Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bartoszewski i o Bartoszewskim.
Przemek napisał(a):w niemieckich oflagach zdecydowanie lepsze warunki były.
Tak Przemku, były rewelacyjne, zwłaszcza w niemieckim obozie jenieckim w Zamościu, gdzie okoliczna ludność jeszcze długie lata opowiadała, że jęki umierających z głodu żołnierzy radzieckich trwające dzień i noc zapamiętają do końca życia.

[ Dodano: 1 Październik 2007, 21:26 ]
Przemek napisał(a):Co najwyżej się roześmieje Smile) )))))
Znajdzie powód do śmiechu według Ciebie? Proszę bardzo, przedstaw mój konkretny wiersz i wskaż powody do śmiechu. Może nie religijny, bo pisanie o religii, o tym, że wierzę w Boga na wstępie uznajesz za śmieszne.

Przemek napisał(a):Nikt nie mówił że ukończył jedynie gimnazjum. Pewnie nie wiesz, ale można ukończyc liceum i nie miec matury. W przeciwieństwie do studiów magisterskich, które bez obronionego dyplomu się nie liczą.
aaaa, to teraz Bartoszewski w tej bajce awansował Smile już nie jest po gimnazjum, ale ma średnie niepełne Smile no pusty śmiech mnie ogarnia na Waszą argumentację Smile

[ Dodano: 1 Październik 2007, 21:28 ]
lc napisał(a):A świadek jest wiarygodny. Bo bezpośredni.
Widziałem akta Urbana. Był tajnym agentem wywiadu Trynidadu i Tobago. Widziałem, jestem świadkiem wiarygodnym, bo bezpośrednim !

[ Dodano: 1 Październik 2007, 21:34 ]
Przemek napisał(a):W przeciwieństwie do studiów magisterskich, które bez obronionego dyplomu się nie liczą.
od kiedy Smile ?

"Kto ukończyłby pełne studia, zdał wszystkie egzaminy (a więc posiadał absolutorium), lecz nie napisał pracy magisterskiej, która zostałaby przyjęta przez jednostkę prowadzącą studia magisterskie oraz nie zdał EGZAMINU MAGISTERSKIEGO wieńczącego studia, ten uzyskałby jedynie "wykształcenie niepełne wyższe”."

<!-- m --><a class="postlink" href="http://studia.korba.pl/0,11988,2199,art.htm">http://studia.korba.pl/0,11988,2199,art.htm</a><!-- m -->
"Nie sposób zrozumieć dziejów narodu polskiego - tej wielkiej tysiącletniej wspólnoty, która tak głęboko stanowi o mnie, o każdym z nas - bez Chrystusa."
Jan Paweł II
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku