Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Manipulacje Gazety Wyborczej
dauri napisał(a):A specjalnie dla Jaśka - dzisiejsza porcja GW-ego pluralizmu:
Dauri, ponieważ nie jestem pewien Twojego rozumienia pluralizmu, wrócę do mojego pytania, na które nie zauważyłem odpowiedzi: czy zapraszanie do dyskusji w TV Trwam przedstawicieli PO*) jest przejawem pluralizmu, czy nie? Jeżeli nie, to dlaczego? A jeżeli tak - to czy w ogóle istnieją jakieś media, które pluralizmu nie przejawiają?

*) np
Cytat:Debata z Jackiem Kurskim w Telewizji Trwam
Lider listy Platformy Obywatelskiej w Okręgu numer 3, Poseł Krzysztof Lisek wziął dziś udział w debacie z "1" na liście PiSu w tym okręgu, Jackiem Kurskim.
Debata odbyła się w ramach cyklicznego programu "Polski punkt widzenia".
Cytat:Gośćmi Roberta Knapa w TV Trwam byli posłowie Maciej Orzechowski (PO) i Paweł Kowal (PiS). Uczestnicy debaty rozmawiali na temat niemieckiej fundacji o pojednaniu i wypędzeniu
Cytat:Dla przykładu: poseł PO Sebastian Karpiniuk pojawił się na wizji razem z przyjaznym Jackiem Kurskim.
Tak było 5 marca br. Ale to i tak nic w porównaniu z tym, co wydarzyło się w kwietniu roku 2006, kiedy w studio Trwam pojawił się ... Stefan Niesiołowski!
Znany z ciętego języka parlamentarzysta przybył w towarzystwie szefa PO w Toruniu senatora Jana Wyrowińskiego.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku