07-01-2012, 02:26 PM
Luter napisał(a):Elzbieta napisał(a):Po pierwsze - nie zareagowałaś na mój post, w którym piszę, że Cię lubię. Prawdę mówiąc spodziewałem się tego. Nie miałaś jak zareagować; napisanie, że też mnie lubisz, nie wchodziło w grę, bo jawne kłamstwo zdecydowanie nie jest w Twoim stylu. Zareagować asertywnie, szarpnąć się na szczerość i napisać "ale ja Cię, Krzysztofie, nie lubię" też nie jest w Twoim stylu. Stąd milczenie. Ale ja i tak wiem, Elu, że mnie nie lubisz. Wiem także, że gdybyś miała moc mi jakoś zaszkodzić - zrobiłabyś to.
Krzysztofie, napisałam, ze temat zakończony.Stąd milczenie. Nie zwykłam komukolwiek szkodzic. Jakiż powód miałabym, żeby akurat Tobie? Nie mam tez powodu by mieć jakiekolwiek uczucia wobec Ciebie, prócz szacunku dla tego co robisz, by zachować pamieć o Jacaku Kaczmarskim. Wielokrotnie otrzymywalam od Ciebie pomoc w moich ''rozterkach'' kaczmarowych, zawsze reagowales na moje prywatne pytania, za co jestem Ci bardzo wdzięczna, ale nie znamy sie na tyle bym Cie lubiła lub nie.
Również pozdrawiam
Ela
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'