01-10-2005, 10:34 PM
Dzięki.. to już wiele mi wyjaśniło. Przynajmniej to, że to na pewno nie ten sam koncert.. heh... Nie mniej musiały się odbyć mniej więcej w tym samym czasie, stąd moja konsternacja.
Cieszy mnie, że o tyle więcej zostało zarejestrowanych utworów na tym koncercie, którego część jest na płycie.. Ciekaw jestem tylko czy kiedykolwiek pozostałe utwory ujrzą światło dzienne.. dla mnie wykonania wielu utworów to najlepsze wykonania jakie znam (np. Jan Kochanowski, Rublow, Świadkowie).. zarówno poprzez świetną jakość jak i dojrzałość i formę Jacka..
Co do koncertu, na którym ja byłem, to ów telwizyjna rejestrację można odnaleźć na ftp'ie.. ale tam w napisach końcowych się nie doszukałem dokładnej daty niestety..

Pozdrawiam i dzięki za cenne info
Cieszy mnie, że o tyle więcej zostało zarejestrowanych utworów na tym koncercie, którego część jest na płycie.. Ciekaw jestem tylko czy kiedykolwiek pozostałe utwory ujrzą światło dzienne.. dla mnie wykonania wielu utworów to najlepsze wykonania jakie znam (np. Jan Kochanowski, Rublow, Świadkowie).. zarówno poprzez świetną jakość jak i dojrzałość i formę Jacka..
Co do koncertu, na którym ja byłem, to ów telwizyjna rejestrację można odnaleźć na ftp'ie.. ale tam w napisach końcowych się nie doszukałem dokładnej daty niestety..
Ludwik napisał(a):Ciekawe było to, że w trakcie transmisji przed każdą piosenką do Jacka podchodził wizarzysta i wycierał mu pot z twarzy,dokładnie.. czasami się zastanawiam czy to częściowo nie były wnioski wyciągnięte z koncertu, który TVP lubi puszczać najczęściej (ten z 1991-ego roku) ..gdzie z Jacka leje się jak z cebra

Pozdrawiam i dzięki za cenne info
I pamiętaj - bo dana Ci pamięć:
Nie kłam sobie - a nikt ci nie skłamie.
Nie kłam sobie - a nikt ci nie skłamie.