Liczba postów: 1,305
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
Długo się zastanawiałem czy zamieścić ten utwór w moim wykonaniu,gdyż jest to piękna piosenka i bałem się ostrej krytyki,ale postanowiłem,że jeśli krytyka nie zaszkodzi i to pomoże Więc czekam na opinie
ps.Przepraszam za potknięcie w tekście( zmieniona kolejność wyrazów,na pewno zauważycie) i troche za brzękanie w niektórych moemntach-struny już są na ,,wymarciu''
<!-- m --><a class="postlink" href="http://mallorn.ii.uj.edu.pl/kaczmarski/radek_kolendowicz/public/">http://mallorn.ii.uj.edu.pl/kaczmarski/ ... cz/public/</a><!-- m -->
Liczba postów: 151
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
No proszę . Podoba mi się, miejscami niewyraźnie ale melodia zachowana, a glos sympatyczne ma brzmienie. Trochę dopracować i będzie to bardzo wyraziste wykonanie. Grasz krótko, więc brzmienia strun się nie czepiam.
Bo z wolnością jest jak z kołdrą, pod którą się śpi ze wszystkimi na jednym łóżku.
Każdy chciałby mieć ją tylko dla siebie, ale jak za mocno ją pociągnie
to osobie z drugiej strony jest zimno.
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
Do radziu88:
no jakies tam mozliwości głosowe masz, ale jeśli myślisz o "powazniejszym" śpiewaniu, to przed Tobą jeszcze baaardzo dużo pracy. Przede wszystkim intonacja i dykcja!!!
Ale cuda w końcu się zdarzają, czego dowodem jest choćby Mateusz
Kuba
Liczba postów: 2,306
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
Hmmm no jest ok, ale jak dla mnie to dźwięki są za szybko "urywane". No a nad głosem też można popracować
"In the city od blinding lights..."
--------------------------
http://www.triadapoetica.art.pl
http://www.gentlemanschoice.pl
http://www.krest.pl
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):ale jeśli myślisz o "powazniejszym" śpiewaniu Jakoś się jeszcze nad tym głębiej nie zastanawiałem,ale chyba raczej nie mam zamiaru
Kuba Mędrzycki napisał(a):przed Tobą jeszcze baaardzo dużo pracy. Przede wszystkim intonacja i dykcja!!! Dzięki,postaram się nad ty popracować
Liczba postów: 4,748
Liczba wątków: 613
Reputacja:
0
radziu_88, można proisć o inny format niż ogg?
Liczba postów: 10,487
Liczba wątków: 268
Reputacja:
0
ann napisał(a):radziu_88, można proisć o inny format niż ogg? O właśnie! Ni cholery nie moge tego posłuchać...
Liczba postów: 1,872
Liczba wątków: 53
Reputacja:
0
A niby czemu inny? W WMP, winampie i paru innych standardowych programach da sie odtworzyc ten format...
Reputacja:
0
Filip P. napisał(a):A niby czemu inny? W WMP, winampie i paru innych standardowych programach da sie odtworzyc ten format... Dokładnie
ann napisał(a):radziu_88, można proisć o inny format niż ogg? W zasadzie moge np. na wav,ale wtedy to bedzie zajmować 30 mb :/
Dlatego to w ogg zamiesciłem,bo jak zamieszcze w formacie innym to ciężka sprawa,ale postaram się
[ Dodano: 31 Styczeń 2006, 21:15 ]
Filipie a może mógłbym prosić o komentarz? Czy wyszło mi aż tak strasznie,że nie chcesz mnie oczerniać?
[ Dodano: 31 Styczeń 2006, 21:18 ]
Niestety nie da rady w innym formacie,bo jak już wcześniej wspomniałem bedzie to zajmowała ponad 30 mb-czyli gdyby zamienić to na czas ściągnia wyszłoby to cos około przynajniej 30 minut,a wątpie,że będzie się wam chciało tyle ściągać żeby odsłuchać wam tego nagrania
Reputacja:
0
Filip P. napisał(a):A niby czemu inny? W WMP, winampie i paru innych standardowych programach da sie odtworzyc ten format... Winampa nie używam. WMP nie daje rady. Creative MediaSource Player, którego normalnie używam, także.
radziu_88 napisał(a):W zasadzie moge np. na wav,ale wtedy to bedzie zajmować 30 mb A mp3?
Bo wma ze wzlędu na użytkowników linuxa nie wspominam :]
Reputacja:
0
ann napisał(a):A mp3? Już ann zamieściłem w mp3. Link ten sam co w moim pierwszym poście-tylko ściągajcie sobie ,,nadzieja śmiełowska'' chyba że chcecie w ogg to wtedy normalna ,,nadzieja''
pozdrawiam
Liczba postów: 336
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
radziu_88 napisał(a):bedzie to zajmowała ponad 30 mb Radziu - prawie 4 minutowy kawałek w mp3 zajmie Ci ponad 30 mb? :o
Reputacja:
0
Jakość się liczy w megabajtach
Reputacja:
0
Filip P. napisał(a):Jakość się liczy w megabajtach Hehe dobre
Bea napisał(a):Radziu - prawie 4 minutowy kawałek w mp3 zajmie Ci ponad 30 mb? Nie nie,Beato chodziło mi o inny niż ogg,ale nie wziołem pod uwagę mp3 tylko wav,a własnie w wav zajmuje ponad 30 mb.Na mp3 już przekształciłem i zajmuje coś około 1,5 mb
Reputacja:
0
Całkiem nieźle
Liczba postów: 336
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Filip P. napisał(a):Jakość się liczy w megabajtach Pewnie, to co innego
radziu_88 napisał(a):nie wziołem pod uwagę mp3 tylko wav,a własnie w wav zajmuje ponad 30 mb Jasne - format wav jest pamięciożerny .
Reputacja:
0
ann napisał(a):Całkiem nieźle Ann Czy mam to rozumieć jako ocenę mojego wykonania? )
Reputacja:
0
Reputacja:
0
ann napisał(a):Tak To bardzo mi miło-dziękuje
Liczba postów: 892
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Ogólnie mi się podoba. Głos masz w porządku, ale zdaje mi się, że nie wyciągał na niektórych niskich nutach. Co do gitary to też w porządku, tylko zdaje mi się, że gdzieniegdzie basy Ci brzęczą. Postaraj się to poprawić.
Pozdrawiam!
Bo źródło wciąż bije...
Reputacja:
0
VanThunderbolt napisał(a):Ogólnie mi się podoba To fajnie,ciesze się.
VanThunderbolt napisał(a):tylko zdaje mi się, że gdzieniegdzie basy Ci brzęczą. Postaraj się to poprawić. Oki-postaram się
Reputacja:
0
Radziu wymowa i gitara, pracuj, pracuj, pracuj!!
Ale mysle że są podstawy do tej pracy i nie jest źle.
|