05-02-2021, 09:19 AM
Szanowni, wystraczył jeden wywiad Patrycji Kaczmarskiej, w którym stwierdziła ona, iż rzekomo Jacek bił żonę, by ruszyła fala opuwania Jacka. Gdy wrzucam piosenki Jacka na Twiterra, Gaba, Facebooka czy gdziekwiek indziej, prawie zawsze zlatują sie ludzie, którzt zaczynają rzucać teksty w stylu,, Kaczmarski to degenrat", ,, Kaczmarski katował zonę", wrzucają memy o tym jak to Jacek bił zonę, głupie kawały. Wystarczyło pomówić i ruszyła fala.
Ja nie wiem czy Jacek bił żonę i tego nuż nie ustalimy. Być może bił, być może nie, raczej wątpie by było to bicie-po prostu wspołnie sie szrarlali, jak to spiewal,, zostawiam nasze wspolne since, pamiątkie wojny wieloletniej", ale. ten jeden wywiad zrobił z Jacka jakiegoś degenerata.
Brońmy dobrego imienia Jacka Kaczmarskiego i prostujmy te bzdury w stylu-Jacek ćwiczył bicie na gitarze na żonie.
Ja nie wiem czy Jacek bił żonę i tego nuż nie ustalimy. Być może bił, być może nie, raczej wątpie by było to bicie-po prostu wspołnie sie szrarlali, jak to spiewal,, zostawiam nasze wspolne since, pamiątkie wojny wieloletniej", ale. ten jeden wywiad zrobił z Jacka jakiegoś degenerata.
Brońmy dobrego imienia Jacka Kaczmarskiego i prostujmy te bzdury w stylu-Jacek ćwiczył bicie na gitarze na żonie.