07-08-2007, 05:45 PM
DuchX napisał(a):Gmailowy klient WWW jest wygodniejszy od the BataAleż herezje głosisz teraz
Konfiguracja antyspamu (a w zasadzie jej brak) woła o pomstę do nieba.
Brakuje rodziału maili na oddzielne foldery (zabawa filtrami to za mało, abstrahując już od ubogości opcji).
Agregacja wiadomości z kilku kont jest totalnie bez sensu - nie po to mam 9 kont mailowych (nie licząc archiwów), żeby to wszystko mieszać w jednym :/
Co do backupu - ja zostawiam na swoim koncie gmailowym kopie wiadomości - w ten sposób mam zarówno wygodny interfejs (The Bat - polecam) jak i zapewnione bezpieczeństwo danych.
Pozdrawiam
Zeratul
P.S. Nigdy nie potrafiłem zrozumieć ludzi korzystających z interfejsów webowych - przecież to wolniejsze i potwornie niewygodne 8o
[ Dodano: 8 Lipiec 2007, 19:50 ]
Zmienna napisał(a):a ja tam lubię wp nie przeszkadza mi to iz czasem nie działa. Jest ok. Onet za to jest beznadziejny tak samo yahoo i hotmail. o2 jest takie sobie.Onet faktycznie jest beznadziejny - 24h na przesłanie maila to standardowa praktyka.
Podobnie Onet jako chyba jedyny z polskich portali nie pozwala na szyfrowanie transmisji, przez co hasła do skrzynek idą przez sieć otwartym tekstem :/
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]