03-15-2008, 10:50 AM
Paweł Konopacki napisał(a):A Ty przypadkiem nie posunąłeś się do insynuowania ostatnio, że mendą1974 jest Szymon?Owszem, jednakże nie wyzywałem go od bydląt i tym podobnych.
Zresztą, ja tak naprawdę nie rozumiem skąd aż tak nerwowa reakcja Patrycji na post Świętej Krowy, wszak jedyne czego można się w nim doszukać, to lekko złośliwa zaczepka. Bez przesady, bywało gorzej.
Paweł Konopacki napisał(a):wyrażenie "niesprawiedliwe oskarzenie" jest Ci całkowicie obce. Za pewne z tego właśnie powodu, że w ogóle nie rozumiesz, jak można kogoś niesłusznie oskarżyć, od tylu lat nie doczekaliśmy się przeprosin z Twojej strony.Nie, nie jest mi obce, ale widzę, że pamięć Ci już płata figle nie pamiętasz, że przeprosiłem za insynuacje w kwestii koncertu w Piwnicy pod Baranami.
Paweł Konopacki napisał(a):Mówiąc "my" mam na myśli Tomka, Witka i siebie. Wiesz o co mi chodzi? Wiesz, o jaki zarzut?Widzę , że i Ty pragniesz powrotu do historii sprzed lat. Ok, w takim razie wyświetl całą sprawę ponownie, ja się z tym zapoznam i być może przeproszę.