02-22-2013, 12:14 PM
Bragiel napisał(a):Nie rozumiemy się-ja nie ispuje się przy zdjęciach Jacka.
Myślę, że nikt tego tak nie odebrał.
Bragiel napisał(a):Jestem nim zafascynowany, kocham go miłością najszczerszą ale nie ma to nic wspólnego z seksualnością czy jakimkolwiek fetyszyzmem.
Wydaje mi się, że to był po prostu pewien rodzaj skrótu myślowego.
Bragiel napisał(a):Chciałbym ruszyć szlakiem Jacka-Polska, Europa, Australia-takoż chciałbym ruszyć szlakiem Mickiewicza. Dwóch wielkich poetów;chciałbym pooddychać powietrzem, którym oni oddychali.
Może poproś kogoś kto jest obecnie w okolicach Perth, by Ci je przysłał, taniej wyjdzie myślę.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.tvn24.pl/ciekawostki-michalki,5/sprzedaja-powietrze-w-sloikach-po-5-euro-za-sztuke,194513.html">http://www.tvn24.pl/ciekawostki-michalk ... 94513.html</a><!-- m -->
Albo wpadaj do Warszawy pooddychać, wszak Jacek spędził tu też sporo czasu, jak nie najwięcej w swoim życiu.
Bragiel napisał(a):I żadne kpiny czy szyderstwa mnie od tego zamiaru nie odwiodą.
Nikt Cię Bragielu od tego nie odwodzi! Po prostu, mam wrażenie, że w ogóle nie rozumiesz tego co się do Ciebie pisze. Albo nie chcesz rozumieć.
Bragiel napisał(a):Po co szyderstwa, sprawia to komuś przyjemność, by wszystko obśmiać, sprowadzić do absurdu?
I znów, można odnieść wrażenie, że kompletnie nie rozumiesz co się pisze w odpowiedzi na Twoje posty, w których wybacz, ale to nie kto inny jak przede wszystkim Ty, sprowadzasz poniekąd swoją fascynację Jackiem, albo tym co o niej i w jaki sposób piszesz, do absurdu.
Bragiel napisał(a):Ja mam doświadczenia z Fidżi i Wysp Salomona-doświadczenia, które zmieniły mnie, które pokazały mi, że by cieszyć się życiem nie trzeba mieć 10tyś pensji; że można mieć dziennie miskę ryżku, nie mieć ciepłej wody, nie mieć de facto niczego-a być szczęśliwym.
Tu akurat Cię rozumiem, bo na Fidżi lub w te okolice sam bym się wybrał.
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...