Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Witam wszystkich!
Mam pytanie czy ma ktoś inne nagrania Jacka oprócz tych co ja mam:
1980 MURY
1980 RAJ
1981 MUZEUM
1981 KRZYK
1982 CARMAGNOLE 1981
1982 STRĄCANIE ANIOŁÓW
1983 LIVE IN CHICAGO
1986 LITANIA
1987 KOSMOPOLAK
1989 DZIECI HIOBA
1990 GŁUPI JASIO
1991 LIVE
1991 MURY W MUZEUM RAJU
1992 BANKIET
1993 WOJNA POSTU Z KARNAWAŁEM
1994 SARMATIA
1994 SZUKAMY STAJENKI
1997 POCHWAŁA ŁOTROWSTWA
1998 MIĘDZY NAMI
2000 DWIE SKAŁY
2001 DWADZIEŚCIA (5) LAT PÓŹNIEJ
2002 MIMOCHODEM
Chodzi mi o jakies rzadkie nagrania.. gdzie mogę to dostać .. w jakim sklepie.. albo u kogo? za ile?
Jestesm tez w posiadaniu 2 video : Kosmopolak , i XXVI Studencki Festuwal Piosenki '90 [chetnie sie wymienie za coś]
Jeśli ten temat został już podjęty to przepraszam !
Pozdrawiam Serdecznie
Liczba postów: 1,872
Liczba wątków: 53
Reputacja:
0
Gdyby były w sklepie to pewnie by były oficjalne...
Wiesz co poszukaj na forum, jest tu pare tematów w których znajdują się odnośniki do tego czego szukasz.
Liczba postów: 16
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
ja mam kasetke "pijany poeta" czesto mylona z bankietem na pijanym jest jeednak wiecej utworów tzw pijackich i bardzo szokujace komentarze mistrza dosc wstawionego moge zainteresowanym skopiowac <!-- e --><a href="mailto:behemott69@gazeta.pl">behemott69@gazeta.pl</a><!-- e -->
Liczba postów: 2,154
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
ja polecam zapisanie sie na liste mailowa i tam zapytanie sie o to samo, baaardzo ci to pomoze, bo mozna uzyskac dostep do wielu, wielu ciekawych rzeczy
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja,
a za mna już nikt."[/size][/b]
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Dziekuję serdecznie wszystkim za pomoc
Pozdrawiam!
Reputacja:
0
oczywiscie nie radze od razu pytac o to tylko na poczatku sie przedstawic, cos o sobie napisac a potem dopiero. zeby nie bylo ze czysto interesownie
za Tobą ja,
Liczba postów: 7,682
Liczba wątków: 130
Reputacja:
1
Już zanotowalismy i pamięamy jak rozpoznać interesowane zapisanie na listę.
Lista Dyskusyjna
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Liczba postów: 4,748
Liczba wątków: 613
Reputacja:
0
co niektórzy bardzo ciekawych rzeczy już nie dostaną
Reputacja:
0
Przemek napisał(a):Już zanotowalismy i pamięamy jak rozpoznać interesowane zapisanie na listę. jak juz pisalem, taka odpowiedz dostalem od kogos kogo spytalem o ftp'a i byla to odpowiedz na maila ktorego wczesniej wyslalem na mail podany na srtonie ;/
za Tobą ja,
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
:help: witam jestem tutaj nowy chciałbym się zapytac czy nie mógłby mi ktoś podesłac piosenek najlepiej mp3 twórczości Jacka ['] :?:
Byłbym bardzoe wdzięczy :prosze:
Jak ktoś będzie przesyłac prosze na ten adres email <!-- e --><a href="mailto:tyszanin15@o2.pl">tyszanin15@o2.pl</a><!-- e -->
Liczba postów: 663
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
nowy fan napisał(a):witam jestem tutaj nowy TO WIDAC-JAKBYS BYL STARY TO BYS WIEDZIAL ZEBY SIE O MP3 NIE PYTAC
pozdrawiam
Liczba postów: 390
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Właśnie. Jeżeli o mp3 chodzi to tu jest absolutny zakaz bawienia się tym formatem (no chyba ze chodzi o unikaty)
Kiedyś ELROND
Reputacja:
0
nowy fan napisał(a):czy nie mógłby mi ktoś podesłac piosenek najlepiej mp3 twórczości Jacka Proszę Polecam serdecznie
Liczba postów: 106
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Riposta jak w pysk strzelił :wink: - aż się miło patrzy :lol:
Tryumf, to tryumf - to tylko jest istotne -
Ty i tylko ty - bo jesteś łotrem!
