Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pochwała Lutrowi
Heretyku,
Luter napisał(a):Nic się nie zacznie. Będzie trochę statystyk gdzie już można kupić, trochę biadolenia, że za droga, ze dwie wypowiedzi, kilka wypowiedzi w rodzaju "właśnie kupiłem, zabieram się do czytania, jak przeczytam to napiszę recenzję" i na tym się z grubsza skończy."
I cóż, dokładnie tak było. Ja od jakiegoś czasu zaglądam na forum, by tak rzec, okresowo i szczerze mówiąc trochę udało mi się zapomnieć, że towarzystwo tutaj nie jest zainteresowane Jackiem Kaczmarskim. Z poznawczej ciekawości zacząłem śledzić jakie wątki uaktywniają największą dyskusję w ciągu ostatniego tygodnia, czyli od kiedy pierwsze egzemplarze "To mojej drogi" zaczęły się pojawiać na półkach księgarskich. Wyniki są naprawdę budujące! "Manipulacje Gazety Wyborczej", godna Ionesca dyskusja w wątku założonym przez obywatela Dócha.. Rewelacja. Z zamieszczonych na forum komentarzy wynika, że - nie pozbawioną minusów, ale przecież tak ważną bo pierwszą - biografię Kaczmara przeczytało na razie pięcioro spośród 1336 użytkowników tego forum.

Gratuluję Ci celności oceny, subtelności obrazowania oraz łatwości pogodzenia się z zatapiającą wszystko beznadzieją.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości