08-29-2008, 12:02 PM
A ja poproszę "Ghostbuster". :rotfl:
Ankieta: Czy pozostajemy przy starych rangach Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
1. Obecna forma istnienia na forum setek 'Tytanów' jest bez sensu | 3 | 15.00% | |
2. Rangi niczemu nie służą i należy je zlikwidować | 0 | 0% | |
3 Jestem za rangami 'specjalnymi' np za 'pomógł' | 5 | 25.00% | |
4 Ranga jest dla mnie bez znaczenia. | 2 | 10.00% | |
5. Nie interesuje mnie ten temat | 0 | 0% | |
6. Jestem za utrzymaniem obecnej liczby rang | 5 | 25.00% | |
7. Jestem za zwiększeniem liczby rang | 5 | 25.00% | |
Razem | 20 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Ankieta na temat forumowych rang
|
08-29-2008, 12:02 PM
A ja poproszę "Ghostbuster". :rotfl:
08-29-2008, 12:28 PM
Simon napisał(a):To miałoby sens w wymiarze forum - za udostępnienie nagranie, podzielenie się wiedzą itp. a nie za zasługi e realu A o czym ja niby pisze? 'Pomógł' za umycie samochodu? Nigdy do głowy by mi nie przyszło stawianie 'pomógł' za usługi (?) w realu. Zresztą jak? Widzisz Tobie brak jest piw, mnie śmieszą rangi za ilość postów i wolałabym, żeby ich w ogóle nie było..prócz Warchoła. Brak piw tez uważam za stratę, ale deliberacje nad tym uważam za fantazjowanie życzeniowe bez znajomości technicznych aspektów, o których wspomina pkosela i Zerat, boz wielokrotnie zapewniano o niemożliwości przywrócenia ich, wiec jak rozumiesz to rozmowa o piwach również wydaje mi się groteskowo śmieszna. e
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar) Płacić rozpaczą, gniewem, strachem, Zużywać w kłótniach cenne słowa'
08-29-2008, 12:32 PM
pkosela napisał(a):"w temacie Marioli"?Piotrze, wydaje mi się, że cytowane przez Ciebie zagadnienie tak uroczo kiedyś nazwane zresztą przez niejakiego pana Wojciecha M., jest dużo bardziej zajmujące i przede wszystkim skomplikowane niż podniesiona tu przez jedną z użytkowniczek dyskusja.
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres. Tu - nie grozi nic nam, Tu - niezmiennie jest...
08-29-2008, 12:36 PM
Elzbieta napisał(a):wiec jak rozumiesz to rozmowa o piwach również wydaje mi się groteskowo śmieszna.Ależ ja wcale nie dyskutuję na temat przywrócenia piw. Podałem Ci jeno przykład, że spośród postulowanych wariacji technicznych - sensowne byłoby o wiele bardziej przywrócenie np. piw, zamiast zabawa w rangi. Elzbieta napisał(a):A o czym ja niby pisze? 'Pomógł' za umycie samochodu?A ja o czym piszę? Właśnie o tym - że nie raz i nie dwa klikano sobie "pomogły" właśnie za mycie samochodów. I dlatego te "pomogły" uważam za zbędny, bo o niczym nie świadczący, forumowy bajerek.
08-29-2008, 12:41 PM
Tja, a wszystko zaczęło się tak niewinnie...od jeżyn
<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.kaczmarski.art.pl/forum/viewtopic.php?f=12&t=6577&st=0&sk=t&sd=a&start=25">viewtopic.php?f=12&t=6577&st=0&sk=t&sd=a&start=25</a><!-- l --> e
(Drobnych utrapień lichy towar) Płacić rozpaczą, gniewem, strachem, Zużywać w kłótniach cenne słowa'
08-29-2008, 12:41 PM
Ja bym proponował jeszcze rangę Katabas.
08-29-2008, 12:44 PM
I Michnikożerca.
08-29-2008, 12:46 PM
Simon napisał(a):że nie raz i nie dwa klikano sobie "pomogły" właśnie za mycie samochodówTo już wole z piwami, czy bez, z rangami, bez nich Kliknij i posłuchaj: ;( e Dodano...po namyśle I już nie wieszajcie psów na eli za zabawę...
08-29-2008, 12:49 PM
Elzbieta napisał(a):To już wole z piwami, czy bez, z rangami, bez nichA możesz trochę jaśniej? Bo nie zrozumiałem powyższego postu.
08-29-2008, 01:08 PM
Kołysankę gram dla Ciebie
Słychać ją po całym niebie, Pięknych snów bez liku ma. Kliknij i posłuchaj: Z piwami czy bez, bez rangi, z ranga kliknąć i posłuchać.. Tyle, nic skomplikowanego, ani dziwnego, po prostu kliknij i posłuchaj. Nic innego nie miałam na myśli.Wiesz, ja nie miewam wobec bliźnich jakichś zawoalowanych myśli, nie prowadzę jakichś gierek- i często przez to dziwi mnie, ze ktoś się ich doszukuje. (Nie pisze tu o Tobie, ale oczekiwałam, ze zrozumiesz, ze narozrabiawszy chciałam uciec w piękniejszy ze światów -w muzykę). Teraz jaśniej? e
08-29-2008, 01:16 PM
Elzbieta napisał(a):Teraz jaśniej?Trochę jaśniej. Po prostu nie dostrzegłem związku pomiędzy jednym a drugim. Elzbieta napisał(a):narozrabiawszy Elzbieta napisał(a):I już nie wieszajcie psów na eliElu - bez histerii, bez histerii... *-`-
08-29-2008, 01:20 PM
Elzbieta napisał(a):I już nie wieszajcie psów na eli za zabawę...To może staraj się nieco jaśniej formułować swoje myśli? A zabawa? Średnia, a do tego zasady jakieś takie pogmatwane i nie do końca zrozumiałe. Zdaje się, że dla autorki coraz bardziej chyba też.
Tam - Apokalipsa,
08-29-2008, 01:26 PM
Podobno grzeczność wymaga bym Ci odpisała. Tym razem będę niegrzeczna.
e.
08-29-2008, 01:38 PM
Elzbieta napisał(a):Podobno grzeczność wymaga bym Ci odpisała. Tym razem będę niegrzecznaRozczarowałaś mnie...
Tam - Apokalipsa,
08-29-2008, 02:22 PM
Elzbieta napisał(a):zaczęło się tak niewinnie...od jeżynZnaczy, znowu narozrabiałam? :wstyd: Jak zbierałam te jeżyny to cały czas myślałam o... malinach i "Balladynie"... To chyba efekt... :wstyd: A skoro tak wiele osób ma pomysły na rangi trochę inne od dotychczas przyjętych, może warto by przemyśleć jakąś "najwyższą" rangę - każdy wybiera sobie jej nazwę sam? Tzn - kto chce być "Warchołem", to jest, kto "Ghostbusterem" to też itd. A jeśli ktoś nie ma pomysłu - niech sobie będzie dalej np "Tytanem"!
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
08-29-2008, 02:24 PM
gosiafar napisał(a):A skoro tak wiele osób ma pomysły na rangi trochę inne od dotychczas przyjętych, może warto by przemyśleć jakąś "najwyższą" rangę - każdy wybiera sobie jej nazwę sam?A Ty - kim chciałabyś byc ? )
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach. My chcemy Boga w książce, w szkole, W godzinach wytchnień, w pracy dniach. [/size] [b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
08-29-2008, 03:16 PM
A ja proszę "Quasimodo".
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach. My chcemy Boga w książce, w szkole, W godzinach wytchnień, w pracy dniach. [/size] [b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
08-29-2008, 03:19 PM
a ja jodynka
08-29-2008, 03:33 PM
Jak dzieci, jak dzieci...
Tam - Apokalipsa,
08-29-2008, 04:53 PM
ja zaklepuję "Frank Drebin"
[i]A jeszcze inni - pojęć gracze -
Bawią się odwracaniem znaczeń I, niezliczone czerniąc strony, Stawiają domki z kart znaczonych.[/i]
08-29-2008, 07:14 PM
Zbrozło napisał(a):A Ty - kim chciałabyś byc ? )Na to pomysłów mam wiele. Ale chyba chodziło Ci o nazwę rangi? Nie wiem, zastanowię się, jeśli będzie taka możliwość.
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
08-31-2008, 10:21 AM
Mnie interesują dwie rzeczy. Kiedyś można było na forum znaleźć zestawienie członków rang specjalnych. Wiadomo było, kto jest Artystą, kto Kaczmarologiem, kto kimś innym. Obecnie, tzn. po reformie Forum, widzę tylko zestawienie Administratorów i Moderatorów. Nie wiem, czy tego już nie ma, czy nie umiem szukać.
Poza tym - jak wyglądają priorytety rang specjalnych. Rozumiem: najwyżej Administratorzy (jako gospodarze/właściciele), potem Moderatorzy (jako "służba porządkowa" ), a potem jak? Czy jeśli ktoś spełniałby warunki zarówno Kaczmarologa jak i Artysty, to jak byłby określany?
Pietrek_C
08-31-2008, 10:38 AM
Pietrek_C napisał(a):Mnie interesują dwie rzeczy. Kiedyś można było na forum znaleźć zestawienie członków rang specjalnych.W "Panelu użytkownika" w części "Grupy" można kliknąć na nazwę grupy, by zobaczyć listę jej członków (a przynajmniej ja mogę ) Pietrek_C napisał(a):Poza tym - jak wyglądają priorytety rang specjalnych.Nie ma żadnych priorytetów - tym się różnią rangi specjalne od zwykłych... Pietrek_C napisał(a):Czy jeśli ktoś spełniałby warunki zarówno Kaczmarologa jak i Artysty, to jak byłby określany?Tak, jak by sobie wybrał Pozdrawiam Z.
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
08-31-2008, 10:52 AM
Zeratul napisał(a):W "Panelu użytkownika" w części "Grupy" można kliknąć na nazwę grupy, by zobaczyć listę jej członków (a przynajmniej ja mogę )Dzięki!!! Ja też mogę! Tylko wcześniej tam nie trafiłem. Zeratul napisał(a):Tak, jak by sobie wybrałAha.
Pietrek_C
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|