Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adam Ferency
Duch77 napisał(a):Hahahahahahaha :rotfl: :lol: :lol: :lol: Big Grin Smile Wink Kuba za to duza wodka w Warszawie na najblizszym salonie Duch Dwooch :lol:
Duch77 napisał(a):Luter dobrze mowi :brawo:
Duch77 napisał(a):ze jego "madre" pytanie Kuba i Luter skwitowali jak wyzej???
Duch77 napisał(a):Ale faktycznie Luter ma racje z ta wazelina,ja rozumiem ,ze mozna sie calowac po dupach i miec swoje kolko rozancowe
Duch77 napisał(a):Hahahahaha :lol: :lol: :rotfl: :poklon: :tak: Luter to jest mistrzostwo,gratuluje i stawiam lampke dobrego wina w milym towarzystwie skrzypaczek i flecistek-taki 19-20letnich Big Grin
Duch77 napisał(a):Luter przylozyl Stepniarzowi-twojemu osobistemu przydupasowi :torba:
Duch77 napisał(a):Luter napisał(a):
Tu akurat nie bardzo, ale faktem jest, że są momenty, kiedy porządkował bałagan. Jednak głównie wtrącał się bez sensu, przeszkadzał, niepotrzebnie groził i usiłował rozstawiać ludzi po kątach. Moim więc skromnym zdaniem bilans jego rezygnacji jest zdecydowanie dodatni.

Popieram jak najbardziej -tm bardziej ,ze schlebial Simonowi i nie byl bezstronny :niepewny:

I to wszystko w jednym wątku. Dóhó, przestań tak lizać dupę Krzysztofowi, bo jestem przekonany, że On wcale się z tego nie cieszy. Nie chcąc być złapany za słowo, chcę podkreślić, że to jest tylko moje odczucie i wrażenie i nie siedzę Lutrowi w głowie, ani nie rozmawiałem z Nim o tym, ani nie wypowiadam Jego opinii, ani nie mam prawa wypowiadać się, ani nic ... w ogóle to nic nie powiedziałem.

A teraz duszq spróbuj mnie "wycytować" z pochlebnymi, nawet nie takimi wazeliniarskimi, opiniami o Simonie, Stępniarzu i całej reszcie.
[img]http://www.challenge-roth.com/img/challengeroth-logo.gif[/img] Unten 10.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości