Adam Ferency - Wersja do druku +- Forum o Jacku Kaczmarskim (https://kaczmarski.art.pl/forum) +-- Dział: Różności (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Kultura (https://kaczmarski.art.pl/forum/forumdisplay.php?fid=25) +--- Wątek: Adam Ferency (/showthread.php?tid=7165) |
Re: Adam Ferency - Luter - 11-29-2009 Simon napisał(a):kiedy śmiałem się z niefortunnego (jak prawie zawsze zresztą) komunikatu sformułowanego przez ducha nt. nastolatek Nie rozumiem, co było w tym niefortunnego - chyba tylko to, że parę osób z forum dało świadectwo, że głodnemu chleb na myśli. Simon napisał(a):Tak więc - nie miałem w intencjach żadnych aluzji, a tym bardziej - nieprzyjaznych i ofensywnych. Ależ ja bynajmniej nie Twoje intencje miałem na myśli! Pozdrawiam, KN. Re: Adam Ferency - Simon - 11-29-2009 Luter napisał(a):Ależ ja bynajmniej nie Twoje intencje miałem na myśli!Aaa, to w porzo. Luter napisał(a):Nie rozumiem, co było w tym niefortunnegoProsze Cię... Re: Adam Ferency - Duch77 - 11-30-2009 No coz nie dosc ,ze zazdrosci mi talentu i polotu to jeszcze zazdrosci nastolatek,a niech go... A swoja droga... hmm. a moze nie bede juz dokanczal,bo znow sie niepotrzebnie znize do poziomu pana S. : O co prosisz Lutra o to ,aby wyjasnil ci ,ze procz ciebie nikt nie widzi tego co ty? Czy o to ,aby powiedzial ci ,ze jestes zazdrosna ci...a. I beznadziejnym amatorem kwasnych jablek ?? ?? ?? :lol: :lol: :lol: Re: Adam Ferency - Simon - 11-30-2009 Duch77 napisał(a):nie dosc ,ze zazdrosci mi talentu i polotuPrzejrzałeś mnie! To wszystko z zazdrości! :lol: Re: Adam Ferency - stepniarz - 11-30-2009 Simon napisał(a):Przejrzałeś mnie!wróż to, czy polityk? Wariat, czy poeta? Czy to wieszcz, czy szpieg? Re: Adam Ferency - Niktważny - 11-30-2009 Duch77 napisał(a):Pytam ,za Pawlem Konopackim i kilkoma innymi:Czemu ma sluzyc ta BataliaNie wiem, czy piszesz to poważnie, czy niepoważnie, dlatego na wszelki wypadek prostuję: o nic nie pytałem i nie pytam. Nie życzę sobie tego rodzaju manipulacji. P. Re: Adam Ferency - Przemek - 11-30-2009 Duch77 napisał(a):ty jestes pedalem i homoseksualist I jeszcze gejem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Re: Adam Ferency - Simon - 11-30-2009 Przemek napisał(a):I jeszcze gejem!Żydowskim, z SLD! Albo nie: z Pisu, zabrzmi lepiej Re: Adam Ferency - lc - 11-30-2009 obawiam się, że to miejsce jest już zajęte Re: Adam Ferency - ja - 12-02-2009 Ej! przestańcie robić offtopic! Przecież było o pływaniu i saunie, a Wy tu jakieś pierdoły piszecie. Duszku, mam pytanie czy gej Simon zmanipulował więcej osób, niż masz wpisów na wywrocie czy mniej? Zauważ, że ilość artykułów na wywrocie, to wysoko postawiona poprzeczka. Po za tym, pewnie było ich z tysiąc, ale Simon podczas rozmów na gg z administratorami wywroty, kazał im część z tej przeogromnej bazy usunąć. Albo może mieli za małe dyski i musieli zwolnić część miejsca, kto wie? Mną Simon nie manipuluje (na gg - nie mam go w kontaktach). Jedyna manipulacja Simona, której ulegam, to prośby o zmienienie sposobu lizania, podczas naszych sesji jedzenia lodów sorbetowych. Re: Adam Ferency - stepniarz - 12-02-2009 ja napisał(a):ale Simon podczas rozmów na gg z administratorami wywrotyNie zapominajmy o groźbach cielesnych Re: Adam Ferency - dauri - 12-02-2009 Przemek napisał(a):A na dodatek ciotą, cwelem, sodomitą, pederastą i parówą! lonik: :lol: :tak:Duch77 napisał(a):ty jestes pedalem i homoseksualistI jeszcze gejem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Re: Adam Ferency - Przemek - 12-02-2009 dauri napisał(a):A na dodatek ciotą, cwelem, sodomitą, A tu się nie zgodzę Ciota, to zniewieściała odmiana geja i jest to raczej pogardliwie oceniana postawa w środowisku homoseksualistów. Cwel, to w zasadzie tez nie jest homoseksualista, tylko ofiara gwałtów homoseksualnych w więzieniu. Sodomita, to w naszym współczesnym języku określenie osoby mającej ciągoty do zwierzątek i nie chodzi tu o weterynarza... Re: Adam Ferency - Duch77 - 12-02-2009 Parowa jest na pewno :niepewny: Re: Adam Ferency - Simon - 12-02-2009 Duch77 napisał(a):Parowa jest na pewnoOcho, już wiadomo,które słowo duch zrozumiał :lol: Re: Adam Ferency - Torrentius - 12-02-2009 Przemek napisał(a):A tu się nie zgodzęA czy pederasta nie lubi małych chłopców? Re: Adam Ferency - stepniarz - 12-02-2009 Simon napisał(a):Ocho, już wiadomo,które słowo duch zrozumiał20% rozumienia czytanego tekstu, nie jest tak źle Re: Adam Ferency - Niktważny - 12-02-2009 ja napisał(a):Przecież było o pływaniu i saunie,No jest nadal Duch77 napisał(a):Parowa jest na pewnoDuch sprowadził wątek na pierwotne tory. Re: Adam Ferency - Simon - 12-02-2009 Niktważny napisał(a):ja napisał(a)::lol: :piwko: Re: Adam Ferency - Przemek - 12-03-2009 Torrentius napisał(a):A czy pederasta nie lubi małych chłopców? Pederastia, to męska odmian homoseksualizmu. Z małymi chłopcami nie ma związku, bo pederasta, to nie to samo co pedofil. Re: Adam Ferency - MacB - 12-03-2009 Tak samo, jak zostanie protestantką Re: Adam Ferency - ja - 12-03-2009 stepniarz napisał(a):20% rozumienia czytanego tekstu, nie jest tak źle Niktważny napisał(a):Duch sprowadził wątek na pierwotne tory. Simon napisał(a)::lol: Przestańcie leczyć swoje kompleksy na duchu! Stępniarz nie umie czytać i chce się wyładować! Niktważny przejechał się kiedyś koleją, a duch jeździł koleją po różnych miastach w dodatku ze skrzypaczką i flecistką! A Simon jak to Simon przypiernicza się do emotek ducha, choć sam nie potrafi stworzyć choć w połowie tak dobrego kombosa, jakie robi duch zaraz po przebudzeniu. A "ja" jak zwykle nie ma argumentów na to co mówi. Re: Adam Ferency - stepniarz - 12-03-2009 Piwo !! :piwko: |