09-04-2006, 08:35 AM
Wiersz bardzo zgrabny, szczególnie te cytaty...
W pewnych momentach rymy kuleją, no i nie wiem, na ile wobec książki tekst wnosi coś nowego, a na ile - tylko ją powiela. Należałoby więc przed podjęciem krytyki jednak przygody owego kłamliwego Baudolina poznać. (sam miałem niegdyś okazję, ale po kilku stronach zrezygnowałem, zniechęciły mnie te celowe przekreślenia, błędy...)
[ Dodano: 4 Wrzesień 2006, 10:39 ]
W pewnych momentach rymy kuleją, no i nie wiem, na ile wobec książki tekst wnosi coś nowego, a na ile - tylko ją powiela. Należałoby więc przed podjęciem krytyki jednak przygody owego kłamliwego Baudolina poznać. (sam miałem niegdyś okazję, ale po kilku stronach zrezygnowałem, zniechęciły mnie te celowe przekreślenia, błędy...)
[ Dodano: 4 Wrzesień 2006, 10:39 ]
SimplexEtIdiota napisał(a):p.s. pracuje w antykwariacieoooo, ciekawe, bardzo ciekawe.
SimplexEtIdiota napisał(a):no to zapraszam,Na zmianę w obu pracujesz? A po czym cię rozpoznać można? ) Jakiś znak szczególny? A może pytać po prostu o pana SimplexEtIdiotę?
najcześciej siedze przy ul. Jablonowskich 9 (jakies 50m za starym portem) albo na garncarska 4 tam mi sie tez bywa....
Miłość - księga stara. Kto nie czytał, polecam.