02-19-2005, 03:12 PM
Mat napisał(a):wiesz...a to wcale nie mialo zabrzmiec tak jak zabrzmialo :wink: sorry jesli urazilem taki juz ze mnie patologicznie belkotajacy pseudo-artysta.... to jest jeden z pierwszych wierszy... wiec prosze sie nie dziwic :roll: i nie mam zamiaru nic Ci udowadniac... kazdy niech odbiera to jak chce... widac nie potrafie oddzielic moich mysli od rymow.naprawde wali od ciebie duza arogancja...
jakis niepodatny na krytyke jestes.
Przestan odwalac szopke na poziomie dwuletniego obrazonego bachorka w stylu "taki juz ze mnie patologicznie belkotajacy pseudo-artysta". Napisalem ci co mysle o twoim wierszu, i przyjmij to, albo w ogole nie publikuj swoich tworow. Dla mnie ten wiersz jest kiepski, i nie bede ci mydlil oczu ze jest bardoz fajny i pisz tak dalej.
Nie chcesz nic mi udowadniac, spoko, ja tobie tez nie. Po prostu dales tu swoj wiersz i otrzymales moja krytyke, na ktora odpowiadasz arogancja.
To, ze to jeden z twoich pierwszych wierszy nie usprawiedliwia cie od tego, ze moze byc beznadziejny. Albo badz na wystarczajacym poziomie, zeby byc zadowolonym i pewnym ze ten wiersz jest cos wart i wtedy dopiero go publikuj.
nie wiem, czy jestem, czy się odbywam