Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cenzor z dziewiątego rzędu...
Karol napisał(a):PG-forum należy do oficjalnej strony poświęconej Przemysławowi Gintrowskiemu i tu takie, hm, zastanawiające działania ze strony administracji są niedopuszczalne. Innymi słowy - o tym, co dzieje się na stronie/forum decyduje wówczas jej bohater, administrator jest władzą wykonawczą.
Ot, mądrego dobrze posłuchać. Możnaby to zdanie Karol wysłać Petrvsowi.
Znajdzie się słowo na każde słowo
Żebym dostała rangę "banissimus" (a w zasadzie "banissima") :rotfl: ?
Karol, Ty dostałabyś rangę "Zło wcielone".. :rotfl:
Przy całej swej złudności, znoju i rozwianych marzeniach jest to piękny świat,
jest to piękny świat.
Jedyną pociechą w tej całej sytuacji jest dla mnie fakt, że Petrvs nie został moderatorem na tym forum...
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
MacB napisał(a):Nikt?
Nikt ze zwykłych, pożałowania godnych, userów jego forum.
Karol napisał(a):o tym, co dzieje się na stronie/forum decyduje wówczas jej bohater, administrator jest władzą wykonawczą
No właśnie, ktoś mógłby pomyśleć, że wpływ na te decyzje ma sam Przemysław Gintrowski. Włos mi się jeży na głowie na samą myśl, że mogło by to być prawdą...
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
lodbrok napisał(a):Petrvs nie został moderatorem na tym forum...
A miał zostać? :o
gredler napisał(a):ktoś mógłby pomyśleć, że wpływ na te decyzje ma sam Przemysław Gintrowski. Włos mi się jeży na głowie na samą myśl, że mogło by to być prawdą...
Tego osobiście nie brałem i nie biorę pod uwagę.
Aha! - żeby nie było niedomówień. Nie biorę też pod uwagę jakichkolwiek działań Krzysztofa, który na pomarańczowym forum jest nadal aktywny. Szczerze mówiąc, to czekam Jego powrotu tu.
Znajdzie się słowo na każde słowo
gredler napisał(a):Myślę, że coś n/t planów można wnioskować ze strony Kajetana. Chce wydać płytę i w ogóle czuje się artystą pełną gębą, więc może przekształci forum w Oficjalne Forum Na Temat Życia i Dorobku Artystycznego Piotra Kajetana Matczuka
Jak tam zajrzałem - przeturlałem sie ze śmiechu od ściany do ściany.
A jak ściągnąłem jego nagrania - to już wprost umarłem.

Gość ma ewidentną manię wielkości. Niestety - NICZYM nie uzasadnioną.
A gdzie można znaleźć jego bnagrania?
Tomek_Ciesla napisał(a):gdzie można znaleźć jego bnagrania?
Daruj sobie. Posłuchaj jakiej Mandaryny alboco. Wink
uż znalazłem Wink sam nie wiem co gorsze - on, czy Czyżykiewicz... ale chyba jednak Czyzykieicz bije go o głowę Wink "Takiego zawodzenia od dawna nie słyszałem WinkIdę posłuchać Mandaryny o czystym i pięknym głosie :rotfl:
Simon napisał(a):Jak tam zajrzałem - przeturlałem sie ze śmiechu od ściany do ściany.
A jak ściągnąłem jego nagrania - to już wprost umarłem.
hhehe widzę że nasze poglądy się dzisiaj pokryły w niemal 100% Big Grin
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja,
a za mna już nikt."[/size][/b]
Tomek_Ciesla napisał(a):uż znalazłem
Czynisz to na własną odpowiedzialność. :rotfl:
fizol napisał(a):nasze poglądy się dzisiaj pokryły
To się nazywa: elementarne poczucie estetyki. Big Grin
to jest juz nas trzech :rotfl:
Zaraz i ja posłucham Tongue
Tomek_Ciesla napisał(a):to jest juz nas trzech
Tomku - jest nas duzo więcej! Smile
Prawda, że Mandaryna jawi sie teraz jako niezwykła wokalistka? :rotfl:
Simon, mandaryna sie jawi jako niezla laska i tyle Smile
za Tobą ja,
'Wśród łagodnych fal SIeleni' no cóż. Mi mówią, że mam męski, niski głos. On ma za to głos, jakby nie mógł miec dzieci...

Mandaryna w tym nagraniu na zywo śpiewała porównywalnie.
fizol napisał(a):niezla laska
Nie zaprzeczę. :wredny:
Agatka napisał(a):On ma za to głos, jakby nie mógł miec dzieci...
Po prostu zawodzi jak na mszy... Organista wszak.
Simon napisał(a):Po prostu zawodzi jak na mszy... Organista wszak.
A w 'Domu opieki' to ma taki smutny głos, że akurat do tego pasuje. Zdecydowanie niech zostanie przy organach. Smile
Simon napisał(a):Nie zaprzeczę
Now końcu do tego docieraliśmy przez złote fale Smile
Simon napisał(a):Po prostu zawodzi jak na mszy... Organista wszak.
No nei czepiajcie się, każdy śpiewa jak umie, nawet ja Wink
za Tobą ja,
fizol napisał(a):No nei czepiajcie się, każdy śpiewa jak umie, nawet ja
Chłopie-nawet ja spiewam lepiej i przy tym stwierdzenie przez osoby z Państwówki Muzycznej wydaja się całkowicie uzasadnione Wink
Agatka napisał(a):niech zostanie przy organach.
Ta - na medycynę niech idzie!
Simon napisał(a):Ta - na medycynę niech idzie!
Nie, bo jeszcze mie będzie robił konkurencję Tongue
Agatka napisał(a):Nie, bo jeszcze mie będzie robił konkurencję
Jeśli będzie operował tak, jak operuje głosem - to bym sie nie martwił...
Simon napisał(a):Jeśli będzi operował tak, jak operuje głosem - to bym sie nie martwił...
Wtedy to mi nawet przybędzie klientów Tongue
ja co prawda nie jestem osoba szczegolnie uprawniona do prawienia moralow ale troche chyba przesadzacie, Petrus faktycznie zachowal sie w sposob malo powazny ale warto moze przypomniec ze i to forum miewalo problemy i sytuacje malo przyjemne zdarzaly sie takze tutaj.
atakowanie go w taki sposob (jak wyzej) tez szczegolnie zaszczytne nie jest (zwlaszcza w takim kontekscie) i nie wydaje mi sie zeby mialo do czegos prowadzic, szukanie wspolnego wroga trąci retoryka pisu.

pozdrawiam
"W tym bajorze, co z naszych czasów pozostanie
Lękam się, że po władzę sięgną chrześcijanie..."
k. napisał(a):ze i to forum miewalo problemy i sytuacje malo przyjemne zdarzaly sie takze tutaj.
Bez przesady - TAKICH idiotyzmów i manipulacji tutaj nie było.
k. napisał(a):atakowanie go w taki sposob (jak wyzej) tez szczegolnie zaszczytne nie jest
Zgodze się. Masz rację. Ale tez przykre dla niego nie jest - skoro sam zadeklarował, że juz sie tu nie pojawia.
k. napisał(a):szukanie wspolnego wroga trąci retoryka pisu.
Ale to juz raczej zdanie z dedykacją dla Petrvsa.
Powiem jedno śpiewać to lepiej ja śpiewam Smile a to już jest wielka obelga dla Petrvsa Wink tak czy unaczej ja też śpiewam jak umiem, tylko ni mówię że śpiewam genialnie Wink A jezeli pójdzie na edycynę, to będe wiedział jakiego lekarza unikać Wink
Simon napisał(a):Gość ma ewidentną manię wielkości.
To ciekawe, bo mam podobne wrażenia.

Ale moglibyście aż tak się nie nabijać z biednego Petrvsa, który najwyraźniej przechodzi głęboki kryzys osobowościowy - w każdym razie staram się mieć nadzieję, że mu to przejdzie, bo skądinąd jest dobry chłopak.

"Dom opieki" w jego wykonaniu faktycznie nie jest najwyższych lotów; chyba zbyt dramatycznie to śpiewa. Ale "Arka Noego" naprawdę nie jest taka zła; myślę, że obiektywnie trzeba przyznać, że Kajetan ma talent. Ale żeby zaraz płytę wydawać... No chyba że sobie ją nagra w domu.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości