Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suplement do boxu
umo napisał(a):a na merlinie mozna juz zamawiac box.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.merlin.com.pl/frontend/towar/449234">http://www.merlin.com.pl/frontend/towar/449234</a><!-- m -->
cena 134 zl ale napisali,ze wysylaja dopiero od 3 kwietnia.
Zamówić, to mozna było już ponad tydzień temu, co niezwłocznie uczyniłem Big Grin Big Grin Big Grin .
Odpowiedz
Już zamówiłem Smile nie mogę doczekać sie jak przyjdzie do mnie paczka Wink
Odpowiedz
adme napisał(a):Wiecie moze kto spiewa "A my nie chcemy" w suplemencie?

Przemysław Gintrowski
Czyli jak sie domyslam wersja z pamiatek?
"Gdy czasem ogarnia cię uczucie dziwnego przygnębienia - nie przejmuj się. Pewnie jesteś głodny."
Odpowiedz
Torrentius napisał(a):wersja z pamiatek?
Biorąc pod uwagę specyfikę "Suplementu jako takiego, to wcale bym się nie zakładał...
[color=maroon][size=84][b]Krokiem adekwatnym do rozwoju zdarzeń
Idę przed siebie i marzę:)[/b][/color][/size]
Odpowiedz
A my nie chcemy... i Pieśń o śnie - wersje z Pamiątek.

KN.
Odpowiedz
Nabijasz sie z nas maluczkich, Laskawco ?
"Myślę, więc nie ma mnie
na forum Mój adres
skonfiskowano Mówię
tak to ja jeszcze ja Poznaję
Co słychać Ano po staremu"
[Jerzy Ficowski]
Odpowiedz
Jeśli to do mnie, to nie rozumiem.

KN.
Odpowiedz
Moze cos przegapilem. Ale wydawalo mi sie ze celem Suplementu bylo opublikowanie rzeczy ktore dotychczas publikowane nie byly. A nie wydanie jakiejs kolejnej mega-kompilki. Dlatego mam klopot ze zrozumieniem wyjasnienia "ze to z Pamiatek", bo Pamiatki juz byly oficjalnie wydane.
Przyznaje ze nie sledze tego watku non-stop wiec moze cos nie zauwazylem. Ale mam wrazenie ze nia ja tylko.

Good luck !
"Myślę, więc nie ma mnie
na forum Mój adres
skonfiskowano Mówię
[Jerzy Ficowski]
Odpowiedz
Thomasie, zasadniczym (choć nie jedynym) celem Suplementu jest uzupełnienie boxu Syn marnotrawny o piosenki do tekstów JK, których w boxie nie ma. Tak postawiony cel pokrywa się w znacznej mierze z celem sformułowanym przez Ciebie, choć ne jest z nim tożsamy. Stąd wyjątki w rodzaju dwóch pisoenek z Pamiątek.

Pozdrawiam,
KN.
Odpowiedz
Acha !

Dziekuje za wyjasnienie (choc przyznaje ze wolalbym np takie ciekawostki jak nagrania z Gierakiem...)

Czekam z niecierpliwoscia ten kuferek...
"Myślę, więc nie ma mnie
na forum Mój adres
skonfiskowano Mówię
[Jerzy Ficowski]
Odpowiedz
No jest np. "Bieg". Z tego, co wiem, to jest nagranie z Piotrem Gierakiem.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Odpowiedz
gredler napisał(a):No jest np. "Bieg". Z tego, co wiem, to jest nagranie z Piotrem Gierakiem.
No faktycznie, to chyba jest z Gierakiem, wyraźnie słychac dwa głosy i styl wykonania podobny trochę do innych ich wspólnych nagrań.
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Odpowiedz
Pragnę się podzielić radosną informacją . Suplement już się ujawnił Smile . Dla tych "co już nie mogą..." można zacząć zaglądać do sklepików, może już od czwartku/piątku będą na półkach.
Przyznam, że od strony edytorskiej doskonale uzupełnia się z boxem. Dominujący kolor patynowanego złota dobrze współgra z całością. Zdjęcia na okładkach płyt - wyglądają jak w sepii. Rysunki w książeczce.... Zobaczycie sami. Ciekawe kto wybrał pierwszy ( :rotfl: ).
Teksty Poli Szynel są adekwatne - to chyba dobre słowo. Chyba, bo teraz tylko zdążyłem "tak na szybko" przeglądnąć.
Wielkie dzięki Redaktorowi za Jego pracę życia.
Pils
Odpowiedz
Podzielam w pełni Twoje zdanie!
Odpowiedz
w EMPiK-u za 125 zł
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.empik.com/showobject.jsp?objectId=372382&currentCategory=2022300">http://www.empik.com/showobject.jsp?obj ... ry=2022300</a><!-- m -->
Odpowiedz
Suplement w sprzedaży!

