Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Warszawa, 23 września 2006
Witam,
chciałabym zaprosić wszystkich na koncert, o którym informacje są już zamieszczone w dziale "Imprezy", niemniej pozwolę sobie na ich powrórzenie i skomentowanie.

Impreza ma charakter charytatywny, całość dochodu z imprezy przeznaczona będzie na pomoc dzieciom chorym na raka. Bilety dostępne będą przy wejściu przed koncertem (zapewne z godzinę wcześniej), cena wynosi symboliczne 10 zł.

Wystąpią: Artur Kaczorek, oraz zespół w składzie: Wojciech Molik, Daniel Piętak, Michał Własnowolski.

Koncert odbędzie się 23 wrzesnia o godzinie 18, w amfiteatrze w podziemiach Sanktuarium Matki Bożej Nauczycielki Młodzieży w Warszawie na Siekierkach (ul. Gwintowa 3, dojazd autobusami: 119, 143, 167, 301).

Przewiduję nieoficjalny "dalszy ciąg" imprezy dla naszego forumowo-listowego grona u siebie w domu (nie mam dużego domu, ale chętnie podejmę wszystkich Wink ). Gdyby ktoś z poza Warszawy miał ochotę przyjechać, postaram się zorganizowac nocleg, jednak proszę o wcześniejsze zgłoszenie takiej chęci Smile

pozdrawiam Wszystkich serdecznie,

Wasza rosa i jej druga-angina-w-tym-miesiacu...
szkoła tańców karaibskich: <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.sho.pl">www.sho.pl</a><!-- w -->
Odpowiedz
Co do imprezy , to z chęcią się piszę. Big Grin
Odpowiedz
Cel szczytny, wykonawca zacny (mimo, że podpadł ostatnio Wink ), tylko deczko daleko ode mnie, ale termin wpisałem do kapownika.

Artur z zespołem? To moze być ciekawe!
[size=85][color=darkgrey][i]Jak jest tylko śmiesznie – może być niewesoło[/i]
Edward Dziewoński[/color][/size]
Odpowiedz
Artur gra oddzielnie, zespół oddzielnie. Wink "Deczko daleko", tzn. gdzie??
szkoła tańców karaibskich: <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.sho.pl">www.sho.pl</a><!-- w -->
Odpowiedz
No, Siekierki to juz prawie koniec świata Wink
Odpowiedz
rosa napisał(a):Artur gra oddzielnie, zespół oddzielnie.
Aaaaa, to przepraszam - nie zrozumiałem.
tmach napisał(a):No, Siekierki to juz prawie koniec świata
Wcale nie prawie ;-)
Odpowiedz
Nieprawda, do centrum mam 20 min. autobusem i 18 min. do metra Tongue

pees. Za co Artur podpadł??
Odpowiedz
rosa napisał(a):Nieprawda, do centrum mam 20 min. autobusem i 18 min. do metra
Jak mówimy z TMach, zę to koniec świata, to tak jest! Przynajmniej dla nas Wink
rosa napisał(a):pees. Za co Artur podpadł??
A bo obiecał, że zaśpiewa i nie zaśpiewał Sad Ale zdaje się, że faktycznie nie czuł się najlepiej, więc jest częściowo rozgrzeszony, pod warunkiem, że nadrobi przy najbliższej, comiesięcznej okazji* Wink

*Autor tego niezbyt kulturalnego oświadczenia ma nadzieję, że Artur to czyta po cichu i wie, że tak naprawdę to rzeczony autor prosi i że byłoby miło, i wogóle... Wink

Att Admini: Wbrew pozorom cały czas chodzi, wbrew pozorom, o piosenki Mistrza i koncerty Jego Twórczości :| Już się zamykam :wredny:
Odpowiedz
No ja mam trochę bliżej chyba niz Ty, ale to i tak daleko. Zwłaszcza jak nie uproszę męża, zeby ,mnie zawiózł. Smile
Odpowiedz
rosa napisał(a):Je cherche un homme de 50 ans
Ça tombe bien, j'ai presque 50 ans - więc postaram się przyjść Smile

Pozdrawiam
Dauri
Odpowiedz
no i w niedzielę także gra, tym razem sam i za free... Big Grin
"A spod grzywki niesfornej
Zerka oczko przekorne
Kuszą usta czerwieńsze
Niż wino.
A niżej, o nieba..."
Odpowiedz
Czyli zaczynamy kulturalnie w sobotę na Siekierkach, a kończymy żywiołową zabawą w niedzielę na Woli - Szykuje się ciekawy weekend ;-)
Odpowiedz
No my z Natalią planowałyśmy wybrać się na niedzielny koncert po drodze w Bieszczady. Więc przynajmniej wtedy możemy ubrawić żywiołową zabawę...
Kobieta to jedyna zdobycz, która zastawia sidła na myśliwego...
Odpowiedz
No proszę! Toż prawie zlot się szykuje! Smile
Miło będzie poznać się osobiście... (mam nadzieję, że plany się nie zmienią)
Odpowiedz
dauri napisał(a):
rosa napisał(a):Je cherche un homme de 50 ans
Ça tombe bien, j'ai presque 50 ans - więc postaram się przyjść

"to tylko taka metafora" Tongue
pkosela napisał(a):Toż prawie zlot się szykuje!
"Zlot" to dla mnie trudne słowo, bo przyznam, że nie jestem przygotowana na taki rozwój wydarzeń... ale jakby coś, to bedziemy kombinować Wink

pozdrawiam serdecznie
Wasza rosa z anginą "bis"
Odpowiedz
Spokojnie, my harcerki nie potrzebujemy wiele miejsca czy wygód, poza tym Natka to maleństwo Big Grin
Odpowiedz
rosa napisał(a):"Zlot" to dla mnie trudne słowo, bo przyznam, że nie jestem przygotowana na taki rozwój wydarzeń... ale jakby coś, to bedziemy kombinować
Rozumiem co masz na myśli i sam zastanawiam się co, ewentualnie mógłbym zaproponować poza swoim - niewątpliwie niezastąpionym i czarującym* - towarzystwem i może pomocą w poruszaniu się po Stolicy (a to też tylko KM) i nijak nic nie przychodzi mi do łba, bo moje warunki lokalowe nie takie, a i do końca nie wiem, co się jeszcze wydarzy w ciągu najbliższych trzech tygodni...

* zdania co do tego bywają niestety podzielone, ale jako urodzony optymista przyjmuję wersję bardziej prawdopodobną Wink
słowniczek: KM - komunikacja miejska
Odpowiedz
Ja, mimo że Natce jestem zobowiązana za takowy w Toruniu, niestety nie mogę zaproponować noclegu. Ale opiekę, towarzystwo i resztę - tak. Nawet bardzo się cieszę na następne spotkanie z nią i możliwość poznania Lucyny.
Odpowiedz
tmach napisał(a):Nawet bardzo się cieszę na następne spotkanie z nią i możliwość poznania Lucyny.
Mam nadzieje, że moja sława mnie nie wyprzedziła i za dużo się o mnie w Toruniu nie nasłuchałaś...
Odpowiedz
Jak mi się uda, to ja też się chętnie wybiorę.
Tylko poczucie humoru nas może ocalić.

"Kaczmar nie wygrałby "Nadziei". Kaczmar nawet by się nie zakwalifikował ze względu na brak elementu autorskiego." - Zeratul
Odpowiedz
Super by było. Big Grin
Odpowiedz
Hehehhe, grupa toruńska na imprezy zawsze razem...
Odpowiedz
Lucynko, a co z Markiem?
Odpowiedz
Dobre pytanie...Jak na razie to ten pracocholik waha się czy pojechać z nami w Bieszczady, ale może na koncert wpadnie - zapytam. Smile
Odpowiedz
Ale jak nie znajdę jakiegoś miejsca na noc, to nie bardzo pojadę. Może się znajdzie jakiś życzliwy forumowicz i poratuje? Mogę odpłacić noclegiem w Toruniu.

"Kaczmar nie wygrałby "Nadziei". Kaczmar nawet by się nie zakwalifikował ze względu na brak elementu autorskiego." - Zeratul
Odpowiedz
Sytuacja noclegów może ulec trochę zmianie, ale "Warszawa" postara się poprzygarniać przyjezdnych Wink Potrzebę noclegu zgłaszajcie do mnie na priva. Powstała koncepcja większej imprezy po koncercie, pod Warszawą z możliwoscia przenocowania, ale trzeba plan jeszcze dopracować Smile Informować będziemy na bierząco.

pozdrawiam

rosa wieczorna

pees. Nastąpiła również pewna istotna zmiana w składzie artystów: trio zostało powiekszone do kwartetu za sprawą Łukasza Molika Wink
Odpowiedz
Tylko jeszcze trzeba obyśleć plan dostania sie z tych Siekierek pod Warszawę.
Odpowiedz
Zostawcie to Nam Wink

dobranoc

rosa śpiąca
Odpowiedz
W razie potrzeby mogę namówić męża, to cześć osób może zabrać się samochodem. Chyba, ze jakieś inne opcje są brane pod uwagę.
Odpowiedz
tmach napisał(a):W razie potrzeby mogę namówić męża, to cześć osób może zabrać się samochodem. Chyba, ze jakieś inne opcje są brane pod uwagę.
Uśmiecham się ładnie Wink

Odpowiedz