![]() |
Ankieta wśród... - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Jacek Kaczmarski (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Ciekawostki (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Ankieta wśród... (/showthread.php?tid=7748) |
Ankieta wśród... - miziolekmateusz - 08-31-2011 ...rodziny i znajomych. (oczywiście mogło już coś takiego wystąpić na forum) Otóż proponuję, by każdy użytkownik przeprowadził wśród wcześniej wymienionych grup społecznych ankietę. Miała by ona polegać na zadaniu im jednego pytania: Podaj dwa określenia, które według Ciebie najtrafniej opisują Jacka Kaczmarskiego. Ciekaw jestem (dlatego zamieściłem ten temat w tym dziale), czy więcej razy padnie słowo "poeta" czy "muzyk". Re: Ankieta wśród... - Elzbieta - 08-31-2011 miziolekmateusz napisał(a):...rodziny i znajomych. (oczywiście mogło już coś takiego wystąpić na forum) Otóż proponuję, by każdy użytkownik przeprowadził wśród wcześniej wymienionych grup społecznych ankietę. Miała by ona polegać na zadaniu im jednego pytania: Podaj dwa określenia, które według Ciebie najtrafniej opisują Jacka Kaczmarskiego. Ciekaw jestem (dlatego zamieściłem ten temat w tym dziale), czy więcej razy padnie słowo "poeta" czy "muzyk". Juz sprawdzilam (na jednej osobie): odpowiedz: czlowiek, artysta Na sobie ![]() Re: Ankieta wśród... - miziolekmateusz - 08-31-2011 W moim przypadku: na jednej osobie z rodziny: bard, człowiek solidarności. na sobie: poeta, IV wieszcz. Re: Ankieta wśród... - MateuszNagórski - 08-31-2011 Na sobie: Gitara, miłość (wiem, że nie do końca o to chodziło, ale to przychodzi mi do głowy jako pierwsze) A na innych - nie chce mi się. Re: Ankieta wśród... - miziolekmateusz - 08-31-2011 MateuszNagórski napisał(a):A na innych - nie chce mi się. A szkoda, ponieważ chodziło mi głównie o zdanie ludzi, którzy mieli niewielką styczność z poezją Kaczmarskiego. Re: Ankieta wśród... - Kuba Mędrzycki - 08-31-2011 miziolekmateusz napisał(a):MateuszNagórski pisze: No, to jeśli o takie osoby, to odpowiedź masz w swoim bodajże drugim poście w tym wątku. Tyle, że w słowie "solidarność" zabrakło wielkiej litery. Re: Ankieta wśród... - miziolekmateusz - 08-31-2011 Do błędu się przyznaję. Ale czy wszyscy ludzie tak odpowiedzą (Ci nie mający większej styczności z twórczością Jacka)? Nie. Dlatego potrzeba więcej niż jednej "opinii". Re: Ankieta wśród... - Ozi - 09-10-2011 Ja: Mistrz, trubadur Kolega, któremu kilka razy posyłałem utwory Kaczmarskiego: poeta, gitarzysta Re: Ankieta wśród... - M.S. - 10-12-2011 O, teoria, że boty zajmują się tylko starymi wątkami, właśnie została pogrzebana. Re: Ankieta wśród... - MacB - 10-12-2011 ![]() Nie zaglądają jednak (póki co ![]() Re: Ankieta wśród... - M.S. - 10-12-2011 Jeszcze brakuje, żeby prosiły o dostęp do grupy ![]() Re: Ankieta wśród... - MacB - 10-12-2011 Jeśli będziemy żyli dostatecznie długo, to i w dziale "Własna twórczość" widzę dla nich miejsce... ![]() |