01-09-2007, 12:20 AM
Szymon napisał(a):A czym Wy, Drodzy Prześmiewcy ze Stolicy, zajmowaliście się około roku 1999 roku, kiedy to u jedenastoletniego podówczas PKM z głębokiej refleksji nad wierszem Herberta zrodziła się ta niezwykła kompozycja?rzeczywiście niezwykła - nie znam nikogo (co nie wyklucza istenienia takowych) komu ta niezwykła kompozycja przypadła do gustu.
Szymon napisał(a):Czy możecie pochwalić się jakimkolwiek porównywalnym do powyższego sukcesem z owych czasów?chodziłem na mecze koszykówki i grałem na komputerze, tak więc bądźmy szczerzy - osiągnąłem znacznie wyższy poziom (to taka mała złośliwość).
problem jest następujący: część ludzi uważa się za wielkich poetów, a w gruncie rzeczy są pseudopoetami. piszą jakieś gówno, które ja wypijając pól litra pewnego gorzkiego napoju nakreśliłbym w 5 minut. Są bardzo natchnieni i używają słów "zimno", "pustka", "przepaść" ... rewelacja. a po za tem: "mężczyzne rozpoznaje się po tym jak kończy "

Szymon napisał(a):Czy również macie odwagę kreślić tak wspaniałe wizje przyszłości, jak Piotr Kajetan w najnowszych życzeniach noworocznych dla swoich słuchaczy, czytelników i epigonów?ja nie mam ...
w prlu też kreślili wspaniałe wizje przyszłości, no i trzeba przyznać nieźle im wyszło.
Szymon napisał(a):z taką reklamą (w postaci koszulek) o taki wynik nietrudnoKod:pmatczuk.art.pl
Liczba odsłon:
48021Kod:gintrowski.art.pl
Liczba odsłon:
19245

Szymon napisał(a):Skąd wiecie, czy ta przysłowiowa już niemal zapowiedź Matczuka do Raskolnikowa była jedynie skuteczną próbą zadrwienia sobie z krytyki?z całą pewnością jest - kurcze, że też się nie kapnąłem.
ale mimo wszystko obrona PKM prawie taka jak obrona Częstochowy - beer

[ Dodano: 9 Styczeń 2007, 01:57 ]
i jeszcze jedna sprawa ...
PKM ... jak to brzmi jak nazwa motoru KTM ....
jak można mówić JP2 ? albo b16 - co to papież czy samolot ?
apeluję więc o mówienie pełnych nazw (sam się do tego zobowiązuje).
ech ... forum, to zbierania ludzi chorych ... kiedy robi się OT, to zamiast schodzić na tematy kobiet, schodzi się na tematy Kajetana ...
[img]http://www.challenge-roth.com/img/challengeroth-logo.gif[/img] Unten 10.