09-30-2006, 09:34 PM
ps napisał(a):Pisałem wyżej, że o mleku nikt nic nie słyszałxao napisał(a):katol jest najbardziej rozpitą szkołąMlekiem się, cholera, rozpili?!reuter napisał(a):A jak! Ale tylko liceumAle nam to w niczym nie przeszkadza... ;P
Pozdrawiam
ps

reuter napisał(a):Taa.. moja szkoła też ma najlepsze wyniki egzaimów gimnazjalnych w regionie (powiat bla bla), a jeżeli chodzi o matury to jakoś w czołówce (fakt, pierwsze miejsce to to nie jest;]). Ale co z tego? Po pierwsze: jak ktoś się chce "naumieć" to się nauczy w każdej szkole. Po drugie: wyniki egzaminów nie są miarodajne (i tu się nawet ze mną nie kłóć bo to udowodnione naukowo przez geologów ;p).xao napisał(a):Poziom wcale nie jest lepszy, a atmosfera podoba się tylko odrzutkom społeczeństwa, które w normalnej szkole sobie nie radzą z różnych powodów.Veto. Mamy najlepsze wyniki egzaminów gimnazjalnych i matur w regionie i jesteśmy w czołowce w województwie. Poziom jest w miare wysoki (tzn. jednak się czegoś nauczysz). Są różne katoliki, ale nasz jest najlepszy - bez dwóch zdańAha, u nas wyrzutków nie znajdziesz.
A odnośnie wyrzutków - i tak nie uwierze. Każda szkoła ma swoich "odszczepieńców". Nie znajdziesz żadnej, która jest od tego wolna. A z autopsji wiem, że szkoły prywatne to siedliska takich osób.
Także uważam ów "Veto" za nieuzasadnione ;p - Moja opinia o szkołach prywatnych, a tymbardziej katolickich się nigdy nie zmieni.
Pozdro;]