Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Raport z nawiedzonego miasta
Duch77 napisał(a):Tylko czemu akurat Kasia pisze to w moim watku i czemu prowadzi audycje na wybrany juz dawno przeze mnie temat???
Duchu.. Temat poezji śpiewanej (jak już zostało to celnie zauważone) pojawia się w wielu audycjach. Nie jest na tyle egzotyczny, aby mógł znajdować się pod ochroną albo znakiem zastrzeżonym.. To raczej dział preferencji tematycznych ...jak np. muzyka elektroniczna, o której w radiu powstało kilka niezależnych od siebie programów. (Poza tym jeśli korzystałeś w Nocy z Duchami z moich płyt - to nie była to raczej poezja śpiewana..). Tak więc musisz liczyć się z tym, że „Twój” pomysł jest permanentnie wykorzystywany przez wiele rozgłośni radiowych w całej Polsce.
Czy czasem redaktor „Gitarą i piórem” też z niego nie korzysta?
Natomiast, jeśli ucieszy Cię takie stwierdzenie, to trzeba przyznać, że jesteś jedynie prekursorem poezji śpiewanej w Radiu Młody Wrocław. I Twój monopol właśnie się skończył..
Duch77 napisał(a):Trzeba wam wiedziec,ze Kasia podszyla sie pod autora i glownego gospodarza audycji Noc z Duchami,probowala manipul;acji,narobila zamieszania i jeszcze ma czelnosc prowadzic audycjue na ten sam temat co moja juz dawno przeze mnie i Szawla wymyslona,kogos tak bezczelnego dawno nie sp[otkalem,jak to powiedzial "Tatar:W tych strasznych czasach trzeba byc diablem o twarzy aniola" Niestety Kasia spelnia ten element w 100% I tak osoba mowi mi ,ze chodzi do kosciola i spowiedzi Hospody pomyluj :/ :o :ups: :znudzony: Sad( :' Smile)
Autora audycji z Noc z Duchami? :o A kogo miałbym o tym przekonać? Nie byłam też gospodarzem (chyba, że masz na myśli prowadzenie tych audycji, w który akurat z własnej woli nie wziąłeś udziału..)
Fragmentu o manipulacji.. już zupełnie nie rozumiem. Nawiązania do tematu Twojego i Szawła? Tym bardziej.. nawet nie wiesz o czym będę mówić w niedzielę!

Duchu! To co piszesz, to są oszczerstwa! Czy zdajesz sobie z tego sprawę?

Jeśli zaś mówisz o zamieszaniu.. nie jest to nic nowego. Towarzyszy Twoje audycji od samego początku.

Pod konie tej wiadomości już zupełnie tracisz klasę..
..I czy nie było do dyspozycji więcej emotikon?

[ Dodano: 9 Maj 2008, 12:27 ]
Duch77 napisał(a):Otoz,poszla do kierownika redakcji muzycznej i za moimi plecami powiedziala,ze ma ja wpisac jako gospodarza Nocy z Duchami i ten ja tak wpisal. Najlepsze bylo to,ze on wogole nie mial pojecia co i komu podpisuje
Po pierwsze to w radiu nie ma czegoś takiego jak podpisywanie umów na gospodarzy audycji (nie ma i nigdy nie było!) Poza tym szef muzycznej wiedział o waszej audycji z Szawłem (bogato komentowanej w ankiecie na stronie radia!). Funkcje gospodarza to nie był mój pomysł i nigdy też nie wszedł w życie - jak można było usłyszeć w środy.

Nie mam zamiaru więcej się z Tobą kłócić. Zwłaszcza, że mnożysz oszczerstwa ponad granicę tolerancji!

Wiadomości w tym wątku