pięknie to robisz.
olaff22 napisał(a):Po pierwsze, zwaz co napisałem: napisałem, że mam uzasadnione powody, by twierdzić, że KTOŚ mieszał w moim profilu. Okazało się, że jednak To WY coś mieszaliście Twojego akurat nie ruszaliśmy.
Reputacja:
2
Dla mnie to jesteś nie użtkownik ale troll.
Liczba postów: 388
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
O Boże... ja się już zgubiłem... O co właściwie chodzi?
[i]"To, co wiesz chłopaczku, to drobiazg. To, co musisz jeszcze pojąć, to bezmiar."[/i]
Reputacja:
0
olaff22 napisał(a):Napisałem Ci kilka słów na temat tego, co myślę, ale żadne nie było w jakiś szczegóny sposób obraźliwe. tak. szczególnie to o niedorastaniu do pięt...
olaff22 napisał(a):Nie udawaj, że nie wiesz, o jaką forumowiczkę chodzi. Nie wiem. Możesz napisać?
Szaman napisał(a):O Boże... ja się już zgubiłem... O co właściwie chodzi? O to, że Paweł chce coś udowodnić, tylko chyba sam nie wie, co.
Liczba postów: 388
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Ja się w to nie mieszam... Wasza wojna... Ja tylko mogę cicho zasugerować: pax ludzie! Bo takie wojny tylko zaszkodzą forum...
[i]"To, co wiesz chłopaczku, to drobiazg. To, co musisz jeszcze pojąć, to bezmiar."[/i]
Liczba postów: 1,243
Liczba wątków: 30
Reputacja:
0
Wasza czy nie wasza, ale toczona na forum więc głos można zabierać.
Pytanie mam zasadniczej treści: A czy w prywatne wiadomości też ingerujecie? Bo możliwości macie na pewno. Może jak ktoś w privie napisze że "mieszkam w krakoffie" to też poprawiacie na "Kraków"?? :|
Reputacja:
2
Możliwość ponoć jest, ale tylko przez bazę danych. (przynajmniej tak ktoś mówił na forum autora skryptu) Nie wiem, nie sprawdzałem prawdę mówiąc, nie bardzo mnie to interesowało. Zmainiane było by prowadzić statystyki miast a nie dla przyjemności. Czytać nie umiesz?
Reputacja:
0
A czemu interesowała cię zmiana nazw miejscowości? W sumie co to komu przeszkadza? To chyba żadnej szkody nikomu nie robi... :]
Reputacja:
2
Liczba postów: 40
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
"Pietruch napisał/a:
Poza tym moge sie założyć że taki avatar jest tolerowany na forach, widocznie nie macie (admini) poczucia humoru.
Twój avatar nie wydawał mi się zabawny. Podejrzewam, ze nie tylko mnie. A to jest jednak forum publiczne, prawda?"
Akurat po mojej pierwszej wypowiedzi na tym forum, avatar ten spotkal sie z aprobata. Poza tym odpowiedz ktora cytujesz byla do stwierdzenia admina iz taki avatar nie byl by tolerowany tez na innych forach - co jest nieprawda!
PS. Czemy jesli chcialem zacytowac wypowiedz admina wyskoczyla mi informacja "nie musimy sie przed nikim tlumaczyc" (lub cos takiego)???
W swiecie baranow wolimy byc wilkami
Liczba postów: 5,624
Liczba wątków: 166
Reputacja:
0
ann napisał(a):Celem wyjaśnienia.
Nie zmienialiśmy miast, tylko ich pisownię. czyli: jak ktoś pisał krakow, krakoff czy tym podobne - pozwalaliśmy sobie zmienić pisownię na poprawdną - czyli Kraków. Cel był jeden - ujednolicenie pisowni i żeby to jako tako wyglądało w statystykach (jakaś Wielkopolska też mogła z rozpędu polecieć - za co przepraszam). Poprawianie skończyliśmy już dość dawno, bo była to walka z wiatrakimi. Dziwi nas, że dopiero to zauważyliście. Niniejszym oświadczam, że nie mam żadnych pretensji do adminów o tę nieszczęsną Wielkopolskę. Najlepiej świadczy o tym fakt, że choć zauważyłem to już dawno (i w końcu przestałem wpisywać cokolwiek - bodaj po 2 czy 3 zmianie), to nie uznałem za sensowne tworzenie z tego powodu nowego tematu, że o wszczynaniu awantury już nie wspomnę.
