Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Epitafium dla JK" Leszka Czajkowskiego
lc napisał(a):Ale Szymonie, proszę Cię, nie rozpoczynajmy dyskusji na ten temat publicznie, bo może zrobić awantura z ludźmi, z którymi - za nikczemną insynuację odnośnie "mściwej" satysfakcji ze śmierci JK, którą jokoby mam - od wczoraj wieczorem nie zamierzam już prowadzić jakiejkolwiek korespondencji. Ani tu ani nigdzie.
Jasne! Przypominam tylko, że to Pan napisał:
lc napisał(a):Panie Luter, Pan zapewne woli grać w patyczki? Ale ta gra już niestety skończona. Został Panu tylko Kubuś i osiołek (a nawet kilka).
i nijak Pan tego nie wyjaśnił. Ale to oczywiście Pan jest oburzony "nikczemną insynuacją". Gratuluję tupetu.

[ Dodano: 7 Marzec 2007, 16:18 ]
Szymon napisał(a):Wyjątkowo żałosne jest także to że osoba, która ją jako pierwsza wyraziła nie miała i wszystko wskazuje na to, że nadal nie ma odwagi do tego, żeby się pod swoimi słowami podpisać.
Szanowny Panie Szymonie, skąd taki brak logiki u tak inteligentnego człowieka* jak Pan? Z jednej strony wyraża Pan przekonanie, że identyfikuje mnie Pan w tak zwanym "realu", z drugiej zaś zarzuca mi Pan, że pozostaję anonimowy. Samo to jest już sprzecznością, nie sądzi Pan?
Ponadto nie wierzę, by tak inteligentny człowiek jak Pan nie zauważył, że jeśli Pańskie przypuszczenia są słuszne, to przecież dlatego, że nie staram się tego specjalnie ukryć. Nazywanie mnie zatem tchórzliwym anonimem nie jest chyba z Pańskiej strony rzetelną interpretacją sytuacji.

Szanowny Panie Szymonie! Oświadczam wszem i wobec, że gotów jestem podpisać się własnym nazwiskiem i imieniem pod wszystkimi postami użytkownika Luter (i nie chce mi sę wierzyć, by akurat Pan mógł mieć co do tego wątpliwości, mam rację?). Rzecz w tym, że nie wniesie to nic nowego, a spowoduje tylko niepotrzebne przeniesienie ciężaru rozmów na wątki osobiste. Właśnie to jest jedną z przyczyn powołania do życia użytkownika Luter.
Panie Szymonie! Bardzo Pana proszę o podanie racjonalnych argumentów przemawiających za sensownością podpisania się własnym nazwiskiem, a zrobię to.

Pozdrawiam Pana serdecznie.

* piszę to najzupełniej poważnie.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku