02-08-2007, 12:08 PM
Paweł Konopacki napisał(a):Chodziło się na imprezki do Paci, co?No no, zaimponowałeś mi.
Tak, byliśmy trzy razy w tym raz przez przypadek (odbieraliśmy mp3 i okazało się, że jesteś tam z kolegami to zostaliśmy na kawę). Wydawało mi się, że byliśmy miło widziani.
Paweł Konopacki napisał(a):Oj, chodziło się, chodziło a potem się chodzić przestało, bo się imprezki skończyły.Nie wiem, czy się skończyły, bo wyjechaliśmy w sierpniu. I z tego co pamiętam próbowaliśmy się umówić na spotkanie, ale były jakieś niejasności co do formuły.
Tylko co to wszystko ma do rzeczy? Jakie z tego płyną wnioski? Pacia złotą zastawę rozdawała po tych imprezach, czy co?
Pawełku, ja do Paci nic nie mam, chociaż za groźby powinna dostać ostrzeżenie. Nie tylko w imię regulaminu, ale żeby przestały działać jakieś nieznane zasady.
[ Dodano: 8 Luty 2007, 13:10 ]
Paweł Konopacki napisał(a):Mnie, Edyto, też zresztą było miło Cię gościć. Fakt, warunki były spartańskie, wódka była ciepła i z gwinta, Ludwik spał na podłodze, ale...w sumie było przecież sympatycznie.Tak, było bardzo miło.
Mam nadzieję, że ta Twoja gra do czegoś doprowadzi.
Chyba już wiem. Rozliczamy się! Zaraz powiesz: a ile razy TY mnie Edycjo gościłaś?