Liczba postów: 1,872
Liczba wątków: 53
Reputacja:
0
Owszem, ja tylko jestem ciekaw jakie to piosenki. Chłopak się pochwalił, być może są to naprawdę unikatowe utwory. Z tego co napisał to zdaje sobie sprawę że Obława VI jest częściej spotykana. Chociaż nie byłbym taki pewny! Jacek nie śpiewał tej piosenki, więc kolega wie co dobre. Ta piosenka jest znana ale czy często spotykana to nie wiem. Co więcej nikt tu nie mówi o wymianie plików.
Wszyscy w tym wątku mam wrazenie biorą go za niedouczonego kaczmarofila, który się podnieca paroma pioseneczkami ogólnie znanymi. Coraz bardziej mam wrażenie że jednak warto się tym zainteresować , szkoda tylko że kolega "zniknął".
Pozdrawiam
Ps. I śmieje się z chłopaka Radziu który "Wojny postu..." nie przesłuchał Sorry za złośliwość
Liczba postów: 1,305
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
Filip P. napisał(a):Ps. I śmieje się z chłopaka Radziu który "Wojny postu..." nie przesłuchał Sorry za złośliwość Heh o mnie chodzi? :lol: mów po samym imieniu.Cóż fakt nie przesłuchałem,ale Filip chciałbym zauważyć,że tak na poważnie Jacka to zacząłem słuchać trochę od ponad 2 tygodni a w moim miasteczku 25 tys. nie ma nawet sklepu muzycznego w którym mógłbym nabyć tą płytę więc bywa
Nie gniewam się za złośliwość
pozdro
Liczba postów: 677
Liczba wątków: 12
Reputacja:
0
Filip P. napisał(a):Z tego co napisał to zdaje sobie sprawę że Obława VI jest częściej spotykana Teraz to się dopiero mógłbym czepić
Filip P. napisał(a):Jacek nie śpiewał tej piosenki, więc kolega wie co dobre. Której?
in montibus veritas
Liczba postów: 1,243
Liczba wątków: 30
Reputacja:
0
Filip P. napisał(a):napisał to zdaje sobie sprawę że Obława VI jest częściej spotykana. O cholewa, to ja zacofany jestem bo znam w wersji Jackowej tylko 4 Obławy :lol:
*PS - sorry za złośliwość, ale nie mogłem sobie darować :lol:
Liczba postów: 677
Liczba wątków: 12
Reputacja:
0
Cóż, ja to zrozumiałem tak, że JK nie śpiewał Obławy VI- co by się nawet zgadzało. Ale zapytałem, żeby nie było niejasności i czekam...
in montibus veritas
Reputacja:
0
Być moze nieczytelnie to ujęłem:
Chłopak wie że istnieje nagranie Obławy IV. Jacek nie lubił tej piosenki, nie śpiewał jej.
Dlatego mimo wszystko jest to nagranie unikalne mimo wszystko. Co z piosenkami, których kolega nie chciał wymienić?
Petrvsie przyznam szczerze że nie zrozumiełem tej Twojej złośliwości Wydaje mi się ż ecały problem w wyrazeniu "zdaje sobie sprawę". Ja użyłem jej odnośnie tego chłopaka, że to on zdaje sobie sprawę. Jeśli o to chodziło to fajnie, jeśli nie to nie kapuje
Liczba postów: 438
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Filip P. napisał(a):Petrvsie przyznam szczerze że nie zrozumiełem tej Twojej złośliwości To może ja. A znasz Obławę V?
Reputacja:
0
Teraz widzę...
Macie oczywiscie rację, mój błąd. Nie z tej strony kreseczka
Pozdrawiam
Liczba postów: 1,243
Liczba wątków: 30
Reputacja:
0
Filip P. napisał(a):Teraz widzę...
Macie oczywiscie rację, mój błąd. Nie z tej strony kreseczka Oczywiście nie szkodzi - ale sytuacja - przyznasz- zabawna :lol:
Pozdrawiam
Reputacja:
0
Masz rację, sytuacja była zabawna i mnie również rozbawiła
Pozdrawiam
Liczba postów: 2,154
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
hej, nie chce tu zbytnio rządzic ale zrobiła sie prawie cała strona off-topu o jedna pałeczkę;/
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja,
a za mna już nikt."[/size][/b]
Liczba postów: 4,748
Liczba wątków: 613
Reputacja:
0
fizol napisał(a):zrobiła sie prawie cała strona off-topu o jedna pałeczkę Jedną, ale za to - jak istotną d
Reputacja:
0
Ann skąd jest ten cytat? Przekopałem temat i nie widze żeby Fizol coś takiego napisał :niepewny:
Boje się żeby znowu jekiejś głupoty nie napisać
Pozdro!
Liczba postów: 4,748
Liczba wątków: 613
Reputacja:
0
Filip P. napisał(a):Ann skąd jest ten cytat? Już poprawione (dzięki d ). Komp odmówił skopiowania tego, co chciałam
Liczba postów: 19
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
ja mam płytkę z nagraniem z prywatnego koncertu w Monachium z '88 /m.in. "Kiedy kamboj nie ma konia"/ klasse!
Liczba postów: 2,154
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
"Kaczmarski inaczej" tu już gdzieś o tym było ale faktycznie koncert spoko
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja,
a za mna już nikt."[/size][/b]
|