08-07-2007, 04:05 PM
Wiadomość od Krzyśka:
I jeszcze jedna prośba:
pod postami pod moim "Smalcem", gdybys mógł zamieścić:
"Bardzo, bardzo dziekuję za dobre słowa o wierszyku. Jodynko,przepis jest autentyczny, testowany na zwierzetach, domownikach i gościach mojej łagroturystycznej "czerwonej oberży".
Przepraszam, ze stalem się przyczyną róznicy zdań na tym forum.
Sam uważam, ze przepisy obowiazujace na liscie powinny obowiązywać wszystkich bez żadnych wyjątkow.
I naprawdę nie chodzilo mi o żadne fanaberie czy przywileje.
Poza tym, moja obecność na Forum powoli dobiega końca.
Dotychczasowe doświadczenia wykazują, że poprzednie moje obecnosci nie wyszły na zdrowie ani forom, ani mnie samemu.Przyczyna zapewne tkwi we mnie, więc wyciągam wnioski i się ulatniam.
Jeszcze raz - serdeczne, serdeczne pozdrowienia i podziękowania dla Spotkanych w Kolbergu.No i dla tych, którzy zrobią smalec według mojego przepisu.
Krzysztof alias Gozday"
I jeszcze jedna prośba:
pod postami pod moim "Smalcem", gdybys mógł zamieścić:
"Bardzo, bardzo dziekuję za dobre słowa o wierszyku. Jodynko,przepis jest autentyczny, testowany na zwierzetach, domownikach i gościach mojej łagroturystycznej "czerwonej oberży".
Przepraszam, ze stalem się przyczyną róznicy zdań na tym forum.
Sam uważam, ze przepisy obowiazujace na liscie powinny obowiązywać wszystkich bez żadnych wyjątkow.
I naprawdę nie chodzilo mi o żadne fanaberie czy przywileje.
Poza tym, moja obecność na Forum powoli dobiega końca.
Dotychczasowe doświadczenia wykazują, że poprzednie moje obecnosci nie wyszły na zdrowie ani forom, ani mnie samemu.Przyczyna zapewne tkwi we mnie, więc wyciągam wnioski i się ulatniam.
Jeszcze raz - serdeczne, serdeczne pozdrowienia i podziękowania dla Spotkanych w Kolbergu.No i dla tych, którzy zrobią smalec według mojego przepisu.
Krzysztof alias Gozday"