02-02-2006, 11:17 PM
Zupełnie nie miałem takiej intencji, Lodbroku, naprawdę - to nie miało być szyderstwo ani nic w tym rodzaju i prawdę mówiąc jestem szczerze zdziwiony taką Twoją reakcją na moje słowa. Ja z kolei zauważam, że ostatnio Wam (to jest "Władzy") się coś stało bardzo niecodziennego, mianowicie robicie co krok z igły widły. Napisałem "fanatyzm" ze śmiechem, uśmiechem, nie miało to mieć bynajmniej pejoratywnego wydźwięku, ale jeśli takowy - mimo wszystko - dla Ciebie miało to przepraszam.
A swoją drogą, chyba zauważyłeś, że jeśli już mi się zdarza sugerować, że adwersarz nie grzeszy inteligencją to piszę to bardziej wprost. W tym wypadku absolutnie nie miałem nic takiego na myśli - słowo daję!
Pozdrawiam serdecznie
A swoją drogą, chyba zauważyłeś, że jeśli już mi się zdarza sugerować, że adwersarz nie grzeszy inteligencją to piszę to bardziej wprost. W tym wypadku absolutnie nie miałem nic takiego na myśli - słowo daję!
Pozdrawiam serdecznie
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK