09-28-2007, 12:06 PM
jodynka napisał(a):Luter, ale też nie można na wszystko obwiniać Patrycji. Przecież Kaczmar nie był aniołem i to wiemy wszyscy.Owszem, Każdy z nas jest po trosze Barabaszem; Chrystus był jeden. Ja Paci nie obwiniam za wszystko. Nie zaprzeczam przecież, że Jacek nie poświęcał jej wiele czasu, że mało bywał w domu etc. Chodzi natomiast o to, że jeśli już wywleka się na forum (tak jak to zrobił Konop dziś czy wczoraj), że Jacek Pacię wyrzucił z domu, to należałoby powiedzieć też jakie były tego okoliczności, a nie ograniczyć się do suchego faktu, jakby on się wziął z powietrza.
jodynka napisał(a):Zgadzam się też Pawłem w punkcie o różnych pamięciach tej samej osoby.Ależ ja też się zgadzam! Rozumiem, że Pacia nie zdawała sobie sprawy kim jest jej ojciec, ale to przecież jeszcze nie powód, żeby mścić się za to na jego pamięci.
jodynka napisał(a):Ja w ogóle nie wiem, skąd się wzięła ta awantura.Stąd samąd co od bardzo dawna. Nie chce mi się tego wyjaśniać, bo powstane jeszcze większa awantura.