10-06-2008, 06:13 PM
Paweł Konopacki napisał(a):Inny przykład: razem z Lutrem insynuowałeś nie tak dawno, że oto za sprawą między innymi moją nie odbędzie się Twój występ w Piwnicy pod Baranami.Nie wiem czy pamiętasz/czy chcesz pamiętać, ale wycofałem się z tych zarzutów i przeprosiłem za nie. Także osobiście.
Paweł Konopacki napisał(a):NIe zamierzam Pawle, bo byłoby to wracanie po raz 532Kuba Mędrzycki napisał(a):Po pierwsze jak zwykle wyrywasz coś z kontekstuCzyżby? To przytocz ów kontekst i udowdnij, że on znacząco zmienia wymowę cytatu, ktory podałem.
do starych spraw, a w tym to akurat celujesz tutaj Ty.
Paweł Konopacki napisał(a):Patrycji wyrządziłeś wiele świństw. Jednym z nich (tym mniejszym) niech bedzie propozycja ujawniania jej rzekomych do Ciebie esemsów osobom postronnym (cytat powyżej).Smsy akurat nie były rzekome, ale zgodnie z tym co napisałem powyżej, zostawmy to. Choć jak twierdzisz, zrobiłem różne świństwa, w tym te większe - to w takim razie te większe chętnie także poznam.
Paweł Konopacki napisał(a):Osobiście znam kilka osób, którym KN opowiadał o mnie rzeczy równie podłe, co nieprawdziwe. Kulminacja tej sytuacji miała miejsce w okolicach "Złotej10" - zarówno przed nią, jak i tuż po niej.Ty jednak Pawle masz obsesję...