Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pogromcy doochów :/
No teraz mowisz do rzeczy teraz cie nie zignoruje,ale tez nie odpowiem jednoznacznie,pobawie sie troche toba jak pilka ping-pongowa Wink

[ Dodano: 12 Maj 2008, 02:12 ]
Oczywiscie moj powyzszy tekst jest kierowany do Simonka :aniolek:
Paweł Konopacki napisał(a):Po co gada z kimś kogo uważa za idiotę?
W tym wypadku może dlatego, że ów idiota obraził jej przyjaciółkę, nie wiem.
gosiafar napisał(a):O ile wiem - zdecydowanie, bo:
kłapo napisał(a):
Paweł Konopacki napisał(a):Tak! Bo mnie nie jest "wszystko jedno".
Ja jednak wierzę, że Pawła ochrona Ducha, jego wypowiedzi czy nagrań "specjalnie nie interesuje", co zresztą potwierdza oceną "postawy pokoncertowej". Raczej chciał zwrócić uwagę na bezcelowość wypowiadania się w tej kwestii i oceny jego koncertów. I tu, chcąc nie chcąc Smile, ma rację.
Jednak, jakkolwiek by to było bezcelowe, nie życzę sobie psychologicznych analiz, nie zbudowanych poprzez osobiste obcowanie ze mną. Ja "celowałam" w nagrania Ducha, on przeszedł do osobistych docinków. I czegokolwiek by nie reprezentował swoimi wypowiedziami, chyba powinno się zwrócić na to uwagę.
"Pochlebcy nie najszczytniejszych gustów - starzy kuglarze."
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.flagrantis.pl">www.flagrantis.pl</a><!-- w -->
Klapo ty czytasz??? Przeciez cie przeprosilem. :agent:

[ Dodano: 12 Maj 2008, 02:34 ]
Rozumiem,ze wiesz lepiej co Pawel mial na mysli niz sam Pawel -swietnie. Jednak fakt jest faktem-ocenil Duch Dwooch na rowni z uczestnikami festiwali i z salonowymi artystami,oprocz Proformy i A.Lapacza.
Wiec,jak temu zaradzic,to taki cios ,Pawel jednym cieciem miecza zniszczyl wszystkie pajeczyny zawisci,mitow i knowan,utkane przez zagorzalych przeciwnikow Duch Dwooch.
Jaka porazka,jaki zal i to powiedzial czolowy Artysta.
Simon tylko sie nie potnij,a inni przesmiewcy,gdzie jestescie,wymyslcie cos!!!! Ludzie!!!! Tak nie mozna!!!!! Simon placze i placze sie w zeznaniach,Stepniarz zasnal na warcie,a Malgosia?? Gdzie jest Malgosia???? Jaka kleska, jaka rozpacz, Idea jaki smutek... Idea :aniolek: :niepewny:

