Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O kondycji środowiska kaczmarowego
Zgoda wykonawców chyba jest, i w dodatku wyrażona explicite, więc chyba nic nie stoi na przeszkodzie, żeby sobie każdy tego posłuchał Smile

...a co do miejsca, w którym regularnie spotykają się osoby chcące sobie pograć kaczmarskiego, to w krakowie takiego miejsca, z tego co wiem, chyba nie ma (zresztą może i dobrze bo zaraz by sie z tego zrobiło stowarzyszenie wzajemnej adoracji pełne gwiazdorzenia naśladowców kaczmarskiego, radosnej twórczości domorosłych pseudoartystów, zachwytów egzaltowanych studentek i tego całego plugastwa, które tak naprawdę sprawia, że obraz takiego środowiska staje się raczej żałosny).

hmm... mam nadzieję, że nikogo nie obraziłem. Wink

...natomiast jeśli jest ktoś, kto gra i śpiewa kaczmarskiego, i chciałby wystąpić przy okazji nastęnego koncertu, to jak najbardziej niech się z nami skontaktuje i prześle nam jakieś swoje nagranie. Nie jesteśmy żadną zwartą grupą i chętnie dopuścimy do śpiewania każdego kto tylko będzie w stanie zaprezentować w miarę rozsądny poziom.

Pozdrawiam.
A.K.
Celui qui a eu le bonheur de rencontrer sa Marguerite Gautier
mais qui est devenu Emma Bovary
D'Artagnan sans courage de se laisser guider par ses passions
regrettant une décision jamais prise...

Wiadomości w tym wątku