Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
?????
Mistszu napisał(a):Oczywiście tu mocno przesadzam,ale moim zdaniem to forum jest także po to,żeby odpowiadać na takie pytania,jakie zadał Alosza (przynajmniej ich większość ). I żeby te odpowiedzi nie były w stylu - to gdzieś tu jest,poszukaj sobie.
Drugi i trzecie raz odpowiadać na te same pytania? Tak sie składa ze jak czegos z forum potrzebuję to klikam na "szukaj" i znajduję wszystko. Rezczywiście przesadziłeś, bo wcale nie jestem zwolennikiem dłubania w książkach.. Ale ktoś kto pierwszy raz odpowiadał na różne pytania związane z JK musiał wyczytać te informację w ksiażkach, lub odbyć wiele rozmów. Wydaje mi się ze w porównaniu z tym, poszukanie sobie tematu na forum to drobnostka... Tym bardziej ze można użyć wyszukiwarki..
Nigdzie bym Cię nie odsyłał... Jakbym wiedział wszystko na dany temat chętnie bym się podzielił.. ale na forum toczyły się całe dyskusję na pytania dotyczące życia JK i każdy coś tam dorzucał.. Gdybym znał tytuł interesującej Cię ksiażki, z przyjemnością bym Ci pomógł. Co do papierza, nie znalazłem takiego wywiadu, natomiast jeśli ktoś jest ciekawy itp... to napewno poszuka. Gdyby nie ludzka ciekawość, i chęć wynajdywania coraz to nowych materiałów, na stronie nie było by nic nowego.. a jednak jest.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości