Forum o Jacku Kaczmarskim
osobięcie pił z Jackiem... - Wersja do druku

+- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum)
+-- Dział: Jacek Kaczmarski (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Ciekawostki (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Wątek: osobięcie pił z Jackiem... (/showthread.php?tid=742)

osobięcie pił z Jackiem... - natkozord - 02-22-2005

niedawno się dowiedziałam, że mój niedoszły teść pił kilka lat temu z samym Jackiem wódkę. Powiedział mi o tym mój były, że po Jego śmierci ojciec mu powiedział:"No popatrz, a jeszcze niedawno z nim piłem..." jaki ten świat mały...
n

- SzAMaN - 02-22-2005

Woow... Ale ciekawostka...

- natkozord - 02-22-2005

to "Woow" z lekką nutką ironi??

- Niktważny - 02-22-2005

Z duż nutką ironii, jak sądze. Myślę, ze na tym forum jest kilku co najmniej, którzy z JK pili. I jakoś nie wpadli na to, by się tym chwalić. A tak w ogóle, to co to znaczy pić z JK? Bruder wypili, stuknęli się kieliszkami na bankiecie, usiedli w knajpie i zrobili 3 butelki?

- SzAMaN - 02-22-2005

Z baaaardzo dużą nutką ironii... Właściwie to z całą symfonią ironii... :twisted:

- Petrvs - 02-22-2005

Po co piszesz takie głupoty? Gdybyś jeszcze ty pił to ostatecznie by uszło, choć też jest nie na miejscu w taki sposób mówić czy chwalić się tym, ale że jakiś tam teść w dodatku niedoszły! A kogo to obchodzi za przeproszeniem? Co z tego wynika? Nie rozumiem wcale twojego posta, rzeczywiście jak napisał poprzednik cała symfonia ironii! ;/

- tomekzemleduch - 02-22-2005

Jakoś tak Petrvsie bardzo emocjonalnie to odebrałeś, wiecej luzu, po co się odrazu tak ciskac?

A pozatym widze że podpis zmieniony? A co znudziło się pozdrawianie?

luuzz

- Petrvs - 02-22-2005

W sumie może i emocjonalnie, ale dziwi mnie po prostu coś takiego. Nie ciskam się, po prostu dobitniej wyraziłem swoje zdanie Tongue A podpisik zmieniony bo znudziło mi się wyjaśnianie na czym polega bbcode i dlaczego tak każdego pozdrawiam po imieniu! :rotfl:

- koziejka - 02-22-2005

Osobiście pił... Hmmm, a można pić nieosobiście :wink: ???

- Petrvs - 02-23-2005

Hehehe słuszna uwaga. :rotfl: Wiesz - można pić np przez telefon! Dzwonię do ciebie, ty masz kieliszek, ja mam kieliszek, pijemy, słyszymy się - w końcu czy trzeba się widzieć żeby razem pić!? Jak wypijesz za dużo to i tak mało widzisz więc co za róznica! :rotfl:

- Zeratul - 02-23-2005

O ile pamietam to ty, Petrvsie ponoć nie pijesz :wink:
Skąd więc taka rozległa wiedza w tym temacie :twisted:

Pozdrawiam
Zeratul

BTW wg ikonki natkozord jest płci żeńskiej więc zwrot: "Gdybyś jeszcze ty pił to ostatecznie by uszło" faktycznie świadczy o "emocjonalnym odbiorze" :lol:

- Jkub - 02-23-2005

No może kolega Petrvs wdrażał sie w temat i zalewał się praktyką :drunk: i z tąd jego "wylewna" emocjonalność jak i mały błąd. :wink:

- natkozord - 02-25-2005

ja tylko tak,.... no właśnie, słuszna uwaga "czy można pić nieosobiście?" chyba raczej nie..., przyznaję się, że nawet często zdaża mi się pisanie głupot, a może być to spowodowane nie tylko tym, iż jestem kobietą ....(z resztą to prawie wszystko tłumaczy...)
n

- Jacek Dybowski - 02-25-2005

Kiedyś ulewano z kielichów część wina na cześć bogom. Ja, pijąc wódkę, zawsze trochę ulewam na cześć Kaczmarskiego Smile W sumie, w sensie czysto metafizycznym, można również taki zwyczaj nazwać "piciem z Jackiem Kaczmarskim"... Smile Smile

- natkozord - 02-25-2005

no właśnie.... też bym tak chciała, ale nie piję alkoholu, symbolicznie nie zaszkodzi...
n

Re: osobięcie pił z Jackiem... - Kuba Mędrzycki - 08-28-2013

Co za wykopaliska! Jakie persony - Dybowski, natkozord, Petrvs... mój boże!

Re: osobięcie pił z Jackiem... - pkosela - 08-28-2013

Z Duchami na tym forum rozmawia tylko Simon.

Re: osobięcie pił z Jackiem... - Simon - 08-29-2013

Nie wiem, czy "rozmowa" to właściwe określenie :P

Re: osobięcie pił z Jackiem... - pkosela - 08-29-2013

Tak się właśnie zastanawiałem, czy nie dać w cudzysłowie... ;)

Re: osobięcie pił z Jackiem... - OLI - 08-29-2013

jaki ruch na forum :)

Re: osobięcie pił z Jackiem... - Simon - 08-29-2013

Ruch jak na gdyńskiej plaży... :P

Re: osobięcie pił z Jackiem... - jareq - 11-13-2013

a ja piłem z kaczmarem wodę z jordanu, kto przebije

Re: osobięcie pił z Jackiem... - MacB - 11-13-2013

A ja...byłem nawet w Budapeszcie!