04-16-2007, 07:18 AM
Wg. mnie roztrząsanie i komentowanie, kto z kim i w jaki sposób lubi rozmawiać jest w ogóle nie na miejscu. I już nie chodzi o to, kto tą dyskusję zaczął a kto go tylko podchwycił. Po prostu nic nikomu do tego, czy Pani X albo Pan Y lubi gawędzic o pierdołach a innych ktoś udziela się wyłącznie w tematach merytorycznych. Forum jest wystarczająco pojemne aby pomiejścić rozmaite typy dyskusyjnych preferencji. Jednocześnie chyba aż tak źle się na Forum nie dzieje, aby trzeba tu było rozmawiać o tym, kto i o czym lubi rozmawiać.
Podobnie jest z wytykaniem komuś, że postawił piwo tej czy innej osobie za taką czy inną wypowiedź (w rozliczaniu z piw i komentowaniu piwnego sponsoringu celuje Edytka). Osobiście uważam, ze system piw jest znakomity z tego względu, ze pozwala w sposób w zasadzie bierny, ale jednak jawny wyrazić swoje poparcie dla tego, czy innego dyskutanta. Nie każdy musi coś dodawać do posta innego użytkownika, nie każdy ma coś do dodania, nie każdy umie dyskutować. A system piw pozwala wyrazić poparcie. Kompletnie nie pojmuję, czemu akt poparcia dla kogoś ma byc przedmiotem złośliwości czy komentarzy.
Podobnie jest z wytykaniem komuś, że postawił piwo tej czy innej osobie za taką czy inną wypowiedź (w rozliczaniu z piw i komentowaniu piwnego sponsoringu celuje Edytka). Osobiście uważam, ze system piw jest znakomity z tego względu, ze pozwala w sposób w zasadzie bierny, ale jednak jawny wyrazić swoje poparcie dla tego, czy innego dyskutanta. Nie każdy musi coś dodawać do posta innego użytkownika, nie każdy ma coś do dodania, nie każdy umie dyskutować. A system piw pozwala wyrazić poparcie. Kompletnie nie pojmuję, czemu akt poparcia dla kogoś ma byc przedmiotem złośliwości czy komentarzy.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]