Właśnie dostałem informację od KN i Grzesia Szostaka, że Suplement jest już w sprzedaży.
Najtaniej 129 PLN w MediaMarkt na Ostrobramskiej, w pozostałych 139 PLN.
Udanych łowów Smile

Smile tak Grzesiu byłem troszkę szybszy, ale Tobie sie udało na Liście Smile
Odpowiedz
Od dzisiaj można już kupić (przynajmniej w Warszawie)w Media Markt Suplement. Najtaniej na ostrobramskiej w cenie 129 zł. W innych po ok. 139. Pozdrawiam radośnie.
:Smile

[ Dodano: 30 Marzec 2006, 14:52 ]
Ups, zdaje się, że wysłaliśmy Pawełku prawie jednocześnie. Pozdrawiam
Odpowiedz
“Dzisiaj w Merlinie, dzisiaj w Merlinie wesola nowina ...“
Wlasnie pakuja i szykuja do wysylki moj kuferek !
"Myślę, więc nie ma mnie
na forum Mój adres
skonfiskowano Mówię
[Jerzy Ficowski]
Odpowiedz
Jutro jadę do MM - odwołałem w merlinie Tongue
Odpowiedz
Ja zamówię w Empiku. Moze nawet zniżkę się uda zaliczyć, wtedy całkiem tanio wyjdzie.
Bo źródło wciąż bije...
Odpowiedz
Łukasz G. napisał(a):Moze nawet zniżkę się uda zaliczyć
w internecie zniżki w EMPiK-u nie uświadczysz Tongue chyba, że masz magiczny kuponik ze sklepu, tudzież z innego źródła.
Odpowiedz
W Empiku podali dzisiaj cenę, no to wreszcie i ja zamówiłam Smile.
Odpowiedz
W Toruniu w MediaMarkt kosztuje 135 zł. Drogo, wiec ukradłem, jak to Polak w niemieckim sklepie.

Aha, a swoją poprzednią opinie wyrazilem żartobliwie, bo też list Pilsa odebralem jako żart nawiązujący do tego, co Konop niedawno napisal na liście (juz jest, rewelacja - zobaczycie sami, jak do Was dotrze).

Nie spodziewalem się, ze tak terminowo sie ukaże. Dzis pojechalem do MM w innej zupelnie sprawie i przypadkowo wlaściwie sie natknąłem na płytki.

marek
Odpowiedz
mejdejo napisał(a):
Łukasz G. napisał(a):Moze nawet zniżkę się uda zaliczyć
w internecie zniżki w EMPiK-u nie uświadczysz Tongue
to że nie ma na stronie zaznaczone, że jest zniżka nie oznacza jeszcze, że na stronie nie jest tańszy niż w salonach Tongue
Odpowiedz
To w Mediamarkcie mozna odwołać? Po potwierdzeniu zamówienia?? Jakby nie było dychę drozej niż EMPik. 8o
Odpowiedz
piotru napisał(a):To w Mediamarkcie mozna odwołać?
W Mediamarkcie czy w Merlinie? Wink
Odpowiedz
Warto wiedzieć, że generalnie cokolwiek kupisz "na odległość" to możesz oddać w ciągu 10 dni od otrzymania towaru. Sęk w tym, że
Cytat:3. Jeżeli strony nie umówiły się inaczej, prawo odstąpienia od umowy zawartej na odległość nie przysługuje konsumentowi w wypadkach:
...
2) dotyczących nagrań audialnych i wizualnych oraz zapisanych na nośnikach programów komputerowych po usunięciu przez konsumenta ich oryginalnego opakowania
Co do odwołania - tym bardziej nie powinni robić problemów.
Odpowiedz
Ja miałem szczęście i anulowałem zamówienie zanim mi nawet wysłali Tongue będę miał szybciej bo już jutro Smile
Odpowiedz
piotru, żeby nie było Ci tak zupełnie smutno zobacz cenę tu
Odpowiedz
Chodziło mi oczywista o Merlina. Spróbuję a zazdroszczę tym, którzy juz Suplement mają Sad( .
Odpowiedz