Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ma ktoś????
Owszem, ja tylko jestem ciekaw jakie to piosenki. Chłopak się pochwalił, być może są to naprawdę unikatowe utwory. Z tego co napisał to zdaje sobie sprawę że Obława VI jest częściej spotykana. Chociaż nie byłbym taki pewny! Jacek nie śpiewał tej piosenki, więc kolega wie co dobre. Ta piosenka jest znana ale czy często spotykana to nie wiem. Co więcej nikt tu nie mówi o wymianie plików.
Wszyscy w tym wątku mam wrazenie biorą go za niedouczonego kaczmarofila, który się podnieca paroma pioseneczkami ogólnie znanymi. Coraz bardziej mam wrażenie że jednak warto się tym zainteresować , szkoda tylko że kolega "zniknął".

Pozdrawiam Wink

Ps. I śmieje się z chłopaka Radziu który "Wojny postu..." nie przesłuchał Tongue Sorry za złośliwość Wink
Odpowiedz
Filip P. napisał(a):Ps. I śmieje się z chłopaka Radziu który "Wojny postu..." nie przesłuchał Tongue Sorry za złośliwość Wink
Heh o mnie chodzi? :lol: mów po samym imieniu.Cóż fakt nie przesłuchałem,ale Filip chciałbym zauważyć,że tak na poważnie Jacka to zacząłem słuchać trochę od ponad 2 tygodni a w moim miasteczku 25 tys. nie ma nawet sklepu muzycznego w którym mógłbym nabyć tą płytę więc bywa Sad
Nie gniewam się za złośliwość

pozdro
Odpowiedz
Filip P. napisał(a):Z tego co napisał to zdaje sobie sprawę że Obława VI jest częściej spotykana
Teraz to się dopiero mógłbym czepić
Filip P. napisał(a):Jacek nie śpiewał tej piosenki, więc kolega wie co dobre.
Której?
in montibus veritas
Odpowiedz
Filip P. napisał(a):napisał to zdaje sobie sprawę że Obława VI jest częściej spotykana.
O cholewa, to ja zacofany jestem bo znam w wersji Jackowej tylko 4 Obławy :lol:

*PS - sorry za złośliwość, ale nie mogłem sobie darować :lol:
Odpowiedz
Cóż, ja to zrozumiałem tak, że JK nie śpiewał Obławy VI- co by się nawet zgadzało. Ale zapytałem, żeby nie było niejasności i czekam...
in montibus veritas
Odpowiedz
Być moze nieczytelnie to ujęłem:
Chłopak wie że istnieje nagranie Obławy IV. Jacek nie lubił tej piosenki, nie śpiewał jej.
Dlatego mimo wszystko jest to nagranie unikalne mimo wszystko. Co z piosenkami, których kolega nie chciał wymienić?

Petrvsie przyznam szczerze że nie zrozumiełem tej Twojej złośliwości Wink Wydaje mi się ż ecały problem w wyrazeniu "zdaje sobie sprawę". Ja użyłem jej odnośnie tego chłopaka, że to on zdaje sobie sprawę. Jeśli o to chodziło to fajnie, jeśli nie to nie kapuje Wink
Odpowiedz
Filip P. napisał(a):Petrvsie przyznam szczerze że nie zrozumiełem tej Twojej złośliwości
To może ja. A znasz Obławę V? Big Grin
Odpowiedz
Teraz widzę... Wink

Macie oczywiscie rację, mój błąd. Nie z tej strony kreseczka Wink

Pozdrawiam
Odpowiedz
Filip P. napisał(a):Teraz widzę...

Macie oczywiscie rację, mój błąd. Nie z tej strony kreseczka
Oczywiście nie szkodzi - ale sytuacja - przyznasz- zabawna :lol: Big Grin

Pozdrawiam
Odpowiedz
Masz rację, sytuacja była zabawna i mnie również rozbawiła Wink

Pozdrawiam
Odpowiedz
hej, nie chce tu zbytnio rządzic ale zrobiła sie prawie cała strona off-topu o jedna pałeczkę;/
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja,
a za mna już nikt."[/size][/b]
Odpowiedz
fizol napisał(a):zrobiła sie prawie cała strona off-topu o jedna pałeczkę
Jedną, ale za to - jak istotną dSmile
Odpowiedz
Ann skąd jest ten cytat? Przekopałem temat i nie widze żeby Fizol coś takiego napisał :niepewny:
Boje się żeby znowu jekiejś głupoty nie napisać Wink

Pozdro!
Odpowiedz
Filip P. napisał(a):Ann skąd jest ten cytat?
Już poprawione (dzięki dSmile ). Komp odmówił skopiowania tego, co chciałam Wink
Odpowiedz
ja mam płytkę z nagraniem z prywatnego koncertu w Monachium z '88 /m.in. "Kiedy kamboj nie ma konia"/ klasse!
Odpowiedz
"Kaczmarski inaczej" Smile tu już gdzieś o tym byłoSmile ale faktycznie koncert spokoTongue
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja,
a za mna już nikt."[/size][/b]
Odpowiedz