08-30-2007, 04:37 PM
Mam ogromną prośbę do Forumowiczów
Oprócz zainteresowań muzycznych, od jakiegoś czasu znajduję ogromną frajdę w hobby, jakim jest kolekcjonowanie autografów osób szczególnie zasłużonych dla polskiej kultury, głównie scenicznej, ale nie tylko. Chodząc na różne koncerty, korzystając z pomocy przyjaciół zdobyłem do tej pory podpisy następujących osób:
- Jacek Kaczmarski;
- Przemysław Gintrowski;
- Mirosław Czyżykiewicz;
- Jacek Bończyk;
- Krzysztof Zanussi;
- Jan Kondrak;
- Marcin Wójcik (Ani Mru Mru);
- Filip Łobodziński;
- Robert Kasprzycki;
- Jan Ptaszyn Wróblewski;
- Krzysztof Gozdowski;
Jeżeli ktoś z Forumowiczów mógłby drogą prywatnych kontaktów, uczestnictwa w koncertach, imprezach z uczestnictwem znanych twórców polskiej kultury powiększyć moją kolekcję, będę ogromnie, ogromnie zobowiązany. Z każdego nowo pozyskanego autografu cieszę się jak dziecko . W zamian oferuję piwo (Forumowe, a przy okazji także w realu ) oraz "pomógł" każdemu kto pomoże.
Oprócz zainteresowań muzycznych, od jakiegoś czasu znajduję ogromną frajdę w hobby, jakim jest kolekcjonowanie autografów osób szczególnie zasłużonych dla polskiej kultury, głównie scenicznej, ale nie tylko. Chodząc na różne koncerty, korzystając z pomocy przyjaciół zdobyłem do tej pory podpisy następujących osób:
- Jacek Kaczmarski;
- Przemysław Gintrowski;
- Mirosław Czyżykiewicz;
- Jacek Bończyk;
- Krzysztof Zanussi;
- Jan Kondrak;
- Marcin Wójcik (Ani Mru Mru);
- Filip Łobodziński;
- Robert Kasprzycki;
- Jan Ptaszyn Wróblewski;
- Krzysztof Gozdowski;
Jeżeli ktoś z Forumowiczów mógłby drogą prywatnych kontaktów, uczestnictwa w koncertach, imprezach z uczestnictwem znanych twórców polskiej kultury powiększyć moją kolekcję, będę ogromnie, ogromnie zobowiązany. Z każdego nowo pozyskanego autografu cieszę się jak dziecko . W zamian oferuję piwo (Forumowe, a przy okazji także w realu ) oraz "pomógł" każdemu kto pomoże.
"Nie sposób zrozumieć dziejów narodu polskiego - tej wielkiej tysiącletniej wspólnoty, która tak głęboko stanowi o mnie, o każdym z nas - bez Chrystusa."
Jan Paweł II
Jan Paweł II