Liczba postów: 954
Liczba wątków: 42
Reputacja:
0
Don_Pedro napisał(a):Riposta jak w pysk strzelił :wink: - aż się miło patrzy :lol: Rzeczywiście, riposta naszej Administratorki była niezwykle celna. Naprawdę, bardzo mi się podobała. Wyjątkowo inteligentna, wyważona i trafna wypowiedź. Chylę czoła. Szkoda, że nie mamy w Polsce więcej takich ludzi.
Edit: ;-) ;-) ;-)
Liczba postów: 390
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Szkoda tylko ze merlin strasznie zdziera za boxa. Widziałem swojego czasu za 180 bodajze.
Kiedyś ELROND
Liczba postów: 36
Reputacja:
0
I tak nie jest tak źle, jak myślałam...W końcu to są 22 płyty, jak usłyszałam, że ma wyjść box to liczyłam się, że wezmą za niego więcej...przecież na wszystkim zdzierają...Np. była jakaś akcja kiedyś...coś ze zbieraniem money na leczenie Jacka i wysyłało się smsy. Z powrotem przychodziły podzikowania i informacja, że połowa kosztu smsa zostanie przeznaczona na jaką firmę czy tam organizatorów...:/ Szlag trafia. Więc czego się można po ludziach spodziewać?
Liczba postów: 5
Reputacja:
0
Ja w sumie mam siê czym chlubiæ bo posiadam parê bardzo unikalnych utworów nagrywanych na pegafon z pod krzes³a na wieczorkach poetyckich z udzia³em Jacka
"Nie ten umiera co w³a¶nie umiera lecz ten co ¿yj±c w martwej kroczy chwale"
[ Added: 2005-08-05, 00:22 ]
Chodzi³o Mi o dyktafon
Reputacja:
0
Liczba postów: 206
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
jak już się unikatami chwalisz to pochwal się do końca jakie to utwory?
Liczba postów: 1,305
Reputacja:
0
Parawan666 napisał(a):Ja w sumie mam się czym chlubić bo posiadam parę bardzo unikalnych utworów nagrywanych na pegafon z pod krzesła na wieczorkach poetyckich z udziałem Jacka
"Nie ten umiera co właśnie umiera lecz ten co żyjąc w martwej kroczy chwale"
[ Added: 2005-08-05, 00:22 ]
Chodziło Mi o dyktafon Nie masz co się martwić.Ja prawie nic nie mam oprócz pare mp3 na kompie
pozdro
Reputacja:
0
radziu_88 napisał(a):Nie masz co się martwić.Ja prawie nic nie mam oprócz pare mp3 na kompie I jeszcze się tym chwalisz? ::bash::
Liczba postów: 5
Reputacja:
0
Niektóre z tych nie maj± nawet tytu³u bo by³y ¶piewane naprzyk³ad tylko raz ale z tych czê¶ciej spotykanych to 4 czê¶æ Ob³awy i 2 czê¶æ Zbroji no i jeszcze trochê tego tam jest.
Nie ten umiera co w³a¶nie umiera lecz ten co ¿yj±c w martwej kroczy chwale
Reputacja:
0
Mógłbyś chociaż spróbować wymienić te tytuły, a jeśli nie to moze słowa piosenek... napewno znalazłbyś tytuły na stronie wpisując w wyszukiwarce fragment tekstu.
Ja osobiście jestem bardzo ciekaw, jakie to piosenki.
Reputacja:
0
Parawan666 napisał(a):4 część Obławy to ma być ten unikat? d
Reputacja:
0
Ann czepiasz się! Kolega wyraźnie napisał, że to ta "z tych częściej spotykanych"
Liczba postów: 677
Liczba wątków: 12
Reputacja:
0
ann napisał(a):Parawan666 napisał(a):4 część Obławy to ma być ten unikat? Pewnie, że unikat, w końcu jest chyba tylko na jednym albumie...
in montibus veritas
Liczba postów: 1,305
Reputacja:
0
no to bez kitu unikat jak ta lala
pozdro
Reputacja:
0
Parawan666 napisał(a):Niektóre z tych nie mają nawet tytułu bo były śpiewane naprzykład tylko raz ale z tych częściej spotykanych to 4 część Obławy i 2 część Zbroji no i jeszcze trochę tego tam jest. Czepiacie sie czy po prostu nie doczytaliście?? :evil:
Reputacja:
0
Filip P. napisał(a):Ann czepiasz się! Kolega wyraźnie napisał, że to ta "z tych częściej spotykanych" Nie czepiam się! Dobrze wiesz, że jeśli chodzi o wymianę utworów obowiązują pewne zasady.
|