03-15-2008, 07:43 AM
ann napisał(a):Pacia - ja Cię proszę po raz kolejny - przystopuj trochę.Spoko. Pod warunkiem, że Święta Krowa przystopuje. Ann, wiesz, że numerem IP nic nie można udowodnić, bo komputerów jest na tym świecie dużo. Już nie wspomnę, co się działo, kiedy nr IP pewnego trolla pokrywał się z IP innego użytkownika. W moim poście nie było żadnej agresji, po prostu nawiązałam do nika Świętej Krowy (sam się prosił). Co prawda żałuję, że napisałam tego posta, bo Święta Krowa tylko się z tego cieszy, a w dodatku obraziłam bardzo sympatyczne zwierzątka, jakimi są prawdziwe krowy.
Ann, sama byś się broniła, też by Cie wiadomo co strzeliła gdybyś była nieustannie nękana esemesami (nie tylko do Ciebie, ale także do osób trzecich). Z tego co wiem, kiedyś na forum była taka sytuacja, tylko że bardziej klarowna, bo wiadomo było, kto pisze. Gdyby ktoś ciągle rozpowszechniał fałszywe informacje o Twoim życiu prywatnym, też byś chciała się bronić. W moim przypadku też wiadomo, kto pisze i rozpowszechnia, bo kiedyś nie fatygował się, by zmieniać podpis, bądź wysyłać anonimy z bramki gg. Niestety, nie trzymam tych esemesów na pamiątkę, ani nie zmyślam ich treści, by potem szantażować ich rzekomego autora. Nie powiem, żeby mi ten człowiek zatruwał życie, bo mam ważniejsze sprawy na głowie, niż przejmowanie się psychopatami (zaznaczam, że nikogo tu nie wymieniam z nazwiska, więc chyba nie łamię regulaminu forum).
Moi rodzice zawsze mówili (matka do dzisiaj mi powtarza) "Nie tykaj g...na, bo brudne" no ale niestety, kiedy owe g..wno cały czas Ci zaśmieca życie, trzeba je jakąś łopatą odgarnąć.
"Chude Dziecko"