04-30-2008, 09:49 PM
dajże pokój. człowiek śpiący a tu mu jeszcze takie smuty puszczają :/ nic to. dobranoc
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.stepniarz.pl">http://www.stepniarz.pl</a><!-- m -->
Raport z nawiedzonego miasta
|
04-30-2008, 09:49 PM
dajże pokój. człowiek śpiący a tu mu jeszcze takie smuty puszczają :/ nic to. dobranoc
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.stepniarz.pl">http://www.stepniarz.pl</a><!-- m -->
04-30-2008, 10:03 PM
Audycja wyszła jak zawsze.
Ze wszystkim dobrze, ale bez Ducha najlepiej Przykro mi.
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach. My chcemy Boga w książce, w szkole, W godzinach wytchnień, w pracy dniach. [/size] [b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
04-30-2008, 11:15 PM
Dziekuje za te pochlebne recenzje do uslyszenia,bo w kolejnej audycji dalszy ciag o Kazimierzu Nowaku,byc moze zaprosimy Lukasza Wierzbickiego-czlowieka,ktory ma bardzo szeroka wiedze na ten tem,ktory byl dzis poruszony,a lecila muzyka z plyty Kasi
[ Dodano: 1 Maj 2008, 07:04 ] Teraz widzisz,ze mowilem prawde(to bylo do Simona-a propo tego artykulu). :' A teraz wybaczcie moi mili,ale oddalam sie w strone szczytu "Szyndzielnia" *-`-
05-01-2008, 08:11 AM
Zbrozło napisał(a):Audycja wyszła jak zawsze.a on to wziął za komplement :rotfl: :rotfl: :rotfl:
05-02-2008, 04:28 PM
<!-- m --><a class="postlink" href="http://gry.wp.pl/id;62615;size;,0;x;ngaleria;core.html?id=62615&size=,0&x=ngaleria&ticket=8972724231596454ohwPF%2FhskJLCbXQ0IFOFM11eJ7%2Bb3Q7qpeKse1hmZcokHAKft1KfMVFa6LDSLQCvA0GDZbw%2BqnK7aXFOr1Sso8Ac6Gzz1nxyOXipDrCNJpY%3D">http://gry.wp.pl/id;62615;size;,0;x;nga ... DrCNJpY%3D</a><!-- m -->
05-07-2008, 07:38 PM
Witam. W niedzielę o 21.15 prowadzę w Radiu Młody Wrocław audycję "Przystawka do Księżyca" poświęconą poezji śpiewanej. Wszystkich serdecznie zapraszam! ..Kasia Zawadzka
05-07-2008, 07:50 PM
Dama Pik. napisał(a):Witam. W niedzielę o 21.15 prowadzę w Radiu Młody Wrocław audycję "Przystawka do Księżyca" poświęconą poezji śpiewanej. Wszystkich serdecznie zapraszam! ..Kasia ZawadzkaNooooo! Nareszcie! Bardzo się cieszę, Kasiu! najlepsze co mogłas zrobić, to uwolnic sie od naszego udoochowionego znajomka. Trzymam kciuki i życzę wspaniałych audycji! :piwko:
05-07-2008, 10:54 PM
Tylko czemu akurat Kasia pisze to w moim watku i czemu prowadzi audycje na wybrany juz dawno przeze mnie temat???
05-07-2008, 11:04 PM
Twoim wątku? Ojej. To każdy ma tu swój wątek i nikomu innemu nie wolno w nim pisać? A ja myslałem, że to froum publiczne.
Ale, co racja, to racja. Radzę, Kasiu, załóż swój topic w stosownym podforum, byśmy mogli tam wpisywać nasze uwagi (te bardziej i te mniej krytyczne ). Po co ma to info o Twojej audycji zaginąć w odmentach tego doosznego spamu ..::Zdravim::.. Tarko
Coś się na pewno wydarzy - to jasne.
05-07-2008, 11:05 PM
Duch77 napisał(a):czemu akurat Kasia pisze to w moim watkuBardzo dobrze, że pisze. Wreszcie będzie można porozmnawiać o jakieś ciekawej audycji - zgodnie z pierwotnym tematem. Duch77 napisał(a):czemu prowadzi audycje na wybrany juz dawno przeze mnie tematŻarty sobie stroisz dowcipnisiu? A co Twoje pseudoaudycje maja wspólnego z poezja spiewaną?! Dzis bredziłeś o tym jak ci kino Helios budowali pod oknem i jak to nie lubisz multipleksów. Więc przestan chrzanić.
05-07-2008, 11:08 PM
Duch77 napisał(a):Tylko czemu akurat Kasia pisze to w moim watku i czemu prowadzi audycje na wybrany juz dawno przeze mnie temat???Kasia ma już tu swój fanclub! Ten wątek to OT z tematu o audycji, czyli "wymknął się spod kontroli" niejako. A co do reszty - to już musisz pytać osobiście!
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
05-07-2008, 11:11 PM
gosiafar napisał(a):Kasia ma już tu swój fanclub!I na pewno - jeśli będzie potrzebować jakiejkolwiek pomocy - tutaj ją znajdzie.
05-08-2008, 02:56 PM
Trzeba wam wiedziec,ze Kasia podszyla sie pod autora i glownego gospodarza audycji Noc z Duchami,probowala manipul;acji,narobila zamieszania i jeszcze ma czelnosc prowadzic audycjue na ten sam temat co moja juz dawno przeze mnie i Szawla wymyslona,kogos tak bezczelnego dawno nie sp[otkalem,jak to powiedzial "Tatar:W tych strasznych czasach trzeba byc diablem o twarzy aniola" Niestety Kasia spelnia ten element w 100% I tak osoba mowi mi ,ze chodzi do kosciola i spowiedzi Hospody pomyluj :/ :o :ups: :znudzony: ( :' )
05-08-2008, 03:07 PM
Duch77 napisał(a):Kasia podszyla sie pod autora i glownego gospodarza audycji Noc z DuchamiNie rozśmieszaj nas... Autor... :rotfl: Gospodarz... :rotfl: Jeśli w twoich bleblaniach na antenie było coś wartościowego - to było to tylko to, co wniosła Kasia. Duch77 napisał(a):probowala manipul;acji,narobila zamieszania i jeszcze ma czelnosc prowadzic audycjue na ten sam temat co moja juz dawno przeze mnie i SzawlaPrzestań chrzanić. Po prostu obśmiała na antenie twoje wygłupy, które ty nazywasz "koncertami udanymi jak zawsze" i już w następnej audycji jej nie było. Więc nie pitol tu o nieczystych zagrywkach, boś sam zachował się jak kozacki prostak, stepowy dżintelmen. I żeby było jasne - jak trzeba będzie, jeśli Autorce się tego zachce, po kolei będziemy stawiać się u niej w studio i wspierać jej audycję. Duch77 napisał(a):I tak osoba mowi mi ,ze chodzi do kosciolaA ty gdzie chodzisz? Do kościoła czy do cerkwi? A skoroś taki religijny świętoszek, to czemu łżesz jak pies? Hospody pomyluj! :evil:
05-08-2008, 03:29 PM
Duch77 napisał(a):Kasia podszyla sie pod autora i glownego gospodarza audycji Noc z Duchami,probowala manipul;acji,narobila zamieszania i jeszcze ma czelnosc prowadzic audycjue na ten sam temat co mojaBardzo poważne oskarżenia skierowane do radiowej koleżanki. Muszę i chcę stanąć w jej obronie, ponieważ (pomijając nieuprzejmy i prostacki ton Twojej wypowiedzi - który to ton nie przystoi artyście, za którego się podajesz) temat, który Kasia obrała, jest na tyle rozległy, że nie powinno Cię to boleć (chyba, że obawiasz się, że Kasia poprowadzi go lepiej od Ciebie) Simon napisał(a):jak trzeba będzie, jeśli Autorce się tego zachce, po kolei będziemy stawiać się u niej w studio i wspierać jej audycję.I ja - choć nie w studio - ale staję w gotowości do pomocy i wspierania. O czym Kasia dobrze wie.
"A nas wiedzie Siedem Demonów, co nami się karmią..."
05-08-2008, 04:05 PM
Dama Pik. napisał(a):poświęconą poezji śpiewanej Duch77 napisał(a):ma czelnosc prowadzic audycjue na ten sam temat co moja juz dawno przeze mnie i Szawla wymyslonaZ całym szacunkiem dla Twojego geniuszu, Duchu, ale chyba każda stacja niekomercyjna i pewnie co druga komercyjna posiada audycję poświęconą poezji śpiewanej. Jeśli radio Młody Wrocław pozwala prowadzić pani Kasi taką audycję, to a) Twoja audycja nie spełnia ich oczekiwań b) Na tego typu słuchowiska jest większe zapotrzebowanie, którego Ty nie pokrywasz I odczep się od tego pomysłu. Na pewno on nie Twój! I temat też nie Twój. I radio mam nadzieję nie Twoje. Bez przesady z tym egotyzmem. ..::Zdravim::.. Tarko PS. Boję się przyznać, że śpiewam Kaczmarskiego, bo mnie posądzisz o kopiowanie swoich pomysłów.