Wspomniałem o tym przy poście Olaffa, żeby zaznaczyć, że zjawisko zmiany profili nie dotyczyło tylko jego. Absolutnie jednak nie przyłączam się do "krucjaty antyadmińskiej" Olaffa (czemu dałem już zresztą wyraz w innym wątku, a piszę to an wypadek, jakby ktoś odniósł takie wrażenie) - po prostu pisząc posta w temacie założonym przez Olaffa nawet nie przypuszczałem, że dyskusja może zejść na taki poziom :evil:
BTW Z informatycznego punktu widzenia mogę stwierdzić, że wersja adminów (w kwestii logowania) jest bardzo prawdopodobna i Olaff uniknąłby problemów gdyby wyłączył opcję automatycznego logowania (pomóc mogłoby też usunięcie zapisanych haseł).
Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
Cytat:Z powodu niewłaściwego wykożystywania ów funkcji przez jednego z userów została ona dziś wyłączona.
Liczba postów: 578
Reputacja:
0
Za to jeden jest bohaterski, tylko nie wiem jak u niego z trzymaniem moczu, skoro już schodzimy na takie intymne pogawędki.
A poza tym parokrotnie poprawiałeś innych z dużą lubością, więc uważaj na siebie – „ochydny” pisze się inaczej niż napisałeś.
Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
Cytat:Z powodu niewłaściwego wykożystywania ów funkcji przez jednego z userów została ona dziś wyłączona.
Liczba postów: 578
Reputacja:
0
Tak coś czułem, jak juz poprzednio nadmienilem.
Liczba postów: 390
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
olaff22 napisał(a):Czytam, czytam i odnoszę wrażenie, że tu na forum sytuacja jest podobna. Wystarczy postraszyć, by ustawić towarzystwo do pionu. Wystarczy na trzy godziny demonstracyjnie, ostentacyjnie zamknąć forum, by wszyscy zaczęli chodzić, jak w zegarku. Niekórzy się zamnkęli a co gorliwsi ślą umoralniające posty, składają samokrytyki, deklarują solidarność, demostracyjnie się odcinają od tych, co "sieją zament w zwartych szeregach" i brzmią fałszywym tonem w zgodnej harmonii kolektywu, inni jeszcze rzucają dowcipnymi przysłowami, których nie pamiętają. Jest miło i przyjemnie a przede wszystkim - szczerze!
Pilnujcie się, nie podksakujcie, bo zawsze możecie nie dostać zupki z gęstym, albo kisielku! Może mnie ktoś opieprzy za to co powiem, ale mam takie pytanie: czy ciebie kablem w domu bili? Jakie ustawić? Jeżeli ktoś mi zrobi na złość i zamknie forum to świat mi się nie zawali. Wpadam tu i piszę dla przyjemności. Nie wiem jak inni, ale ja to odbieram tak, ze ty MUSISZ zwrócić na siebie uwagę możliwie największej grupy ludzi wypisując jakieś bezdennie głupie pierdoły... Tylko PO CO? Ja nie wiem...
Reputacja:
0
Elrond napisał(a):ze ty MUSISZ zwrócić na siebie uwagę możliwie największej grupy ludzi wypisując jakieś bezdennie głupie pierdoły... Tylko PO CO? Ja nie wiem.. Pierdoły pierdołami, ale Olaff ma rację że zrobiło się jak w zegareczku. Teraz adminom nikt nie podskoczy, co? Taka jest prawda, że odkąd zamknęli forum - wszyscy zaczęli przepraszać i podlizywać się adminom. :roll:
|