01-09-2007, 10:04 AM
Witam 
To pierwszy założony przeze mnie temat - więc jeżeli coś robię nie tak, to proszę o wybaczenie. (I informację - jak zrobić żeby było ok
).
Mam następujący problem:
wydaje mi się, że widziałam kiedyś obrazy pasujące do piosenki "Krajobraz po uczcie". (Podkreślam: wydaje mi się.
) Ale chyba jest jakiś obraz przedstawiający buduar, w którym "biały pudel kraj krynoliny targa"? I drugi - z psami pod stołem dojadającymi resztki po uczcie? Szukam ich 3 dzień i już nie mogę. Poddaję się kompletnie. Przejrzałam wszystkie książki, które mam w domu i przekopałam internet. Coraz bardziej mam wrażenie, że mi się tylko wydaje. Ale może komuś też się to jakoś kojarzy? Albo może jest tu bardziej zorientowany "malarsko" i wie czy są takie obrazy, czy nie ma?
W sumie to nie jest jakieś bardzo istotne zagadnienie - ale strasznie mnie nurtuje :zly:
pozdrawiam
natalia

To pierwszy założony przeze mnie temat - więc jeżeli coś robię nie tak, to proszę o wybaczenie. (I informację - jak zrobić żeby było ok

Mam następujący problem:
wydaje mi się, że widziałam kiedyś obrazy pasujące do piosenki "Krajobraz po uczcie". (Podkreślam: wydaje mi się.

W sumie to nie jest jakieś bardzo istotne zagadnienie - ale strasznie mnie nurtuje :zly:
pozdrawiam
natalia