Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ciekawa opinia na temat piosenek Mistrza :)
gosiafar napisał(a):Ale przecież zawsze - w odwodzie - masz Kotkę Maskotkę... Big Grin
Akurat śpiewem w rodzinie zajmuje się jej braciszek, kocurek Ozzy. Miauczy podobnie jak jego imiennik.
Co do meritum - zgadzam się z tezą:
gosiafar napisał(a):Myślę, że to chyba fajnie, że reagujemy na różne bodźce, bo dzięki temu się uzupełniamy, i dzięki wymianie myśli - choćby na tym forum - wiemy i czujemy więcej.
Ważne jest tylko to, by właśnie do takiego rozwoju dążyć i nie zwalczać się wzajemnie.
Odpowiedz
..................
Odpowiedz
Jak to jak, Kraśny... znów jadłeś pączki przy komputerze... stąd wytłuszczenie...
Sorry, nie mogłam się powstrzymać...
O.K., Simon, masz to piwo i za to, że zgadzasz się ze mną, i za Kocią Rodzinkę...
Na jedno i drugie jestem uwrażliwiona... Big Grin
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Odpowiedz
Przepraszam z góry, że nie w porę.
Stawiajcie sobie piwa jeśli Wam kasy nie szkoda.
Jedno co mogę dodać to jak interpretujemy ową "Solidarność", czy przez pryzmat rozumiany dziś stereotypowo, jako Wałęsę, Okrągły Stół i NSZZ "Solidarność" itd. Nie chcę dodawać, a dodam, że do owej sterotypowości myślenia Wy niejako się dokładacie.
A zatem idę na piwo.
Pozdrawiam.
końca początek
Odpowiedz
Kasztanowiec napisał(a):Przepraszam z góry, że nie w porę.
Stawiajcie sobie piwa jeśli Wam kasy nie szkoda.
Jedno co mogę dodać to jak interpretujemy ową "Solidarność", czy przez pryzmat rozumiany dziś stereotypowo, jako Wałęsę, Okrągły Stół i NSZZ "Solidarność" itd. Nie chcę dodawać, a dodam, że do owej sterotypowości myślenia Wy niejako się dokładacie.
A zatem idę na piwo.
Pozdrawiam.
ale o so chodzi :o ?
Odpowiedz
stopawel napisał(a):ale o so chodzi
Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze.
The only thing I knew how to do
Was to keep on keepin' on
Like a bird that flew
Odpowiedz