[ Dodano: 12 Maj 2008, 02:37 ]
Zatkalo ich :znudzony:
kłapo napisał(a):Ja "celowałam" w nagrania Ducha, on przeszedł do osobistych docinków. I czegokolwiek by nie reprezentował swoimi wypowiedziami, chyba powinno się zwrócić na to uwagę.
Twoja wypowiedź dotyczyła rzeczywistości koncertów Doocha - ta pierwsza, którą skomentowałem krótkim pytaniem. Dopiero potem napisałaś, że opierasz sie w zasadzie na nagraniach - to raz.
po drugie, jakichś szczególnych osobistych docinków pod Twoim adresem z mojej strony nie było.
kłapo napisał(a):Raczej chciał zwrócić uwagę na bezcelowość wypowiadania się w tej kwestii i oceny jego koncertów. I tu, chcąc nie chcąc , ma rację.
Na bezcolowość - to raz. A dwa, na bezsens udziału w nagonce na człowieka, ktory - jak się zdaje - zupełnie nie rozumie sytuacji, w jakiej się znalazł i którą, po części sam, śmiem twierdzić, nie do końca świadomie tworzy.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Dobranoc, Duchu. Myślę, że Małgosia, stepniarz i Simon, zamiast zajmować się Twoją osobą, zwyczajnie poszli spać. I wybacz - ale wezmę z nich przykład.
"Pochlebcy nie najszczytniejszych gustów - starzy kuglarze."
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.flagrantis.pl">www.flagrantis.pl</a><!-- w -->
Dobranoc Klapo,tym razem Doochy gora uuuuuu,uuuuu,uuuuuuuuu :niespodzianka: :drunk: :bann:
Duch77 napisał(a):Duch Dwooch na rowni z uczestnikami festiwali i z salonowymi artystami
Nie sięgasz do pięt artystom występującym na Salonie. Wystąpiło na naszej scenie już kilkadziesiąt osób. I ty byłeś jedynym, który wzbudził takie zażenowanie. Do dzisiaj się wspomina twój występ i do dziś ludzie trzęsą się za śmiechu. Nie potrafisz ani grać ani śpiewać i zaproszenie ciebie było jedna wielką, choć jedyna porażką, podobnie jak twój występ w Wojnowicach, Ania za późno mnie ostrzegła...
Duch77 napisał(a):Pawel jednym cieciem miecza zniszczyl wszystkie pajeczyny zawisci,mitow i knowan,utkane przez zagorzalych przeciwnikow Duch Dwooch.
Ty jesteś naprawdę tępy. Wyrywasz z kontekstu t, co ci pasuje, a nie rozumiesz takich smutnych wniosków o tobie:
Paweł Konopacki napisał(a):zupełnie nie rozumie sytuacji, w jakiej się znalazł i którą, po części sam, śmiem twierdzić, nie do końca świadomie tworzy.
Simon napisał(a):Wyrywasz z kontekstu t, co ci pasuje, a nie rozumiesz takich smutnych wniosków o tobie:
Co w żadnej mierze nie tłumaczy tych inteligentniejszych, co to doskonale znają konteksty, podteksty i uważają, że dzięki temu "mogą sądzić ludzi, dlatego, że mają tę możliwość"...
Co - oczywiście jest subiektywnie obiektywne...
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
gosiafar napisał(a):Co - oczywiście jest subiektywnie obiektywne...
Oczywiście.
Duch77 napisał(a):Klapo ulegla manipulacjom Simona i dwoch innych osob
Brzmisz jak Kaczyński (Jarosław)
Duch77 napisał(a):ze Pawel jest absolutnie bezstronny co wyraza jego sile chrakteru,stanowiska i pozycji.
Jakiej pozycji?
Duch77 napisał(a):Jednak uwazam,ze kazdy ma prawo do wlasnego zdania
A Simon?
Duch77 napisał(a):Klapo jest jeszcze zbyt mloda(prwdopodobnie) by byc tak silna ,aby nie poddawac sie presjom.
Wybacz, Duchu, ale aż mnie zatkała arogancja tych słów. Uwierz mi, że wiek nie ma nic do rzeczy...
Tarko napisał(a):Co więcej, każdy przejaw krytyki odnoszącej się do Twoich poczynań na scenie Ty od razu sprowadzasz do problemów osobowościowych czy psychicznych Twojego adwersarza
Ot narcyzm i (zakorzenione, nie koniecznie jawne) niskie poczucie własnej wartości

Duchu, nie uważam, by niektórzy forumowicze wyrobili sobie zdanie na Twój temat wyłącznie na podstawie nagrań oraz słów Simona.. Uważam, że sam się przyczyniłeś do tego, by stworzyć sobie taki a nie inny wizerunek..
"Chude Dziecko"
Duch77 napisał(a):Przemku co ty mowisz???
Jakie trzy???? Nie nagral ich Stepniarz ani Simon-to chyba mamy sprzeczne informacje.
Wybaczcie.
Prosze o wyjasnienie i rozwiniecie Przemku :Smile
"Nasza Klasa", "Epitafium dla WW" i coś jeszcze było chyba, ale nie JK. To faktycznie dwie piosenki, a nie trzy. Ale też dwie to nie jedna Smile A informacji nie mamy sprzecznych nagrań dokonała małgosia (o ile pamiętam ) i było to pisane wielokrotnie w wątku. Żadnych innych informacji nie było, więc nie możesz mieć innych, chyba że je sam wymyśliłeś.
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Duch77 napisał(a):uuuuuu,uuuuu,uuuuuuuuu
Proponuję zamknąć i ten temat.
Przemek napisał(a):"Nasza Klasa", "Epitafium dla WW" i coś jeszcze było chyba, ale nie JK
Najpierw był Krzyk :rotfl:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://mallorn.ii.uj.edu.pl/kaczmarski/szymon_podwin/public/01.%20Krzyk.mp3">http://mallorn.ii.uj.edu.pl/kaczmarski/ ... 0Krzyk.mp3</a><!-- m -->

Na koncercie było:
Epitafium dla WW
Rosyjska(Ukraińska?) piosenka
Nasza Klasa
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach.
My chcemy Boga w książce, w szkole,
W godzinach wytchnień, w pracy dniach.
[/size]
[b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
Zbrozło napisał(a):Na koncercie było:
[...]
Rosyjska(Ukraińska?) piosenka
[...]
W.Wysocki "Oна была в Париже" (Ona była w Paryżu)
[i]A jeszcze inni - pojęć gracze -
Bawią się odwracaniem znaczeń
I, niezliczone czerniąc strony,
Stawiają domki z kart znaczonych.[/i]
Jak to się dzieje, że po przeniesieniu do Karczmy nie straciłem piw?
[/size]
Zbrozło napisał(a):Jak to się dzieje, że po przeniesieniu do Karczmy nie straciłem piw?
Po pierwsze - nie spamuj w Koncertach.
Po drugie - nigdy się nie traci piw (nie licząc uszkodzenia profilu) - w Karczmie po prostu nie można stawiać nowych.

Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Zeratul napisał(a):Po pierwsze - nie spamuj w Koncertach.
OKOK
Zeratul napisał(a):Po drugie - nigdy się nie traci piw (nie licząc uszkodzenia profilu) - w Karczmie po prostu nie można stawiać nowych.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl/forum/viewtopic.php?p=102410#102410">http://www.kaczmarski.art.pl/forum/view ... 410#102410</a><!-- m --> - Post Ann zrozumiałem inaczej.
[/size]
Duch77 napisał(a):Simon placze i placze sie w zeznaniach,Stepniarz zasnal na warcie
to, że nie rozumiesz postów Simona nie oznacza, że się plącze w zeznaniach. a ja po cóż mam się odzywać skoro nie odpowiadasz??

[ Dodano: 12 Maj 2008, 16:20 ]
z tematu o "Lalce". wybacz, że nie tam, ale w tematach merytorycznych nie wypada śmiecić Smile
Duch77 napisał(a):Ja moge powiedziec tylko tyle ,ze prawie zawsze zaczynam koncert we Wroclawiu od tego utworu i jest to piekna piosenka jak wiekszosc utworow Jacka,porusza tu problemy obyczajowo-spoleczne no i oczywiscie przedstawia w skrocie dzielo Prusa :agent:
cóż za dogłębna analiza :rotfl: :rotfl: :rotfl:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.stepniarz.pl">http://www.stepniarz.pl</a><!-- m -->
stepniarz - daj spokój już...

Zeratul
Zeratul napisał(a):stepniarz - daj spokój już...
Nawet w karczmie?
Nawet...

To prośba, nie polecenie czy ostrzeżenie...

Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Zeratul napisał(a):Nawet...
Kurcze...A może wydzielimy w tej karczmie jakis wychodek, gdzie będzie mozna pisac po ścianach? Wink
Simon napisał(a):gdzie będzie mozna pisac po ścianach
hmm, niegłupie,
tylko zajmij się od razu archiwizacją. Znasz przecież ból, który przepełnia człowieka, któremu zamalowano literaturę ze ścian... Wink
Simon napisał(a):A może wydzielimy w tej karczmie jakis wychodek, gdzie będzie mozna pisac po ścianach? Wink
No, wiesz: co kto lubi! Smile
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
gosiafar napisał(a):No, wiesz: co kto lubi!
jodynka napisał(a):Znasz przecież ból, który przepełnia człowieka, któremu zamalowano literaturę ze ścian...
Jodynka wie, co mówi.
Miałem napisać pracę magisterską na temat "książek" napisanych na ścianach kabin w IFP we Wrocławiu...
Simon napisał(a):Miałem napisać pracę magisterską na temat "książek" napisanych na ścianach kabin w IFP we Wrocławiu..
U Lema taki jeden zbierał/fotografował napisy z wychodków...
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'
Elzbieta napisał(a):U Lema taki jeden zbierał/fotografował napisy z wychodków...
To tak jak ja. Tyle, że to były "wychodki" w instytucie - tu napisy nie były banalne.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości