01-23-2007, 12:09 PM
Moge sie zgodzic z tym, ze zaineresowanie nastolatkow przeciwna plcia tak wlasnie sie przedstawia, ze nie bylo moze w tym nic groznego ( poza filmowaniem). Natomiast nie zgodze sie z Szymonem co do prowokacyjnego ubierania. Dziewczyna ma prawo byc ubrana jak chce, bez narazania sie z tego powodu na 'zaczepki'. Niestety swiat nie jest taki idealny, wiec moze racja, ze rodzice powinni troche sie zatroszczyc o wyglad nastolatki - i nie mysle tu o ubieraniu ich w zawoje.. Co do rodzicow - to moze by synow tez wychowywali w szacunku dla dziewczyn ( mimo hormonow). Co z chlopakami, ktorym z biodrowek wystaja spodenki? Dziewczyny moga im te spodnie sciagac?
Ja znam to stad - mlodziez tak zwanej drugiej generacji emigrantow nazywaja dunskie kolezanki dziwkami, dlatego, ze nosza bluzki odslaniajace brzuszek.I to w porzadku nie jest - mam w nosie ich hormony - niech rodzice ucza ich jak sie zachowac wobec dziewczyn. Ale przesada jest ze mozna kupic stringi dla 5-6 letnich dzieci...
Ja znam to stad - mlodziez tak zwanej drugiej generacji emigrantow nazywaja dunskie kolezanki dziwkami, dlatego, ze nosza bluzki odslaniajace brzuszek.I to w porzadku nie jest - mam w nosie ich hormony - niech rodzice ucza ich jak sie zachowac wobec dziewczyn. Ale przesada jest ze mozna kupic stringi dla 5-6 letnich dzieci...
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'