01-09-2007, 10:31 PM
Artur napisał(a):Z Tobą dialog zakończyłem zdaje się poprzez Twojego ojca jakieś poł roku temu
Istotnie, zdaje Ci się. Ja z Tobą dialogu za pośrednictwem mojego Ojca nigdy nie prowadziłem. A to o czym sobie jakieś pół roku temu z moim Ojcem korespondowaliście, to już jest tylko i wyłącznie Wasza sprawa. W każdym bądź razie dialogu ze mną wtedy nie mogłeś prowadzić, z tego prostego względu, że nie miałem najmniejszej ochoty na jakikolwiek dialog z Tobą, niezależnie od tego czy byłby on pośredni czy też bezpośredni. Zresztą do dzisiaj niewiele się w tej kwestii zmieniło, ale dla dobra ogółu próbuję się czasami przełamywać.
Artur napisał(a):W Hyde Parku też się zdarzają dobre rzeczy, a mimo to został ukryty. I nie ma w tym nic drastycznego. Hyde Park oglądają tylko Ci, którzy sobie tego życzą i podobnie mogłoby być z Własną Twórczością. Pozostali uniknęliby wtedy tego "zapychania ekranu", o którym pisze Lucyna. Rozumiem, że moja sugestiaa nie zostanie wzięta pod uwagę przez Artura, dlatego, że to właśnie ja, a nie ktoś inny ją wyraziłemMarkowa napisał(a):No mi się ogólnbie pomysł podoba, bo przykro to mówić, ale własna twórczość zaczęła mi zapychać ekran za każdym razem jak wchodziłam na forum, ja bym ją nawet ukryła, no ale jak jest pewnie tez będzie dobrzeTo było by naszym zdaniem troszkę za drastyczne, pozatym zdarzają sie tam przecież i dobre rzeczy

Ale być może przeczyta ją michalf. A michalf jest takim człowiekiem, któremu można podać rękę, porozmawiać z Nim ciekawie, napić się z Nim wódki - no i zna się naprawdę na rzeczy - to znaczy na pisaniu w ogóle i na Własnej Twórczości w szczególe. Jednym słowem michalf stanowi przeciwieństwo... a kogo to już pozostawiam domyślności Czytelników mojej wypowiedzi.
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK