Liczba postów: 93
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Kiedyś, chyba w teleekspresie widziałam fragment teledysku do "Obławy" gdzie Jacek i Przemek szli po jakiejś łące, grali na gitarach i śpiewali. Wspaniale śpiewali, a byli przy tym piękni i młodzi... Ale do rzeczy, czy wie ktoś, gdzie można zdobyć ten teledysk :?: Będę wdzięczna za każdą informacje
Jak mnie niepozornych nie żegna się z żalem.
Liczba postów: 678
Liczba wątków: 27
Reputacja:
0
Ja niestety nie wiem gdzie go można znaleźć, ale jak znajdziesz to daj znać :prosze:
Przestań potykać się z tym murem, nie widzisz, że na dobre skrzepł?
Liczba postów: 93
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Nie ma sprawy, tylko, żeby znaleźli się dobrzy ludzie, którzy wiedzieli by jak, a przede wszystkim zechcieli by pomóc.
Jak mnie niepozornych nie żegna się z żalem.
Liczba postów: 2,154
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
jak komukolwiek uda sie to znalezc to przylaczam sie do grona chetnych, brzmi ciekawie
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja,
a za mna już nikt."[/size][/b]
Liczba postów: 470
Liczba wątków: 21
Reputacja:
0
Witam! Z tym "teledyskiem" to jest tak. Ja mam fragment (refren plus zwrotka) na video, ale niestety kasety nie mogę znaleźć :-( Więc nie pomogę, bo nie miałbym też tego ewentualnie jak zgrać. Jednakże interesuje mnie historia tego "teledysku". O ile się nie mylę kiedyś już o to pytałem, ale nie otrzymałem odpowiedzi. Czy ktoś może napisać więcej na temat tego nagrania????? Będę bardzo wdzięczny oczywiście także za owo nagranie. Pozdrawiam
Żydowinem być mi raczej,
Gdy mianuje mnie Polaczek...
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Najprościej byłoby wydostać teledysk z archiwum telewizji, ale pewnie to kosztuje

Jednakże słyszałam, że niebawem w publicznej telewizji ( nie umiano mi powiedzieć tylko na którym konkretnie programie ) mają zostać wyemitowane teledyski do kilku piosenek JK. Podobno teledyski mają zostać oparte na piosenkach ze słynnej "Galerii" i ma być między innymi "Obława".
To, co ważne- odbywa się w głębi...
Liczba postów: 430
Liczba wątków: 37
Reputacja:
0
ciekawe, jak będziesz wiedziała cos więcej, to daj znać
"A spod grzywki niesfornej
Zerka oczko przekorne
Kuszą usta czerwieńsze
Niż wino.
A niżej, o nieba..."