Coś się na pewno wydarzy - to jasne.
05-08-2008, 08:09 PM
Ja troszku zmienie temat.
Czy słuchał ktoś wczorajszej audycji ?
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach. My chcemy Boga w książce, w szkole, W godzinach wytchnień, w pracy dniach. [/size] [b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
05-08-2008, 08:29 PM
słuchał. duch skarżył się, że mu kino Helios pod oknem wybudowali :rotfl:
05-08-2008, 08:32 PM
Zbrozło napisał(a):Czy słuchał ktoś wczorajszej audycji ?Włączyłem na chwilę, ale gdy uslyszałem jak gość duka łamaną polszczyzną wolałem posłuchać Stream Of Passion.
05-08-2008, 09:41 PM
Płomień napisał(a):nieuprzejmy i prostacki ton Twojej wypowiedzi - który to ton nie przystoi artyścieA od kiedy to artystom taki ton nie przystoi?
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
05-09-2008, 09:17 AM
Otoz,poszla do kierownika redakcji muzycznej i za moimi plecami powiedziala,ze ma ja wpisac jako gospodarza Nocy z Duchami i ten ja tak wpisal. Najlepsze bylo to,ze on wogole nie mial pojecia co i komu podpisuje,zachlysnal sie po prostu uroda Kasi,ale jeszcze lepsze bylo to,ze kiedy zapytal sie trzech najwazniejszych osob w radiu :kto od grudnia prowadzi ta audycje to usmiechneli sie i powiedzieli jak nie wiesz to zobacz na tabliczce programowej,a tam sa takie duze karteczki i jak byk do tej pory widnieje Szawel Nawracaj i Mariusz Miroszniczenko,gdy spytal o Kasie Zawadzka nikt,podkreslam, niky nie byl wstanie udzielic mu informacji na temat tej osoby. W zwiazku z powyzszym dziwie sie po pierwsze ,ze ktos taki jest szefem redakcji muzycznej- ktos kto podejmuje takie decyzje,a po drugie jaka trzeba miec czelnosc,zeby po takim zachowaniu jeszcze prowdzic audycje i to na ten sam temat co moj,Simon mial troche racje ,ze kiedys napisal to radio to totalna partyzantka :agent:
"Lotr bez honoru kobieta sprzedajna.."
05-09-2008, 09:29 AM
Duch77 napisał(a):"Lotr bez honoru kobieta sprzedajna.."Zaczynasz ubliżać kobietom... Facet Kasi powinien skuc ci teraz mordę.
05-09-2008, 09:44 AM
Duch77 napisał(a):Tylko czemu akurat Kasia pisze to w moim watku i czemu prowadzi audycje na wybrany juz dawno przeze mnie temat???Duchu.. Temat poezji śpiewanej (jak już zostało to celnie zauważone) pojawia się w wielu audycjach. Nie jest na tyle egzotyczny, aby mógł znajdować się pod ochroną albo znakiem zastrzeżonym.. To raczej dział preferencji tematycznych ...jak np. muzyka elektroniczna, o której w radiu powstało kilka niezależnych od siebie programów. (Poza tym jeśli korzystałeś w Nocy z Duchami z moich płyt - to nie była to raczej poezja śpiewana..). Tak więc musisz liczyć się z tym, że „Twój” pomysł jest permanentnie wykorzystywany przez wiele rozgłośni radiowych w całej Polsce. Czy czasem redaktor „Gitarą i piórem” też z niego nie korzysta? Natomiast, jeśli ucieszy Cię takie stwierdzenie, to trzeba przyznać, że jesteś jedynie prekursorem poezji śpiewanej w Radiu Młody Wrocław. I Twój monopol właśnie się skończył.. Duch77 napisał(a):Trzeba wam wiedziec,ze Kasia podszyla sie pod autora i glownego gospodarza audycji Noc z Duchami,probowala manipul;acji,narobila zamieszania i jeszcze ma czelnosc prowadzic audycjue na ten sam temat co moja juz dawno przeze mnie i Szawla wymyslona,kogos tak bezczelnego dawno nie sp[otkalem,jak to powiedzial "Tatar:W tych strasznych czasach trzeba byc diablem o twarzy aniola" Niestety Kasia spelnia ten element w 100% I tak osoba mowi mi ,ze chodzi do kosciola i spowiedzi Hospody pomyluj :/ :o :ups: :znudzony: ( :' )Autora audycji z Noc z Duchami? :o A kogo miałbym o tym przekonać? Nie byłam też gospodarzem (chyba, że masz na myśli prowadzenie tych audycji, w który akurat z własnej woli nie wziąłeś udziału..) Fragmentu o manipulacji.. już zupełnie nie rozumiem. Nawiązania do tematu Twojego i Szawła? Tym bardziej.. nawet nie wiesz o czym będę mówić w niedzielę! Duchu! To co piszesz, to są oszczerstwa! Czy zdajesz sobie z tego sprawę? Jeśli zaś mówisz o zamieszaniu.. nie jest to nic nowego. Towarzyszy Twoje audycji od samego początku. Pod konie tej wiadomości już zupełnie tracisz klasę.. ..I czy nie było do dyspozycji więcej emotikon? [ Dodano: 9 Maj 2008, 12:27 ] Duch77 napisał(a):Otoz,poszla do kierownika redakcji muzycznej i za moimi plecami powiedziala,ze ma ja wpisac jako gospodarza Nocy z Duchami i ten ja tak wpisal. Najlepsze bylo to,ze on wogole nie mial pojecia co i komu podpisujePo pierwsze to w radiu nie ma czegoś takiego jak podpisywanie umów na gospodarzy audycji (nie ma i nigdy nie było!) Poza tym szef muzycznej wiedział o waszej audycji z Szawłem (bogato komentowanej w ankiecie na stronie radia!). Funkcje gospodarza to nie był mój pomysł i nigdy też nie wszedł w życie - jak można było usłyszeć w środy. Nie mam zamiaru więcej się z Tobą kłócić. Zwłaszcza, że mnożysz oszczerstwa ponad granicę tolerancji!
05-09-2008, 10:50 AM
Ciesze sie ze wyjasniasz,ale niestety tylko czesciowo cala sprawe. Licze na to,ze wiecej sie tak nie zachowasz,bo mozesz kiedys trafic na kogos mniej kulturalnego ode mnie ( Podobalas mi sie,jak sama zglosilas sie do pomocy przy koncercie w Browarze i po koncercie tez. Natomiast nie moglem zrozumiec twojego zachowania pozniej,ale to juz twoja sprawa. Nie mam nic do ciebie,a jesli czym urazilem to przepraszam. Mam jeszcze twoje plyty,ale ty masz tez moje Kaczmarazieci Hioba i Miedzy Nami-czy tak?
Naprawde nic do ciebie nie mam i rowniez nie mam ochoty sie klocic-tym bardziej na publicznym forum. Simon nie wtracaj sie jesli laska-to nie twoja sprawa. Wiec tak jak mowie lepiej rozstac sie w zgodzie i wzajemnym szacunku. Z powazaniem Kozacy Donscy :'
05-09-2008, 11:07 AM
Duch77 napisał(a):Otoz,poszla do kierownika redakcji muzycznej i za moimi plecami powiedziala,ze ma ja wpisac jako gospodarza Nocy z Duchami i ten ja tak wpisal. Najlepsze bylo to,ze on wogole nie mial pojecia co i komu podpisuje,zachlysnal sie po prostu uroda KasiDuchu, nie wiem jak to jest u Was, ale kierownik redakcji muzycznej w np. radiu Pin codziennie widuje dziesiątki ładnych, wymalowanych, zgrabnym dziewczyn, które chcą prowadzić audycję. Dziwi mnie, że obrażasz zarówno Kasię, jak i swojego szefa. Trochę szacunku dla przełożonych i kobiet, co? Duch77 napisał(a):Trzeba wam wiedziec,ze Kasia podszyla sie pod autora i glownego gospodarza audycji Noc z Duchami,probowala manipul;acji,narobila zamieszania i jeszcze ma czelnosc prowadzic audycjue na ten sam temat co moja juz dawno przeze mnie i Szawla wymyslonaDuchu, audycja jest po to, żeby ludzie słuchali o interesujących ich sprawach. Jeśli ktoś włącza radio, to dla treści, nie dla spikera, inna sprawa że na treść także wpływa sposób, w jakim spiker ją przekazuje, ale mniejsza z tym. Co do tematu. Duchu, nigdy nie pisałam audycji radiowej, ale pisałam scenariusze. Otóż, kiedy piszesz scenariusz do np. wywiadu, odcinka itp. ZGŁASZASZ treść do producenta, wtedy jest on zaklepany, i jeśli ktoś podsunie coś podobnego, to przełożony ma obowiązek skonsultować to z Tobą, z racji tego, że byłeś pierwszy. Duch77 napisał(a):bo mozesz kiedys trafic na kogos mniej kulturalnego ode mnieZ całym szacunkiem, Duchu, ale chyba w tym wypadku musiałaby trafić na kogoś z Al Kaidy. Duch77 napisał(a):Simon nie wtracaj sie jesli laska-to nie twoja sprawa.Jeśli jesteś w stanie oczerniać koleżankę na publicznym forum, licz się z tym, że publiczność na tym forum zacznie komentować. Gdyby Simon się z Tobą zgadzał (przepraszam, musiałam się zaśmiać) to byś mu nie mówił, żeby się nie wtrącał. Duch77 napisał(a):Tylko czemu akurat Kasia pisze to w moim watkuTo nie tylko masz monopol na tematykę Poezji Śpiewanej, ale także i na ten wątek? Duch77 napisał(a):Mam jeszcze twoje plyty,ale ty masz tez moje Kaczmarazieci Hioba i Miedzy Nami-czy tak?Takie sprawy do chyba na privie, co?
"Chude Dziecko"
05-09-2008, 11:45 AM
Duch77 napisał(a):Simon nie wtracaj sie jesli laska-to nie twoja sprawa.Owszem. Jeśli uznać mnie za radiosłuchacza- wtedy jest to moja sprawa. Bo jako radiosłuchaczowi zależy mi, by słyszeć cos wartościowego w wybranej stacji, nie dukanie łamana polszczyzną o pierdołach lub pochodach pierwszomajowych w doochowej interpretacji historii, czyli popisie nieuctwa, ignorancji i zwyczajnej głupoty. Mam nadzieję, że audycje Kasi będa ciekawe i ty ze swoim bleblaniem wylecisz z anteny, by nie blokowac miejsca innym - zdolnym, kreatywnym i ciekawym osobom. berseis13 napisał(a):Jeśli jesteś w stanie oczerniać koleżankę na publicznym forum, licz się z tym, że publiczność na tym forum zacznie komentować.Otóż to. Dama Pik. napisał(a):(bogato komentowanej w ankiecie na stronie radia!).O! A możesz Kasiu rozwinąc ów ciekawie zapowiadający sie podwątek?
05-09-2008, 01:54 PM
Berseis,ja nikogo nie oczerniam,mowie tylko jak bylo. Mam na to swiadkow,to tak jakby ktos podszywal sie pod tekst Oblawy za plecami twojego Ojca i,malo tego,trzecuia osoba-(czyli tu w tym przypadku szef redakcji muz. RMW,Pozwol,ze nie bede wymienial jego nazwiska ),by w to slepo uwierzyla,czy wiesz jak czulby sie twoj Ojciec??????
Sa pewne zasady,czy nie? Jakby tak nie bylo to nie pisalbym bzdur. :' Swoja droga Simon bardzo chce ,abym nie prowadzil audycji,bardzo chce abym nie koncertowal,mowi,ze zupelnie sie ie ionteresuje,a slucha moich audycji-to ciekawe. Simon uspokoje cie,ja nie tylko bede prowadzil audycje,ale rowniez bede gral koncert za koncertem,rozumiesz???? Dociera to do ciebie ?? ?? ?? ?? :aniolek: d
05-09-2008, 02:04 PM
Duch77 napisał(a):Simon bardzo chce ,abym nie prowadzil audycjiTy się po prostu do tego nie nadajesz. Ośmieszasz tę stację i ośmieszasz się sam, plotąc bzdury. Duch77 napisał(a):bardzo chce abym nie koncertowalAlez koncertuj! Może wtedy wreszcie nauczysz się cos zagrać miast rzępolić. Duch77 napisał(a):mowi,ze zupelnie sie ie ionteresuje,a slucha moich audycjiPewnie. Mamy w pracy czasem niezły ubaw, kiedy słuchamy jak radzisz sobie z budowaniem zdań. :rotfl: Duch77 napisał(a):ja nie tylko bede prowadzil audycjeNa szczęście audycje o tzw. poezji śpiewanej będzie prowadził kto inny, Ty zwyczajnie tego nie potrafisz, więc inni zrobią toza ciebie. Duch77 napisał(a):rowniez bede gral koncert za koncertemA graj. Śmiechu nigdy za wiele!
05-09-2008, 02:10 PM
Zalosny czlowiek i zalosny komentarz ( !!
05-09-2008, 02:12 PM
Duch77 napisał(a):Zalosny czlowiek i zalosny komentarzPrzyjmujemy twoja samokrytykę. Widzisz - jak chcesz to potrafisz, stać cię na obiektywną samoocenę. Brawo dooch! |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|